Türkçesever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,970
Kaç saattir telefona özel ROM yüklemeye çalıştım. Başarılı olamadım. Bir de Linux tabanlı olacak. Siz ise o arada Ubuntu Budgie kurmuşsunuz.
Kaç saattir telefona özel ROM yüklemeye çalıştım. Başarılı olamadım. Bir de Linux tabanlı olacak. Siz ise o arada Ubuntu Budgie kurmuşsunuz.
Kurmadım. Live iso olarak USB'ye yazdırıp denedim. Güzel bir dağıtım olmuş Ubuntu Budgie.Kaç saattir telefona özel ROM yüklemeye çalıştım. Başarılı olamadım. Bir de Linux tabanlı olacak. Siz ise o arada Ubuntu Budgie kurmuşsunuz.![]()
Budgie bana çok iyi bir masaüstü ortamı olduğu, fakat kullanmayı en son düşüneceğim seçeneklerden biri olduğu izlenimi verdi....Güzel bir dağıtım olmuş Ubuntu Budgie.![]()
Neden ki? Eğer Gnome'a alışmış biriyseniz Budgie'da zorlanmayacağınızı düşünüyorum.Budgie bana çok iyi bir masaüstü ortamı olduğu, fakat kullanmayı en son düşüneceğim seçeneklerden biri olduğu izlenimi verdi.
Neden ki? Eğer Gnome'a alışmış biriyseniz Budgie'da zorlanmayacağınızı düşünüyorum.
Usta tabii ki düşüneceğin ilk seçenek KDE olduğu için, değil mi?Budgie bana çok iyi bir masaüstü ortamı olduğu, fakat kullanmayı en son düşüneceğim seçeneklerden biri olduğu izlenimi verdi.
KDE uzun süre kullandığım bir masaüstü, şimdilerde XFCE/Gnome/Openbox üçgeni var.Usta tabii ki düşüneceğin ilk seçenek KDE olduğu için, değil mi?
Kde5 çıktı mertlik bozuldu tabii haklısınızKDE uzun süre kullandığım bir masaüstü, şimdilerde XFCE/Gnome/Openbox üçgeni var.
Usta tabii ki düşüneceğin ilk seçenek KDE olduğu için, değil mi?
Millet KDE'ye geçmiyorsa siz GNOME'a geçin, orta yol bulunsun.Kde5 çıktı mertlik bozuldu tabii haklısınız
Vallahi mükemmel fikirMillet KDE'ye geçmiyorsa siz GNOME'a geçin, orta yol bulunsun.![]()
İşe girdiğim için pek foruma giremiyorumGlobal menüyü nasıl yaptın sorabilirmiyim
Hayırlı olsun. OpenSuse mi o?Alırım bir hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 35023
OpenSuSE. Paketler tarih öncesinden kalma.Hayırlı olsun. OpenSuse mi o?![]()
Linux Mint Mate'de güç tasarruf moduna alarak bu sorunu çözmek mümkün. Keşke KDE'de de böyle bir şey olsaydı.Gereksiz yere fanları dur kalk yaptırmasını da bir kesebilsek müthiş olacak.
Tam olarak sorunun aslını anlamadım. Browser temelli bir şey gibi. Firefox Esr vardı, kurmaya usenip onun yerine opera kurdum vızır vızır kara utuluyor. Belki KDE arkadan yüklendiği içindir bilemem. Ama diger dağıtımlarda çok dikkat cekmedi pek.Linux Mint Mate'de güç tasarruf moduna alarak bu sorunu çözmek mümkün. Keşke KDE'de de böyle bir şey olsaydı.
Alt bar çok şeffaf sanki yazılanlar gözükmüyorArch Linux / XFCE
![]()
Alt bar çok şeffaf sanki yazılanlar gözükmüyor
üstad kde bu özelleştirilmiş sadece
Hayırlı olsun. Hâlen kullanıyor musunuz?Alırım bir hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 35023
Tabii. Mis gibi. Dün hdmide sorun yaşadım, gerçi fedora yüklü olanda da aynı sorunu yaşadım. Muhtemelen KDE sorunuydu.Hayırlı olsun. Hâlen kullanıyor musunuz?![]()
N3060’ın nesi zayıf ? Canavar gibi işlemci maşallahı var o fiyataram kullanımı biraz fazla çünkü chromium da 5-6 sekme açık o yüzden haliyle işlemcide zayıf olunca ram den yiyor...!
KDE 4 + Orta GTK2 (Saydamlaştırılmış) + Air
dur üstad kızma kullanıcı olarak konuşuyorum sadece chromium dan 5-6 sekme açtıktan sonra birde terminalden güncelleme yaparken işlemci kullanımı e tabi beraberinde de ram kullanımı fazla oluyo dedim sadeceN3060’ın nesi zayıf ? Canavar gibi işlemci maşallahı var o fiyata![]()
Kızmak ?dur üstad kızma kullanıcı olarak konuşuyorum sadece chromium dan 5-6 sekme açtıktan sonra birde terminalden güncelleme yaparken işlemci kullanımı e tabi beraberinde de ram kullanımı fazla oluyo dedim sadece