LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
teşekkürler

--- Mesaj Güncellendi ---

oyunları yükledim bi wifi ağı bulamadım

tebrklerr romunu guncelle kamerası cok guzel
video çekimi çok iyi degil gibi ..yalnız telefondan ses az çıkıyor sizdede öylemi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
en son 20b sürümü var sesle ilgili pek sıkıntım yok zaten tam açık seste kullanmam telefonu az çok yorumu yapmam yanlş olucak ama birşeyler indirebiliyormusun ?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
malesef wifi ağı yok daha oyun bile oynayamadım :D wifi siz bağlanabilecegim bi oyun yok mu

arkadaşlar telefonda ölü pixel sorunu ortaya çıktı ürünü nereden değiştiricem

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Shoot the apple oyunu internetsiz ve wifisiz öğrenebiliyor , şimdiye kadar hiç denememiştim:)

anlaşılan cihazı beğenmedin sen ama biraz keşfet bence f/p bakımından oldukça sağlam bir cihaz

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
hayır beğenmemekle alakası yok aksine çok beğendim :D fakat yarın degistiricem aynı modelle nasıl degisceksem bende bilmyiorum ölü pixel sorunu var telefonda

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ölü pixeli nasl anlayabiliyorsun ki ? iş yerinde 17 inç hp mönitörlerle çalıştığımz için pixellerle pek ilşkimiz olmuyoır:)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ilk başta pek gözüme çarpmadı ama sonra baya çarpmaya baslaıd özellikle siyah ekranda çok belli oluyor

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler neo v ile bu telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yazılım konusunda Sony önde , adamlar ics yi çıkardı ama 512mb lık bir ram ile ics kullanılamıyor o da farklı bir ironi cihaz aşırı kasıyor çünkü. Kemera perfonmansında sony tartışılamaz önce ama bakınız http://forum.shiftdelete.net/lg/234157-optimus-blackiniz-ile-cektiginiz-en-iyi-fotograf.html
burda çektiğimiz resimler var hiçte kötü çekmiyor LG ve bana göre mükemmel.

Ne bilim bana göre LG adamlar koreli , Sony'e hiç güvenmiyorm kalite konusunda nedense

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bugün verdim telefonu lg merkezine ölü piksel var diye bekliyorum simdi değişim isticem

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ekran koruyucu kullanıyor musunuz. evet ise nasıl bir model.

bugun 2x in ustundekı seffaf korumayı kaldırınca bırsey farkettım. 2x te ekranda hiç iz kalmıyor dokunma hissi daha guzel. black te ise bu his yok ve iz bırakıyor. gorilla glass farkı böyle birşey olsa gerek. lg nin bu çifte standartı hiç hoşuma gitmedi.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

bugun 2x in ustundekı seffaf korumayı kaldırınca bırsey farkettım. 2x te ekranda hiç iz kalmıyor dokunma hissi daha guzel. black te ise bu his yok ve iz bırakıyor. gorilla glass farkı böyle birşey olsa gerek. lg nin bu çifte standartı hiç hoşuma gitmedi.

açıkcası kullanmıyorum , kullanmayıda düşünmüyüroum dış kasa için bişiler bakıyorum. Black evet ekranı iz bırakıyor ama ne bilm pek dert etmedim şuana kadar

açıkcası kullanmıyorum , kullanmayıda düşünmüyüroum dış kasa için bişiler bakıyorum. Black evet ekranı iz bırakıyor ama ne bilm pek dert etmedim şuana kadar

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar bu boş ram e nerden bakıyoruz herkes 50-100 mb filan kalıyor diyor ben ayarlar çalışan hizmetlerde kullanılar 134 boş ram 230-270 arasında gidip geliyor

forum bu kadr mı ilgisiz oldu ya

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar bu boş ram e nerden bakıyoruz herkes 50-100 mb filan kalıyor diyor ben ayarlar çalışan hizmetlerde kullanılar 134 boş ram 230-270 arasında gidip geliyor

forum bu kadr mı ilgisiz oldu ya

Boş ram miktarını Task Manageri açıp sağ üst kısımda görebilirsin. Ben Go Launcher kullandığım için kendi task manageri üzerinden takip ediyorum.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Öyle mi :) Gece yazılmış mesajlar aynı gün gibi gördüm.
Gündüz konuyu güncellersen cevap açısından daha iyi olur.

sabahları işe gittiğim için güncelleyemiyorum :)

Teşekkürler Mr.Elm cevabın için 129.75 mb mış boş ram :D

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğin menüde 190 mb ram boş advanced task killerde 160. telefonun uyanıklık süresi 1 gün sistemi meşgul eden sonradan yüklü program sayısı 3 toplam yüklediğim program sayısı 10.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
hareketli duvar kağıdı koyuyum dedim telefon fena halde kasmaya basladı arkadaslar birde mat ekran koruyucu alicam onerileriniz var mı birde kılıf

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar birde telefon youtube de videoları açmiyor bu sorunu nasıl hallederiz lütfen biraz ilgili olalım iyi geceler

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
cihazın içindeki youtube sürümü sorunlu. türkçe karakterlerden dolayı bağlanmıyor. market'den youtube'u güncellersen videoları izleyebilirsin.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
youtube hallettimde bir ekran koruyucu almam lazım bu parmak izi delirtiyor beni alirsam parmak izi derdinden kurtulur muyum birde tavsiyeniz var mı türkcell de satilirmi satilirsa ne kadar yada online alişveriş olmayan mağazalarda şimdiden teşekkürler