gerek kalmadı servise yolladım bu gün sağolun yardımlarınız için arkadaşalar
iyi bakalım servisten gelince belkide sana 2.3 yüklenmiş olur.. çünkü çoğu kişi servislerde 2.3 ün var olduğunu söylüyordular ...
gerek kalmadı servise yolladım bu gün sağolun yardımlarınız için arkadaşalar
yazdım not olarak kutuya ekledım zaten guncelemeyı yapın dıye bakalım ne olacak belki telefonuda sata bilirim bimeks de 1300 tl yenısıs ikinci eli ne kadar kiiyi bakalım servisten gelince belkide sana 2.3 yüklenmiş olur.. çünkü çoğu kişi servislerde 2.3 ün var olduğunu söylüyordular ...
yazdım not olarak kutuya ekledım zaten guncelemeyı yapın dıye bakalım ne olacak belki telefonuda sata bilirim bimeks de 1300 tl yenısıs ikinci eli ne kadar ki
Blog yoneticisine soyle bir mesaj attim.
Oncelikle iyi aksamlar.Bu aldiginiz bilgiler kesin dogrumu cunku gecen konunun birindede aralik sonunda gelecek demistiniz ama hic birsey olmamisti
Simdi blog yoneticisinden mesaj geldi.
Merhaba Prens,
Blogumda yer alan bilgiler kesin bilgilerdir, en geç 01 ŞUBAT 2012 de yayınlanacaktır.
İlginize Teşekkürler.
SMARTPHONETR
blog yöneticisi optimus 3d mi yoksa black için mi en geç 01 Şubat demiş çok merak ettim...
sonuçta 3d 24 ocak - black 30 ocak'ta yayınlanacak demiş....
Blog yönetimine sende bir mesaj atıp dediğini sor bakalım ne diyecek bende merak ettim![]()
ne diye mesaj atıyim ki? blog sahibi blogumdaki bilgiler kesin bilgilerdir deyip en geç 2 Şubat'ta yayınlanacaktır diye eklemiş...
ama hangisi kesin orayı anlamadım...bunu da sormuyim bozulmasın
![]()
Açıkcası site ne kadar güvenilir bir fikrim yok ama eğerki dediği çıkar ise artık güvenirimama 2 şubatı 1 gün geçsin
hacklerim
![]()
hackleme de kendisine black gönder güncellemeyi beklesin dursun![]()
Çok güldüm yaa![]()
Oldumu şimdi bu dediğin benimde içime kurt düşürüyorsun.. yok yok kesin gelicek hissediyorum... 6. hissim söylüyor.. gelmez isee
bende buralardan çeker giderim
![]()
technomind hacklemese ben hacklerim artik gecen konudada aralik sonunda cikacak demisti hala ses seda yokAma bu sefer cikacak gibi geliyor benimde icimden...
tamam işte iki kafadar olduk bakvarmı başka gelen
şaka bir yana çıkıkcak diye hissediyorum, inşallah bu sefer bir aksilik olmaz![]()
ne bilim hislerime güveniyorum bu konularda.. aynı zamanda 6.his meselesiantep maçında dedim kardeşime bu tarafa 3 tane atıcaz merak etme attık
hissetmiştim
![]()
öncelikle iyi akşamlar ben lg optimus black i almak istiyorum ama aklımda bi kaç soru var yardım ederseniz sevinirim
1.önceli sayfalara biiraz baktım ama vaktim olmadığı için fazla uğraşmadım acaba bu telefona 2.3 gingerbread sürümü geldi mi telefonu şimdi alsam hangi sürümyle bana gelir
2.Bataryası çok bitiyor diye bi şey duydum gerçektende abartılacak kadar çabuk mu bitiyor mü bataryası
3.SAR Değeri 1.24 bu değer normal mi yoksa yüksek mi 2 3 saat kurcalasan baş ağrısı yaparmı (SAR 1.00 dan yüksek telefonların başağrısı yaptığı söyleniyor)
4.Android market açık mı geliyor
5.Son olarak oyunlardaki kalitesi nasıl asfalt 5 pes angry birds gibi oyunlarda kasma yapıyor mu
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler iyi forumlar
Aldiginda imei numarasia dikkat et. degismis olabilir. Belge al degismis ise![]()
değiştirebiliyormu ki imei numarası belgeyı nasıl istiyecem
Başıma gelmişti bir kaç kezdeğişebiliyor. Herhalde imei numaranı biliyorsundur. servise teslim ederken sana verilen evrakta yazıyordur. Alırken kontrol et tutuyor mu diye. Değişmiş ise belirt servise sana değiştiğine dair bir evrak vereceklerdir.