Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Screenshot_20171209_212804.png

--- Gönderi Güncellendi ---
Klasikleri unutmayalım
Screenshot_20171209_214213.png

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Hocam Win7 zamanı ben de öyle kullanırdım ama sanki bu olay Win10 da düzelmiş.
Valla kız hayattan bıktı. Elime ne zaman bilgisayarı alsam guncellestirmeler yapılıyor Allah rızası için bekleyin yazıyor diyor:D O daha nadir kullanıyor tabii bilgisayarı.

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,526
Valla kız hayattan bıktı. Elime ne zaman bilgisayarı alsam guncellestirmeler yapılıyor Allah rızası için bekleyin yazıyor diyormuş:D O daha nadir kullanıyor tabii bilgisayarı.
Ahaha aynı olayı bizim arkadaşta da görmüştüm ama bana hiç olmadı :D.Okulda ki arkadaşlara da artık linux aşılamaya başladım zaten yaptıkları dizi,film izleyip internette sörf yapmak.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
rJ7YvP.png

Güzel oldu. :)

iblah60

Asistan
Reaksiyon puanı
482
@Mustafa.Demiral üstad bu hangi dağıtım ve masaüstü ne
masaüstünü biraz mate e benzettim ama açıklarsan sevinirim...

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,313
Rise arka plan güzelmiş, nereden bulabilirim?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
@rise Seni görmek güzel o zaman :) Kürkçü dükkanına döndü burası da he.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Screenshot_20171218_204910.png

Beni unuttunuz ama :( :D
3746.jpg
Bu konudaki ilk mesajım, oturdum aradım nerede diye. Hey gidi nostalji oldu. :D
Ubuntu indirdik ama 9.10u :D Bu ne iş:
2872.png

Bana ne kde yükleceğim gnome güzel değil :D
Küçük finix kendi yolunda emin ama ağır adımlarla ilerliyor. :D
Kde varken gnome kullanmak isteten kim? :)
3111.png

Bir resimler kayıyor web browserda başka bir şey yok :D
7 yıldır aynı terane. :D
Gnome denedim kde 2den beri kde kullanıyorum :) Alıştım konsole,konqueror falan :D

---------- saat 11:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:47 eklenmişti ----------

Buyrun o iğrenç dediğiniz masaüstü :)
2192.png
Ulan ne pis palavra sıkıyormuşum be... KDE 2 elime dahi almadım. :D 2009'da Linux kullanmaya başlamıştım zaten. :D
Tema güzel,Ancak benim duvar kağıdıma uymuyor.Temanın adı Air:
Air final update (plasma theme) Bu tema bir değişiği: Diğer dağıtımlarda otomatik olarak geliyordu.
Küçük Finix imla kurallarının ırzına geçiyor.
nfjgc7.jpg

Sonunda masaüstümü adam akıllı hale getirebildim :)
ZEVKİNE TÜKÜREYİM ZEVKİNE...
BEŞ KAT ZEVKSİİİİİZ
Bir güzel kde özelliği daha :mrgreen:

Len bu kızı döverim, her attığım şeyde fanta yarıştırmış benle... :D
Kendi pis geçmişime biraz daha bakmak istemiyorum, hayır bu kadar yeterli. :D

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,442
Abi herkes KDE'ye geçmiş benimde kullanasım geliyor görüntüleri görünce :) Aslında Debian çok kullanmak istiyorum çünkü Linuxların babası olarak nitelendiriliyor. Ubuntu Debian tabanlı olduğu için aslında tabanın kendisini kullanmak daha mantıklı ama kurulumunu beceremedim. Kurarken Wi-Fi sürücüsünü istiyor bir ortam bağlayın falan diyor kurduktan sonra internetim çalışmadı. Bilgi sahibi olmak lazım Ubuntu gibi kurulumu basit değil. Birde Debian'nın Budgie arayüzlü versiyonu yok keşke olsa.

Debian vs Ubuntu: Compared as a Desktop and as a Server – ThisHosting.Rocks
* Bu linkte çok güzel karşılaştırma yapılmış. Ubuntu sanki bir tık daha iyi gibi tabanı Debian olmasına rağmen.

Son düzenleme:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Abi herkes KDE'ye geçmiş benimde kullanasım geliyor görüntüleri görünce :) Aslında Debian çok kullanmak istiyorum çünkü Linuxların babası olarak nitelendiriliyor. Ubuntu Debian tabanlı olduğu için aslında tabanın kendisini kullanmak daha mantıklı ama kurulumunu beceremedim. Kurarken Wi-Fi sürücüsünü istiyor bir ortam bağlayın falan diyor kurduktan sonra internetim çalışmadı. Bilgi sahibi olmak lazım Ubuntu gibi kurulumu basit değil. Birde Debian'nın Budgie arayüzlü versiyonu yok keşke olsa.

Debian vs Ubuntu: Compared as a Desktop and as a Server – ThisHosting.Rocks
* Bu linkte çok güzel karşılaştırma yapılmış. Ubuntu sanki bir tık daha iyi gibi tabanı Debian olmasına rağmen.
Aslında debian diğer linux dağıtımlarında çok daha idealisttir ve özgür yazılım konusunda oldukça katı davranır. Sahipli driverlerı deposuna eklemez, bu da kurulumda biraz sıkıntı yaratır. Varsın eklemesin, donanımları tanıdığı sürece niye sahipli mal kullanayım ki? Ha işte durum seninki gibi ise o zaman ayrı. Debian'ın sahipli sürücüler için ayrı bir seçeneği vardı yamulmuyorsam. Kurmak istersen yardımcı oluruz. Bu arada Testing yayınını tercih et, Stable yayını eski paketler kullandığı için donanımları tanımaması olağan.

Bu arada debianda masaüstüsüz kurulum yapıp budgieyi kurabilirsin eğer kurulumda göstermiyorsa.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,442
Aslında debian diğer linux dağıtımlarında çok daha idealisttir ve özgür yazılım konusunda oldukça katı davranır. Sahipli driverlerı deposuna eklemez, bu da kurulumda biraz sıkıntı yaratır. Varsın eklemesin, donanımları tanıdığı sürece niye sahipli mal kullanayım ki? Ha işte durum seninki gibi ise o zaman ayrı. Debian'ın sahipli sürücüler için ayrı bir seçeneği vardı yamulmuyorsam. Kurmak istersen yardımcı oluruz. Bu arada Testing yayınını tercih et, Stable yayını eski paketler kullandığı için donanımları tanımaması olağan.

Bu arada debianda masaüstüsüz kurulum yapıp budgieyi kurabilirsin eğer kurulumda göstermiyorsa.
Testing sürümünü bi denerim otomatik tanırsa güzel olur bakalım. Budgie masaüstü sonradan kurabilirsin depolarda var ama ben hazırcıyım herşey hazır gelsin istiyorum uğraşmayı pek sevmem bilsemde :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Testing sürümünü bi denerim otomatik tanırsa güzel olur bakalım. Budgie masaüstü sonradan kurabilirsin depolarda var ama ben hazırcıyım herşey hazır gelsin istiyorum uğraşmayı pek sevmem bilsemde :D
Debian pek o ayarda bir dağıtım değil. Gerçi Debian'ı Debian yapan hazır bir dağıtım olmasıdır da, azcık uğraştırır köşesinden. Arch'ın iki tık üstü diyelim. :D

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Pardus 17.1 XFCE Dosya yöneticisi olarak nemo kullanıyorum, daha kullanışlı ve özellikli. Masaüstü resmi kendi fotoğrafımdır.

Qs7yiw.png