_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
Güzelmiş.
O ne?Arc + Numix <3
Arc temasını GTK'da kullanmış (Pencerelerde) ve Numix Circle temasını da ikonlarda kullanmış.
1- Fotoğraf düzenleme yazılımı olarak Gimp, DarkTable, RawtheRapee gibi pek çok seçeneğin mevcut. Ne gibi bir düzenleme lazım ? Fotoşop mu, yoksa filtreleme mi ?@eronis Bana fotoğraf düzenleme programı önerir misin? Bir de internetten bir şeyi indirince(linux için program) sonu tar.gz veya bunun benzeri şeyler iniyor.Peki bu dosyalardan nasıl programı kuracağız yani bunları nasıl kurabiliriz?
Teşekkürler.1- Fotoğraf düzenleme yazılımı olarak Gimp, DarkTable, RawtheRapee gibi pek çok seçeneğin mevcut. Ne gibi bir düzenleme lazım ? Fotoşop mu, yoksa filtreleme mi ?
2- .tar.gz nin içinde geliştiricinin kendi yazdığı beni oku belgeleri olacak. Onları takip et.
Rica ederim, ben daha da ileri gitme kararı aldımteşekkürler @eronis architect i denicem emeğine ve verdiğin bilgiler için teşekkürler...
İzole edilmiş bir sistemi unut, bu 1 aylık süreyi bütün günlük kullanımda kullandığım cihazlarıma, oyun makinem de dahil kuracağım ve günlük kullanımda kullanacağım Arch'ı. Arch konusunda kendimi aşmak ve ön yargımı kırmak istiyorum. Arch kullanabilen ve wiki yoluyla kurulumunu yapıp, sistemin bakımını yapabilen kişi GNU/Linux dağıtımlarında baya şey öğrenmiş demektir. Tabi yeni başlayanlar için architect gibi bir kurulum aracı daha uygundur.Arch Linux harika bir deney alanı ve güzel bir oyuncaktır ama günlük kullanıma çok uygun değildir.
Benim iş olmadı yoksa bir resimde ben atardım.
Kurunca atarsın, acelemiz yokBenim iş olmadı yoksa bir resimde ben atardım.
Eyvallah,sağolasın biraz olsun moral oldu.Kurunca atarsın, acelemiz yok
Türkçesi var, benim iPhone5S im bile ingilizceTürkçe olaydı İyiydi... Kurulum daha kolay olurdu
Ekran görüntüsü gayet güzel.Bu hangi işletim sistemi?İso dosyası kaç Gb?Ve link paylaşabilir misiniz?
Ekte ki resimde yazıyoEkran görüntüsü gayet güzel.Bu hangi işletim sistemi?İso dosyası kaç Gb?Ve link paylaşabilir misiniz?
Arch Linux mu?architectin ismini değiştirmişler, archkur olmuş)
Ubuntu'ya baktım da temaları daha çok güzel onu tavsiye ederim.
Bilgisayarımda zaten Ubuntu yüklü.Ubuntu'ya baktım da temaları daha çok güzel onu tavsiye ederim.
Kim için ve ne için daha iyi ? Sarışın hatunlar mu daha iyi esmerler mi hulk ? Kişisel tercih
E daha nesi.Bilgisayarımda zaten Ubuntu yüklü.