LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mujdemi isterimmmmmm... :)

LG Optimus Güncellemesinin Tarihi Kesinleşti !!! [SmartphoneTR]

LG Smartphone kullanıcılarına müjde !

LG Optimus 3D ve Optimus Black için gelecek güncellemeler ;

Optimus 3D – 24 OCAK 2012

Optimus Black – 30 OCAK 2012

Tarihlerinde edinilen bilgilere göre belirtilen tarihlerde yayınlanacağı

kesinlik kazandı.

LG Türkiye Facebook ;

LG Türkiye Resmi Web Sitesi;

Gingerbread in size sağlayacağı en büyük 5 yeniliği aşağıda sıraladık;

· Yeni ekran klavyesi : Birçok Android kullanıcısı standart klavyeden memnun olmadığı için 3. Parti klavyeler kullanmayı tercih ediyor, Android 2.3 ün daha ileri tahmin özellikleriyle bezenmiş klavyesi bunu değiştirebilir.

· Arayüz değişti : Anasayfa , menüler vs hepsinin düzeni değişti ve siyah arkaplanla LG Optimus Black ‘in Nova ekranı vurgulanmaya çalışıldı. Muhtemelen tema renkleriyle oynayabileceksiniz.

· Uygulamalar ve güç yönetimi iyileştirildi : Android 2.3 arkada çalışan programları daha iyi organize edecek ve ihtiyacınızın olmadığını düşündüklerini belki size sorup belki sormadan kapatacak.

· SIP Internet araması : VOIP için başka programlara muhtaç olmak yerine artık Gingerbread ın içinde gelecek.

· Download yönetimi : Tüm indirmelerinizi tek bir ekrandan yönetip izleyebiliyorsunuz.

www.smartphonetr.com / LG Android 2.3 Güncellemesi / Android

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
dedim kafalarına taş düştüde lg ocakta 4.0'a güncelliyor güncelliyor herhalde ama nafile

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gec olsun temiz olsun 2.3 un cikmasiyla telefon ucacak veya evrim falan gecirecek deil :) O kadar bekledik bi 21 gun daha bekleriz...

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
yeni telefonları beklicektim ama bosuna beklemicem yeni çıkacak telefonlarda lg gibi fiyatı aynı olacakmıs

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blog yoneticisine soyle bir mesaj attim.

Oncelikle iyi aksamlar.Bu aldiginiz bilgiler kesin dogrumu cunku gecen konunun birindede aralik sonunda gelecek demistiniz ama hic birsey olmamisti…

Simdi blog yoneticisinden mesaj geldi.

Merhaba Prens,

Blogumda yer alan bilgiler kesin bilgilerdir, en geç 01 ŞUBAT 2012 ‘ de yayınlanacaktır.

İlginize Teşekkürler.

SMARTPHONETR

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG başka yalan bulamamıştır napsın buda muhtemel avrupa çıkış tarihidir....

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sefer kesin gelecek gibi geliyor icimden cm7 deyim su an ama telaslaniyorum birsey olurda servise veremezsem diye custom romda tel garanti disi o yuzden her zaman orjinal hep orjinal diyorum.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bilmiyorum ama bitmiş olamaz geçen baktıgım da tüm mağazalarında vardı..vatan computer ı anlamıyorum tek bir tane koy bütün renkleri aynı fiyat olsun ..

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
yardımcı olabılecek varmı ? power butonundan şikayetim var basınca açmıyor hemen 8-9 defa basınca açılıyor power butonundan şikayeti olan var mı

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
yardımcı olabılecek varmı ? power butonundan şikayetim var basınca açmıyor hemen 8-9 defa basınca açılıyor power butonundan şikayeti olan var mı
Nasıl açmıyor , şarjın falan varmı ? 8,9 defa basınca derken... Telefon kapalı iken mi açılmıyor ? yoksa tuş kilidinimi açmaya çalışıyorsun ?

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cengaver51 ayni sikinti bazen bendede oluyor.Bazen kilitledigimde biraz uzun zaman geciginde kiliti acmaya calisiyorzun zor aciliyor veya gec aciliyor bazen ben cm7 kullaniyorum ondan mi kaynakli bilmiyorum ama power basip kilidi acarken ilk once ekranda beyaz bir karincalanma oluyor sonra ekran geliyor hani televizyona hic bisey baglamadan sadece televizyon fisinin takinca ekranda beyaz karincalamali bir goruntu cikarya ayni o goruntu oluyor.Bazende nahirde olsa bu benim basima 3kez geldi telefon kilidi ekran kapali iken kendi kendine kapaniyor.Sonra bataryayi 5saniye cikarip geri takiyorum ancak oyle aciliyor yoksa ne kadar power tusuna basarsan bas acilmiyor.Benim gingerbread dan bekledigim sey en cok su sorunlarin kalmasi yoksa gorsel icerik falan deil o kadar beklettiler bakalim ins guzel stabil
zorunsuz temiz 2.3 u cikarmislardir...

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Nasıl açmıyor , şarjın falan varmı ? 8,9 defa basınca derken... Telefon kapalı iken mi açılmıyor ? yoksa tuş kilidinimi açmaya çalışıyorsun ?

1,5 aydır var bu sorun

şarjı full ve tuş kılıdını açmıyor 8-9 defa da anca açılıyor buttonda var sanırım problem deli edecek beni

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun butonda deil istersen test edelim.Telefonu kapat tamamen power tusuna basili tut.2 bilemedim 3saniyede acilmasi lazim eger bu 3 saniyede aciliyorsa butonda sorun yok eger 8-9 veya 10 saniyede surekli basili olarak gec aciliyorsa senin dedigim gibi butonda sorun olabilir kardesim.Sana onerim fazla bu sorun icin kafana takma eger seni cok rahatsiz ediyorsa servise ver...

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Sorun butonda deil istersen test edelim.Telefonu kapat tamamen power tusuna basili tut.2 bilemedim 3saniyede acilmasi lazim eger bu 3 saniyede aciliyorsa butonda sorun yok eger 8-9 veya 10 saniyede surekli basili olarak gec aciliyorsa senin dedigim gibi butonda sorun olabilir kardesim.Sana onerim fazla bu sorun icin kafana takma eger seni cok rahatsiz ediyorsa servise ver...

açıp kapayıncada arasıra yapıyor ama acıkken tuşkılıdını açmak isteyince 8-9 defada anca acıyor daha önce tek seferde acılıyordu

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bu karincalan ma ne sebepten oluyor acaba gpu da falan bir sorun yoktur inslah romdan kaynaklanan bir sorundur...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
1,5 aydır var bu sorun

şarjı full ve tuş kılıdını açmıyor 8-9 defa da anca açılıyor buttonda var sanırım problem deli edecek beni

hızlı hızlı basınca o durum oluyor, aslına bakarsan açmak istiyor telefon birazcık beklesen :) sen açmıyor diye tekrar basınca kapatıyor.. Bas biraz bekle :)

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
hızlı hızlı basınca o durum oluyor, aslına bakarsan açmak istiyor telefon birazcık beklesen :) sen açmıyor diye tekrar basınca kapatıyor.. Bas biraz bekle :)

malesef olmuyor öyle 5 sanıyede beklesem aynı pili cıkarıp takınca düzüeliyor ama belli bir süre normal acılıyor -2 saat sonra tekrar aynı problem oluyor

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
malesef olmuyor öyle 5 sanıyede beklesem aynı pili cıkarıp takınca düzüeliyor ama belli bir süre normal acılıyor -2 saat sonra tekrar aynı problem oluyor

ALLAH ALLAH ben bu zamana kadar hiç yaşamadım öyle bir açılmamam gibi durum, ancak dediğim olayı ben yaşadım.. hızlı hızlı basıyorum neden açılmıyor diyorum.. meğersem açılmak için uğraşırken, ben kapanması için tekrar basıyorum :)

Senin şuanki versiyonun nedir? yada yüklediğin uygulamalarla alakalı problemler oluşmuş olabilirmi ?

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
ALLAH ALLAH ben bu zamana kadar hiç yaşamadım öyle bir açılmamam gibi durum, ancak dediğim olayı ben yaşadım.. hızlı hızlı basıyorum neden açılmıyor diyorum.. meğersem açılmak için uğraşırken, ben kapanması için tekrar basıyorum :)

Senin şuanki versiyonun nedir? yada yüklediğin uygulamalarla alakalı problemler oluşmuş olabilirmi ?

uygulamalardan olacağını sanmıyom fazla bişey yuklu değil
androıd 2.22 sürümü

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Onu demek istemedim yani v10c , v10i faLan ?

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bilgisayara bagla telefonu bilgisayara tanit lg programini indir ordan guncelle...