LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
telefonu servise göndermiştim arıza buyuk ki yedek parca istemişler bakalım ne olacak

di-8RH28WYP.jpg

telefonumu servise göndermiştim bana ordan işemri numarası verilmişdi verilen numara ile kontrol edince anakart değişecekk yazıyodu yanlış numara verilmiş ben de servisi aradım durum nedir diye servisden telefonunuz kargoya verildi deyince şasırdım nasıl olur dedim parca beklenıyor dedim szin girdiğiniz numara yanlış başka bir p970 modelıne ait dendi benımkının ne arızası vardı dedim tekrardan yazılım yuklendi dedi bakalım ne olacak telefon gelınce paylaşıcam ne oldup bittiğini heycanla telefonumu beklıyorum

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
ve sonunda telefonuma kavuştum eski sürümü v10 a dan v10c sürümüne yukselmiş değişiklik fazla yok şimdilik

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
20N şuan için sadece almanyada çıktığı için resmi servis 20n i yüklemez, yükleyemez. bildiğiniz gibi türkiye rom'un üzerine 10e yi yüklediğinizde dahi telefon garanti kapsamı dışında kalmaktadır. sonuçta bu adamlar da kurumlar bir şirketin elemanları. prosedür meselesi.

EFRAYUM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstad bu problemi nasıl aştın aynısı bende oldu saatlerdir araştırmadığım yer kalmadı çözemedim yardımcı olabilirmisin

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar bana yardımcı olun kafs w upgrade please wait while upgradingayı yiyecem ya telefonu güncelliyeyim derken ekrana bi yazı çıktı saatlerdir düzeltemedim bataryayı söktüm taktım yine olmadı bi yardım edin

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sabah benimde black'te bir sorun çıktı... oyun oynuyordum.. köprüdeyken boğazın fotoğrafını çekeyim dedim.. kamera tuşuna basıyorum video player açılıyor... whatssapp tuşuna basıyorum yine video player çıkıyor... home tuşu, arama tuşuna basılmıyordu... hiçbirşey yapamadım... kapatıp açınca düzeldi ama bu nedir?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sabah benimde black'te bir sorun çıktı... oyun oynuyordum.. köprüdeyken boğazın fotoğrafını çekeyim dedim.. kamera tuşuna basıyorum video player açılıyor... whatssapp tuşuna basıyorum yine video player çıkıyor... home tuşu, arama tuşuna basılmıyordu... hiçbirşey yapamadım... kapatıp açınca düzeldi ama bu nedir?

C.tesi günü maçtan önce format atayım ben düzelir :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
heee maçtan önce oturup telefonla uğraşacağız öylemi? ben sabahtan maç moduna giriyorum sen format diyorsun...
şaka bir yana atarız tamam da neden olmuş olabilir?

Kusura bakma ya, geç cevap verdim özür dilerim :S benim kafam bugün dalgın sabah kabus gördüm dedin korkuttun beni :)

Havalardandır muhtemelen, makina soğuk olunca çalışmıyordur :D

şaka bir yada tabikide farklı nedenler olabilir... mesela yüklemiş olduğun uygulamalardan dolayı bir arıza oluşmuş olabilir, yada ne bilim virüs bulaşmış olabilir , anti-virüs programı kullanmıyordun sanırım doğrumu ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Kusura bakma ya, geç cevap verdim özür dilerim :S benim kafam bugün dalgın sabah kabus gördüm dedin korkuttun beni :)

Havalardandır muhtemelen, makina soğuk olunca çalışmıyordur :D

şaka bir yada tabikide farklı nedenler olabilir... mesela yüklemiş olduğun uygulamalardan dolayı bir arıza oluşmuş olabilir, yada ne bilim virüs bulaşmış olabilir , anti-virüs programı kullanmıyordun sanırım doğrumu ?

evet bayağı bir geç cevap verdin... eee tabi "ben bir kıza açıldım" konusunda arkadaşa yardım öncelikli olmalıydı..

dediğin gibi şaka bir yana... virüs programım yok evet...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
evet bayağı bir geç cevap verdin... eee tabi "ben bir kıza açıldım" konusunda arkadaşa yardım öncelikli olmalıydı..
dediğin gibi şaka bir yana... virüs programım yok evet...

C.tesi günü icabına bakarım onun ben merak etme sen ;) muhtemelen çakışma vardır virüs olacağını sanmıyorum .

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ne çakışması diyeceğim ne cahil diyeceksiniz... ama dedim bile... ne çakışması??

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada v20n rom hakkaten cok stabil.şiddetle tavsiye edilir...

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu arada v20n rom hakkaten cok stabil.şiddetle tavsiye edilir...

SonDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun rami az gibi 6 7 uygulama açınca oyunlarda kasma gibi sorunlar oluyor mu ??

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.3.4' yükselttim iyi hoş süper hatta ama çok sorunlar çıktı bu versiyonda kendi kendine Wi-fi açıyor üstüne üstelik şebekenin datasını açıp harcıyor kapatsam hemen 30dk sonra açılıyor -8 lerde kontorde yükleyemiyorum ne olacak bu işte

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende kullaniyorum ama öyle bir sıkıntı yok. hangi versiyonu kullaniyorsun ?

acaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün itibari ile bende aldım bi black. Şarzı gerçekten berbat ama güncelleme gelince değişecek diye umuyorum. İlk android deneyimim olduğundan dolayıda tırsmaktayım hafiften. Kısacası alışma süreci uzun sürecekmiş gibi geliyor bana. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şarj olarak bir beklenti içine girme yeni yazılım ile :) ama nova rom kullanırsan hakkaten farkı hissedersin şarj konusunda. Tavsiyelerimiz telefonu kılıfla kullan :)

acaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası acemi sayılırım bu konularda ama denerim umarım olur :) ayrıca kılıfta aldım kullanıyorum saolun :)

SonDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün itibari ile bende aldım bi black. Şarzı gerçekten berbat ama güncelleme gelince değişecek diye umuyorum. İlk android deneyimim olduğundan dolayıda tırsmaktayım hafiften. Kısacası alışma süreci uzun sürecekmiş gibi geliyor bana. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
şarjı normal kullanımda ne kdr gidio bilgi verebilir misin