Stabil mi?Düzgün çalışıyor mu?Ubuntu 16.04
Ben kullanıyorum sıkıntısını görmedimStabil mi?Düzgün çalışıyor mu?
The leading operating system for PCs, tablets, phones, IoT devices, servers and the cloud | UbuntuStabil mi?Düzgün çalışıyor mu?
O dediğin Xfce ve KDE'de olur ama bu güvenlik amaçlı. Çok sıkıntı etme bence. Kapatmanın yolu mutlaka vardır ama neden böyle bir güvenlik seçeneğin var iken bunu kapat ?Ama bi sıkıntısı var yeni aklıma geldi opera veya chromium kullanıyorum ikisinde bi seferlik admin şifresi istiyo o sıkıntısı var başkada bi sıkıntısını görmedim
GüzelmişBoşver büyük oyunları al sıkıldıkça oyna TANX
Uygulamalar-Donatılar-Parolalar ve Şifreleleme Anahtarları. Burada Parolaları sağ tıklayıp sildim.Ama bi sıkıntısı var yeni aklıma geldi opera veya chromium kullanıyorum ikisinde bi seferlik admin şifresi istiyo o sıkıntısı var başkada bi sıkıntısını görmedim
Mint'te çok fazla gereksiz ve sistemi yavaşlatan yazılım var. Para versen geçmem (Mint Tools)Ubuntuya bir türlü ısınamadım gel sende mint e gec
Herhangi bir şifre yazmadan Tamam diyince bu ekran atlanılıyor ve bir daha gelmiyor. Aynı şeyden bahsediyorsak eğerAma bi sıkıntısı var yeni aklıma geldi opera veya chromium kullanıyorum ikisinde bi seferlik admin şifresi istiyo o sıkıntısı var başkada bi sıkıntısını görmedim
Şimdi farkettim de hiç bir uygulamayı güncelleyemiyorum App Store'da. Bu konuya yazana kadar sorunun farkında değildim çünkü ilgilenmiyordum ama evet iPhone 5S'in en güncel halini kullanıyorum ve güncellemeler çalışmıyor.Cidden, özellikle mac tarafında Apple çok sorun yaşatıyor ve bunlardan 1 numara server'ları. Telefonumun güncellemesi otomatik ve ben ilgilenmiyorum onunla, dolayısıyla mobilde sorun var mı bilmiyorum ama masaüstünde sorun var. Özellikle App Store ile ilgili.
Linux Mint'te işime yarayan USB Biçimlendirici , USB disk kalıp dosyası yazdırıcısı ve brasero gibi programlar var.Bir de Linux Mint 17.3 Mate 64bit kulladım ve ram tüketimi çok az.Hem işime yarayan şeyler de var.Ubuntu da güzel ama Linux Mint 17.3 Mate 64 bit'e göre daha fazla ram tüketiyordu ve bir de Ubuntu'da iken USB Belleğe doğru düzgün iso dosyasını yazdıramıyorumSizce Ubuntu'da doğru bir şekilde nasıl USB belleğimeMint'te çok fazla gereksiz ve sistemi yavaşlatan yazılım var. Para versen geçmem (Mint Tools)
Resimdeki gibi nasıl tema yükleriz Ubuntu'ya?Buraya atarken farkettim ki fazla sade bir masaüstüm var. Biraz benim olduğu anlaşılsın
Ekli dosyayı görüntüle 14049 Ekli dosyayı görüntüle 14050
Usb belleğe iso yüklemek başlangıç sabit diski uygulaması var ubuntu da kurulu geliyo eğer yoksa ubuntu center dan edinebilirsin...Linux Mint'te işime yarayan USB Biçimlendirici , USB disk kalıp dosyası yazdırıcısı ve brasero gibi programlar var.Bir de Linux Mint 17.3 Mate 64bit kulladım ve ram tüketimi çok az.Hem işime yarayan şeyler de var.Ubuntu da güzel ama Linux Mint 17.3 Mate 64 bit'e göre daha fazla ram tüketiyordu ve bir de Ubuntu'da iken USB Belleğe doğru düzgün iso dosyasını yazdıramıyorumSizce Ubuntu'da doğru bir şekilde nasıl USB belleğime
iso dosyası yazdırabilirim?
Pek çok yolu var. PPA'dan yükledim ben misal. Launchpad'de, google'da falan Ubuntu temalarını ararsan bulursun bir dünya. Eğer ille de benim kullandığım bütün temaların ppa'sını istersen şu komutu terminale yapıştırResimdeki gibi nasıl tema yükleriz Ubuntu'ya?
sudo apt-add-repository ppa:numix/ppa -y && sudo add-apt-repository ppa:peterlevi/ppa -y && sudo add-apt-repository ppa:noobslab/icons -y && sudo add-apt-repository ppa:noobslab/themes -y && sudo add-apt-repository ppa:snwh/pulp -y && sudo add-apt-repository ppa:ravefinity-project/ppa -y && sudo add-apt-repository ppa:noobslab/themes -y && sudo add-apt-repository ppa:noobslab/icons -y && sudo add-apt-repository ppa:nitrux-team/nitrux-artwork -y && sudo apt update
Xubuntu'yu da denedim ama bence Linux Mint Mate daha güzel.Tabi bu benim görüşüm.Mint'teki kullandığın yazılımı Ubuntu yazılım merkezinden kurarak ?
Bu arada Mate ile Unity'i kıyaslıyorsun sanıyorum ? Xfce ile kıyasla ?
Xubuntu
Tamamen kendi insiyatifine kalmış. Ubuntu yada Debian tabanlı bütün dağıtımlar hemen hemen aynıdır. Tamamen kişisel tercihlere bakıyor bu, sorduğun sorunun bir cevabı yok. Hangisini sevdiysen onu kullan. Görünümünü seversin, hızını seversin vs...@eronis Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.Zorin OS mu Ubuntu mu?Bu Zorin OS nasıl bir şey?Bir de Ubuntu'ya tema yüklemek kolay mı?