Aretios
Profesör
valla benım LG black makineye serviste android 4.0.4 ıcs yuklemısler...
süper olmus eşim benım tele de yap diyor bundan

süper olmus eşim benım tele de yap diyor bundan

Ben şuan v30c kurdum.. Gayet güzel yalnız medya taraması biraz geç gibi geldi bana yada benim SD karttan kaynaklıgeri kalan herşey yerinde.
ya ben arşivden bir rom buldum :d neden daha önce kurmamışım diye kafayı yedim2.3.4 V20 Brahma diye birşey.
ama süper süper süper
![]()
ya ben arşivden bir rom buldum :d neden daha önce kurmamışım diye kafayı yedim2.3.4 V20 Brahma diye birşey.
ama süper süper süper
![]()
valla bende hdd in içinden buldum :d eski rom ama gayet güzel şarjıda bende iyi gidiyor2 günü gördüm fazla kullanmamakla beraber ama
![]()
abi gingerbread ların flaş performansı kötü oluyor genelde ics ve jellybean ların ki iyi bayaAnladım, HD videoları falan açması için ben MX Player uygulamasını kullanıyorum.. Gayette başarılı ayrıcaBen 2 haftadır bu bahsettiğim romu kullanıyorum hayret yani.. kendime şaşırıyorum nasıl olurda bu kadar uzun süre aynı romda kaldım diye
![]()
@technomind Iıı değerli üye kardeşim!) Bende bayaa araştırdım V20 Brahma bulamadım. dosya içinde reklam vs. olup link varsa verebilir misin? Veya inşallah çok şey istmiş olmamda nete bi upload yapsan aslında çok iyi olur. 1-2 ay Zeus v7.06 kullandım. şimdi sıkıldım. 2 de bir rom değiştiriyorum ama hiç düzgün bişey bulamadım. ubuntu touch bile yükledim ama nafile. Birde v20 Brahma deneyim.