- Reaksiyon puanı
- 2,285
Ooo güzel. Nasıl buldun?
Ooo güzel. Nasıl buldun?
Çok beğendim.Ooo güzel. Nasıl buldun?
Evet çok az kullanıyor aslında o masaüstüne rağmen. Hani ben 1 GB rami olan sistemim olsun yine KDE kurarım.Çok beğendim.
Ram kullanımı da gayet iyi.
Kullanışlılık olarak da gayet iyi.Kubuntu 17.04'le beraber coştu KDE kullanacak olsam net tercihim olurdu
Acaba sıra kimde?Evet gençler planım işliyor bütün foruma KDE kurduracağım. Yeag
Ben çıldırdım bayağı bir süredir. Çok çok önceden, Gnome 3 çıkmamışken KDE'ye sallayan tipler vardı. Gıcıklığına kullanmıyorlardı resmen. Artık söz bende, forumda herkes KDE kullanacak, tiloy bile.Acaba sıra kimde?
Tiloy kim?Artık söz bende, forumda herkes KDE kullanacak, tiloy bile.
Hakkı ağabey.Tiloy kim?
O Troy değil miydi ya?Hakkı ağabey.
Tiloy troy göbekli yarasa hepsi birO Troy değil miydi ya?
güncellmem yöneticisine bakılırsa linux mint kullanıyosun ama kde mi bilemedim yanlışmıyım hocam screenfetch atda bilelim...
linux mint cinnamon kullanıyorum masaüstüne sağ tıklayıp masaüstü uygulamaları ekle menüsüne basın yeterli bazı şeyler ön yüklü var bunları açılan pencerede indir sekmesinden bulabilirsinizhava durumu ve saati hangi eklenti ile ayarladınız acaba?
Ben de yakın zamanda Linux Mint Cinnamon'u denemiştim. Fakat pek beğenmedim.cinnamon kullanıyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
linux mint cinnamon kullanıyorum masaüstüne sağ tıklayıp masaüstü uygulamaları ekle menüsüne basın yeterli bazı şeyler ön yüklü var bunları açılan pencerede indir sekmesinden bulabilirsiniz
Kubuntu kurun beyefendi. Benden tavsiye. Hehe.Bende Manjaro vardı çokda beğendim ama şu LM Cinnamonu denemek istedim beğenmedim pek. Kubuntu yada Manjaro kurucam.
linux mint cinnamon kullanıyorum masaüstüne sağ tıklayıp masaüstü uygulamaları ekle menüsüne basın yeterli bazhava durumu ve saati hangi eklenti ile ayarladınız acaba?
ben pek sıkıntı yaşamadım çökme falan yok özelleştirme konusunda da iyiBen de yakın zamanda Linux Mint Cinnamon'u denemiştim. Fakat pek beğenmedim.
Şu ana kadar en rahat ve kullanışlı bulduğum dağıtım Kubuntu.
Sağ olsun @Forumun Ağası Finix sayesinde KDE'li dağıtımlara yöneldim.
Sırada: KDE Logosu + Openbox = 100 MB
üstad openbox tek başına 130 MB yiyor zaten ama kwinden bariz daha stabil çalışıyor kde+openboxSırada: KDE Logosu + Openbox = 100 MB
İşin aslı kwinin üzdüğüne pek denk gelmedim.üstad openbox tek başına 130 MB yiyor zaten ama kwinden bariz daha stabil çalışıyor kde+openbox
daha bundan ötesini kasmayacağım. 300 MB ın altını gördüm yeter bana xfce den daha düşük bir değer sonuçta...
Aramıza hoş geldin yavru ejderiya. :')
Oooo hayırlı olsun. Nasıl buldun?
Hocam valla çok hoşuma gitti zevkle kullanıyorum.Akıcı,temiz,hoş ama bildiğimiz masaüstü ortamından da taviz vermiyor.Severek kullanıyorum .Oooo hayırlı olsun. Nasıl buldun?
Hadi hayırlı olsun.Hocam valla çok hoşuma gitti zevkle kullanıyorum.Akıcı,temiz,hoş ama bildiğimiz masaüstü ortamından da taviz vermiyor.Severek kullanıyorum .