iblah60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 482
ubuntu 16.04 den sanal makine sağ olsun
KDE 5'li linuxmint kurdum performans sorunları nedeniyle vazgeçtim. Elementaryos 4 loki kurdum o da çok yetersiz ve fazla kırpılmış geldi, her ayar için nerdeyse ayrı bir uygulama kurmam gerekti. Beni çok rahat hissettiren ve iyice alıştığım ubuntu 16.04'e geri döndüm ve rahatladım.
Conficker ne hocam linux da yeniyim de birazConficker olsaydı.. .-.
Biraz fazla KDE4 havasında olmuş gerçibuda linux mint 18 cinnamondan...
sence nasıl olmalı fikirlere açığım...Biraz fazla KDE4 havasında olmuş gerçi
Bir siyah-mavi android isimli cinnamon tema olacaktı cinnamon'un tema deposunda.sence nasıl olmalı fikirlere açığım...
Güzelmiş.
ubuntu 16.04 den sanal makine sağ olsun
teşekkürler...Güzelmiş.
-cinnamon u yeni kullanıyorum daha doğrusu linux a az buçuk aşınayım ama gnome ile cinnamon arasındayım pc de 30 gb lık alanda idare ediyorum pc de güzel sıkıntı yokAma şunu da diyim, internette bana katılmayacak ve Cinnamon'dan başka masaüstü tanımayacak da bir dünya adam var. Ben dedim diye değiştirmeni tavsiye etmem. Bu benim kendi tecrübemdi, ancak belki sen Cinnamon'u sorunsuz kullanıyorsundur. Bu durumda senin değiştirmen tamamen anlamsız olur. Bir laf var;
"If it's working, don't fix it"
teşekkürler çok sağol ubuntu gnome sürümünü deniyebilirim belki sanal makineye kurmuştum hoşuma gitmişti mint den sonraki hedefim ubuntu olcak çok sağol...Olay aşinalık falan değil. İşletim sistemi sadece arayüzdür, araç bile değildir. Araçlar programların kendileridir. Linux'a aşinalık, Linux bilgisi, tecrübesi vs. yalan. Kullanmak isteyen herkes kullanabilir. 7 yaşındaki çocuklar da dahil. Terminal komutları desen aslında çoğu kişi gözünde çok büyütüyor ve sadece 1 kodun mantığını kavradıktan sonra gerisini teker teker kendi başlarına çözüyorlar. İnsanlar ön yargılarını aşamıyorlar sadece. Günlük kullanıcı günümüz çoğu dağıtımını zorlanmadan kullanabilir ve ileri seviye öğrenmek isteyene öğrenme seçeneğimiz mevcut. Windows'un farkı ise Windows'u öğrenemezsin. 0xAllahkolaylıkversin gibi karma karışık, kod ismi ile, microsoft çalışanına sorsan anlamayacağı hataları veren kapalı bir sistemi ne kadar öğrenebilirsin ki ? Ama dağıtım seçiminde seçeceğin dağıtımı iyi araştır. Kafana ne yatıyorsa onu kullan. Dağıtım politikası, felsefesi vs... araştırmadan seçmeye kalkma, üzülürsün.
Masaüstünüzde benim fotoğrafımı görmek mutlu etti.
Siyah tasarım güzel olmuş.Masaüstünüzde benim fotoğrafımı görmek mutlu etti.
Biraz kurcalıcam amamasaüstü dediğin böyle olacak sade ve kullanşlı abartılı ikon ve conky ile sadece gösteriş yapılmayacak bence işin içinde sadelik, görsellik ve kullanışlılık olacak