LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hareketli duvar kağıdı koyuyum dedim telefon fena halde kasmaya basladı arkadaslar birde mat ekran koruyucu alicam onerileriniz var mı birde kılıf

Rom'undandır şuan güncel orjinal 20b sürümü var ben denemedim ama yükseltmekte fayda var, veya ben rootlu alman 20b si kullanıyorum gereksiz uygulamaları falan sildim şuan hiç kasma yapmıyor.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Rom'undandır şuan güncel orjinal 20b sürümü var ben denemedim ama yükseltmekte fayda var, veya ben rootlu alman 20b si kullanıyorum gereksiz uygulamaları falan sildim şuan hiç kasma yapmıyor.

sen mat ekran koruyucu kullanıyormusun kulanıyorsan hani ekran iz yapiyor ya parmak izi onlar koruyucuda geçiyor mu yani ekran koruyucu parmak izi yapmayı önlüyor mu birde oyun oynarken bende gaza basıyorum mesela ara sıra oluyor bu otomatik gazı çekiyor sadece oyunda olmuyor menüde widgetların yerini degisincede oluyor mat ekran koruyucuyu kullanıyorsan nerden aldn buda sondu :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sen mat ekran koruyucu kullanıyormusun kulanıyorsan hani ekran iz yapiyor ya parmak izi onlar koruyucuda geçiyor mu yani ekran koruyucu parmak izi yapmayı önlüyor mu birde oyun oynarken bende gaza basıyorum mesela ara sıra oluyor bu otomatik gazı çekiyor sadece oyunda olmuyor menüde widgetların yerini degisincede oluyor mat ekran koruyucuyu kullanıyorsan nerden aldn buda sondu :D

ya o muhabbeti bana anlattında hiç denemedim oyunları :)

Ekran koruyucu kullanmıyorum ama ellerin nemli olmadığı sürece izden pek şikayetçi değilim açıkcası. Koruyucusu kullanmıyorum en ufak çizilme de yok gerçi dikkat ediyorum ama böyle daha rahat oluyor.
Deneme amaçlı bir çok üst kademe oyun yükledim (dead space vs gibi) kasmadı hiç gayet stabildi.
Ben çok ucuza aldım , sahibinden de 2. el olarak fatura tarihi 3günlüktü 650tl ye aldım ,jelatini kutusu falan hepsi içindeydi

ya o muhabbeti bana anlattında hiç denemedim oyunları :)

Ekran koruyucu kullanmıyorum ama ellerin nemli olmadığı sürece izden pek şikayetçi değilim açıkcası. Koruyucusu kullanmıyorum en ufak çizilme de yok gerçi dikkat ediyorum ama böyle daha rahat oluyor.
Deneme amaçlı bir çok üst kademe oyun yükledim (dead space vs gibi) kasmadı hiç gayet stabildi.
Ben çok ucuza aldım , sahibinden de 2. el olarak fatura tarihi 3günlüktü 650tl ye aldım ,jelatini kutusu falan hepsi içindeydi

İnternette Flash dosyalarını açarken sadece kasıyor , galaxy nexusuda denedim onda da kasıyor anlaşılan henüz flash telfonlar için daha erken

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
öyle degil oyunu açiyorum biraz oynuyorum kapatıyorum sonra tekrar açiyorum bir kaç saat sonra bu ara sıra oluyor ana menüdede oluyor widget e basılı tutuyrum kendi kendine bırakıyor widget i

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
öyle degil oyunu açiyorum biraz oynuyorum kapatıyorum sonra tekrar açiyorum bir kaç saat sonra bu ara sıra oluyor ana menüdede oluyor widget e basılı tutuyrum kendi kendine bırakıyor widget i

Widgete şuan denedim , menüden ana ekrana dolaştırdım 5 sayfa falan, bıraktım tekrar dolaştırdım sıkıntı yok . Ekran koruyucusu varsa ondan olabilir veya rom ile ilgili olabilir yine aynı şekilde

bide cevapla deyip konuya cevap yazarsan bana da bildirim gelir hemen dönerim:)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Widgete şuan denedim , menüden ana ekrana dolaştırdım 5 sayfa falan, bıraktım tekrar dolaştırdım sıkıntı yok . Ekran koruyucusu varsa ondan olabilir veya rom ile ilgili olabilir yine aynı şekilde

bide cevapla deyip konuya cevap yazarsan bana da bildirim gelir hemen dönerim:)

her zaman olmuyor zaten ara sıra denk geliyor kendi kendine widgetleri bırakıyor dokunup sabit kalırsan sonra oyunda mesela gaza bastın yada pes te pas yada şut tuşuna bastn basılı tutarsan kendi kendine çekiyor bu ara sıra oluyomat ekran filmi kullanmıyorum kullanıcam varsa bir önerin söyler misin

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
her zaman olmuyor zaten ara sıra denk geliyor kendi kendine widgetleri bırakıyor dokunup sabit kalırsan sonra oyunda mesela gaza bastın yada pes te pas yada şut tuşuna bastn basılı tutarsan kendi kendine çekiyor bu ara sıra oluyomat ekran filmi kullanmıyorum kullanıcam varsa bir önerin söyler misin

bende kullanmadığım için pek bişi demem yanlş olur dışarıda pek bulamıyorsun internetten sipariş etmek gerek , yanlız ben 6aydır kullanıyorum en ufak kılcal çizik bile yok , gorilla glass değil ama analdığm kadarıyla sağlam bir camı var. Kullanmasanda olur tabi biraz dikkat etmekte fayda var

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bende kullanmadığım için pek bişi demem yanlş olur dışarıda pek bulamıyorsun internetten sipariş etmek gerek , yanlız ben 6aydır kullanıyorum en ufak kılcal çizik bile yok , gorilla glass değil ama analdığm kadarıyla sağlam bir camı var. Kullanmasanda olur tabi biraz dikkat etmekte fayda var

ben ekranda oluşan parmak izlerini sevmiyorum mat ekran koruyucuda olmuyormus galiba

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
telefona güncelleme gelmiş galiba yüklemeye çalisiyorum lg update den %30 da duruyor battery ile ilgili bir sorun çıkıyor sizdede var mı

ben uzun bir süredir rootlu alman 20B sürümünü kullanıyorum oldukça stabil ,boşta ram 150 - 200 mb arası. Donma kasılma kapanma sorunu yok , sadece sarj sıkıntı 1 günü zor çıkarıyor.
Bazı forumlarda stabilizasyonla ilgili birkaç işlem yaptm boş tam 300MB oldu ama 5saatte sarj bitiyor şimdi kaldırıyorum :)

Granikos şunu söylim eğer yeni çıkan sürüm 20c ise bir umut güzeldir ama onun dışında LG yazılımlarına güven olmaz ıcs 4 gelicekmiş bakalım bir umut orda. Cihazda alterantif rootlu yazılımlar emin ol daha iyi iş çıkartıyor.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ben uzun bir süredir rootlu alman 20B sürümünü kullanıyorum oldukça stabil ,boşta ram 150 - 200 mb arası. Donma kasılma kapanma sorunu yok , sadece sarj sıkıntı 1 günü zor çıkarıyor.
Bazı forumlarda stabilizasyonla ilgili birkaç işlem yaptm boş tam 300MB oldu ama 5saatte sarj bitiyor şimdi kaldırıyorum :)

Granikos şunu söylim eğer yeni çıkan sürüm 20c ise bir umut güzeldir ama onun dışında LG yazılımlarına güven olmaz ıcs 4 gelicekmiş bakalım bir umut orda. Cihazda alterantif rootlu yazılımlar emin ol daha iyi iş çıkartıyor.

uzun zamandır ics 4 ile ilgili haberler gündemde yoktu tekrar ics gündeme geldi mi lg tarafından birde sürüm yükseltirken v20 b 20c gibi 250 mb birşey indiriyor o sd karta mı yoksa dahili hafızaya mı yükleniyor dün bende güncelleme buldu lg pc suite 4 yükledim ama sd kartta 50 mb boş yer vardı baktım hayla v20b

birde 16 gb class 10 hafıza kartı bulabilecegim bir yer var mı internetten olmayacak gidip elden bir teknomarketten alicam fiyatını ve nerde oldugunu bilen varsa söyleyebiilrmi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
uzun zamandır ics 4 ile ilgili haberler gündemde yoktu tekrar ics gündeme geldi mi lg tarafından birde sürüm yükseltirken v20 b 20c gibi 250 mb birşey indiriyor o sd karta mı yoksa dahili hafızaya mı yükleniyor dün bende güncelleme buldu lg pc suite 4 yükledim ama sd kartta 50 mb boş yer vardı baktım hayla v20b

birde 16 gb class 10 hafıza kartı bulabilecegim bir yer var mı internetten olmayacak gidip elden bir teknomarketten alicam fiyatını ve nerde oldugunu bilen varsa söyleyebiilrmi

ICS gelicekmiş bende öyle duydum ama kaynak araştırmadım tabi. 20b en son sürümüydü zaten. Ben alman 20b ye geçtikten sonra çıktı tekrar geçme gereği duymadım.

20C ise dene yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

Hafıza kartı işlerine pek girmedim. Ama internetten alışveriş uygun olabiliyor tavsiye ederim.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ics gelirde zor bari güncelleme yapacaklarsa adam gibi birşey yapsınlar güncellemeler berbat

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ics gelsin gerisi kolay. xda'daki geliştiriciler lg'nin gereksiz uygulamalarını silip cm9'a uyarlarlar. lg'den gelen güncellemeden hayır gelmez tek özelliği custom romlar için taban olması

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
black te kullanılan işlemci teksas ın geliştirdiği en güçlü tek çekirdekli işlemciymiş dogru mu

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
çıktığı zmanların en iyisi olabilir ama şuan daha üst modellrei çıktı.

Akşam Rus 20c rom + ıcs 20c versiyonun yükledim , güzel gibi boşta 150-200 ram var , akıcılık iyi ve ICS temasıda oturdu cihaza tavsiye ederim:)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
çıktığı zmanların en iyisi olabilir ama şuan daha üst modellrei çıktı.

Akşam Rus 20c rom + ıcs 20c versiyonun yükledim , güzel gibi boşta 150-200 ram var , akıcılık iyi ve ICS temasıda oturdu cihaza tavsiye ederim:)

ben orjinal romdan şaşmamaya çalışıyorum bildigin güzel bir tema var mı kurabilecegim ögretirsen sevinirim :D

groks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende v20c yüklü. google playdan s3 ICS teması ındırdım gaayette memnunum. bi tek root yapamadım ben. Bi debenim telefon kdz leri kabul etmio. bunun hakkında bilgisi olan var mı? (sorun pc de olabılır win7 32 bit)

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi deli olucam ya 2.2 v10a ya düşürdüm dün gece superoneclick ile rootladım sorun yoktu direk yaptı ondan sonra cm9 ics kurdum biraz kurcaladım backup yapınca tabi logoda kaldı sonra geri 2.2 düşürdüm şimdide root olmuyor deli olacam yardım edin!

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ya task maneger den kill select yapiyorum bos ram 240 mb ye çikiyor fakat ana menüye girip tekrar task manager yapiyorm müzik galeri facebook fln kendi kendine tekrar açiliyor

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Dün internete girememeye başladım. Hattımı başka telefona takınca girebiliyorum fakat lg optımus blackten giremiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
cevap verecek bir kişi yok mu ya ne oldu bu foruma önceden bu konuya yazmayan olmuyordu

birde arkadaslar ekran filmi aldım bu parlak ekran filmiymiş ekranı çok çirkin gösteriyordu nokta nokta acaba mat ekran koruyucuda mı böyle gösteriyor yani buzlu gibi

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@Garikanos Ayarlar>Kablosuz ağ ayarları>Mobil şebekeler>Veri servisleri etkin vede Dolaşırken veri hizmetlerine bağlan seçenekleri seçili mi?
Bunlar seçili ise şebekenizden ağ ayarlarını tekrar almayı yada yapılandırmayı deneyin.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
artık biri cevap versin forum alakasız olmaya basladı

tatildeydim yeni geldim.

Androidlerin genelinde var böyle bir sorun sık sık açılma zamanı kaybetmemek için android genelde kendi açık tutar.

Bununla ilgili bir program buldum bu oto açılma yetkisini kapatıyorsun ama bu seferde cihaz aşırı sarj tüketiyor ve ısınıyor anladığım kadarıyla oto aç/kapa yapıyor arka planda.

Kısacası Bunu engelleyemedim çokta sıkıntı yapma boşta 100mb ram ile 200mb ram durması arasında fark yok

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
tatildeydim yeni geldim.

Androidlerin genelinde var böyle bir sorun sık sık açılma zamanı kaybetmemek için android genelde kendi açık tutar.

Bununla ilgili bir program buldum bu oto açılma yetkisini kapatıyorsun ama bu seferde cihaz aşırı sarj tüketiyor ve ısınıyor anladığım kadarıyla oto aç/kapa yapıyor arka planda.

Kısacası Bunu engelleyemedim çokta sıkıntı yapma boşta 100mb ram ile 200mb ram durması arasında fark yok

teşekkürler foruma geldigini belli ettin :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Selam arkadaşlar,
Telefonumu root yetkisi vermek istiyorum, araştırdım biraz bir sürü şey yazılmış ve çoğu çok mekaşatli.
Root yapan arkadaş varsa kısa yoldan bir yolu varmıdır?
GingerBreak ile denedim olmadı
Versiyonum 20N (Avrupa)