uygulama felan nasıl yüklicem
Hangi uygulamayı yükliyeceksiniz ? Buda önemli.. google markette (google play oldu adı bu arada) istediğiniz uygulamayı gmail hesabınızı kullanarak download edebilirsiniz.
uygulama felan nasıl yüklicem
video çekimi çok iyi degil gibi ..yalnız telefondan ses az çıkıyor sizdede öylemitebrklerr romunu guncelle kamerası cok guzel
arkadaşlar ekran koruyucu kullanıyor musunuz. evet ise nasıl bir model.
bugun 2x in ustundekı seffaf korumayı kaldırınca bırsey farkettım. 2x te ekranda hiç iz kalmıyor dokunma hissi daha guzel. black te ise bu his yok ve iz bırakıyor. gorilla glass farkı böyle birşey olsa gerek. lg nin bu çifte standartı hiç hoşuma gitmedi.
arkadaşlar ekran koruyucu kullanıyor musunuz. evet ise nasıl bir model.
bugun 2x in ustundekı seffaf korumayı kaldırınca bırsey farkettım. 2x te ekranda hiç iz kalmıyor dokunma hissi daha guzel. black te ise bu his yok ve iz bırakıyor. gorilla glass farkı böyle birşey olsa gerek. lg nin bu çifte standartı hiç hoşuma gitmedi.
forum bu kadr mı ilgisiz oldu ya
3 dk degil 1 gün oldu![]()
arkadaşlar bu boş ram e nerden bakıyoruz herkes 50-100 mb filan kalıyor diyor ben ayarlar çalışan hizmetlerde kullanılar 134 boş ram 230-270 arasında gidip geliyor
forum bu kadr mı ilgisiz oldu ya
Öyle miGece yazılmış mesajlar aynı gün gibi gördüm.
Gündüz konuyu güncellersen cevap açısından daha iyi olur.
arkadaşlar birde telefon youtube de videoları açmiyor bu sorunu nasıl hallederiz lütfen biraz ilgili olalım iyi geceler
Hangi operatör kullanıyorsun ?
turkcell