LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=218019]umut_k44[/MENTION]

tamam büyütmeye gerek yok daha fazla gerilim ortamı olmasın boşu boşuna

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vatan computer den alan arkadaslar vatanın sitesinde optimusun pembesi indirimle 813 tl beyazı indirimle 919 lira yazıyor renkler fark ediyormu yani siyahı beyazı pembesi 813 tl mi indirimle yoksa gerçekten pembesi 813 beyazı 919 tl mi bilgilendirirseniz sevinirim
vatan bilgisayar optimus black modellerinde (siyah, pembe, beyaz) farklı fiyat uygulayabiliyor. fakat satürn'de fiyatlar sabitti yanılmıyorsam yani renk fark etmiyor aynı fiyatı uyguluyor hepsine.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşım sen gerizekalımısn sınıfta yerler halıfileks mi olcak parke mi olucak gel celal bayar üniversitesine yerler nasılmış bak mal mısın nesin technomind mailini yollamış ona camden gosterdgimde buraya yazar ha ayrıca diyelmki düşürmedim neden düşürdüm diyim sinirlendirip konuşturtma beni dizinle yer mesafesini ölç ole gel karşıma bidada muatap olma insanların canını sıkıyorsun burda mal mal boş konuşup

--- Mesaj Güncellendi ---

boş konuşuyor ya dedigim gibi dikkat çekmeye çalışıyor sanırm

üniversite de okuyorsun hemde matematik bölümünde ama hala bir bayanla nasıl konuşulacağını bilmiyorsun bu da iyi...
ayrıca daha kılıf, jelatin nerden alınır ve bunun gibi çok ama çok basit sorular sorarken android 2.3 ne zaman gelecek diyorsun..
sana aldığın black'in fotoğrafını gönder diyoruz ama sen cam den technomind'a göstereceğim diyorsun..

biz bu forumda sırf eğlence olsun diye kaç kişinin zamanının çalındığını gördük..

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
vatan bilgisayar optimus black modellerinde (siyah, pembe, beyaz) farklı fiyat uygulayabiliyor. fakat satürn'de fiyatlar sabitti yanılmıyorsam yani renk fark etmiyor aynı fiyatı uyguluyor hepsine.
Satürn de fiyatı ne kadar satürn ün sitesine baktım ama broşür yok

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
lg bezdirdi beni birini bulsam satacam 800 liraya 16 gb sd, 2 kılıfla birlikte.

çok güzel telefon ama güncelleme gelmiyor.
benim gibi teknoloji meraklısı birine ice cream sandwich'e 2012'nin 2. yarısı dediler küfür gibi.

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba ben telefonu ilk aldigim haliyle kulaniyorum.Dun need for speed hot pursuit yukledim sorunsuz bir sekilde acildi ama oyuna girdikden sonra seslerde takilma oluyor oyunda hisseedilir derecede bir kasilma olmuyor.Ama sesde rahatsiz edici derece bir takilma var.Ayrica muziklerde hoparlorden sanki cizirti geliyor.Sesde kaliteli calmiyor.Bide internetten bir video izleyince cok kasilma oluyor.Bunlari root mudur rommudur neyse yaparsam duzeliyor mu acaba ben pek anlamadim bu rom atma olayi eger ondan kaynakli bir sorun varsa hangi rom daha iyi calisiyor acaba yardimci olurmusunuz...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaslar merhaba ben telefonu ilk aldigim haliyle kulaniyorum.Dun need for speed hot pursuit yukledim sorunsuz bir sekilde acildi ama oyuna girdikden sonra seslerde takilma oluyor oyunda hisseedilir derecede bir kasilma olmuyor.Ama sesde rahatsiz edici derece bir takilma var.Ayrica muziklerde hoparlorden sanki cizirti geliyor.Sesde kaliteli calmiyor.Bide internetten bir video izleyince cok kasilma oluyor.Bunlari root mudur rommudur neyse yaparsam duzeliyor mu acaba ben pek anlamadim bu rom atma olayi eger ondan kaynakli bir sorun varsa hangi rom daha iyi calisiyor acaba yardimci olurmusunuz...

evet rom ile anlattığın sorunlar çözülüyor... nova 8 benim için çok iyi..

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei İdeos X5'e 2.3 güncellemesi gelmiş. LG'yi kutluyorum bizi en sona bıraktığı için :thumbup:

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben cokta onemsemiyorum guncellemeyi gelirsede iyi olur tabi :D

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar birsey sormak istiyorum.Bu forumdaki herkes telefonu rom lu mu kullaniyor yoksa hala 2.2 de kalanlar var mi?Ben cm7 nin son cikanini kurdum .2 sey haric bir sikintili durum yok.
1.Fotograf cekerken dalgalanma oluyor ve 2.2 den daha kotu cekiyor ve videoda ayni sekilde dalgalanma oluyor ve video kotu cikiyor.
2.Sarji 2.2den daha fazla gidiyor ne yapmam lazim acaba bunlari

duzeltebilmek icin simdiden tesekkurler...

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim ben telefonumu aldiktan sonra v10c ye guncelledim sadece. Sorularina cevap verebilecek duzeyde bilgim yok ama arkadaslarimiz cevap vericektir :)

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiden çıkmayalam diye 2.2 deyiz ama LG'de şansını zorluyor adama rom yüklettirecek illaki onu istiyor galiba...

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca daha kılıf, jelatin nerden alınır ve bunun gibi çok ama çok basit sorular sorarken android 2.3 ne zaman gelecek diyorsun..
sana aldığın black'in fotoğrafını gönder diyoruz ama sen cam den technomind'a göstereceğim diyorsun..

biz bu forumda sırf eğlence olsun diye kaç kişinin zamanının çalındığını gördük..( angel75 in yaptıgı bu yorumu kahle bile almıyorum arkadaşlar bana inanmayan varsa mesaj atsın telefonun elinde oldumu ispatlarım=) o degilde şey diyicem pil kısmının üstüne tıkladgımda giden şarj ın yüzdelik dagılımı var ya bekleme modunda %50 ye yakın gidiyor neden oyle çok ben alalı nerdeyse bir hafta olucak şarj durumu düzelmedi yarı parlak ekran kullanımıyla 1 günü biraz geçiyor bekleme modunda kısmının ustune geldim telefon radyosunun harcadıgı pil yazıyor anlamadım bu kapatablcegim bişey mi? telefon boştayken % 40 ekran kısmıda % 8 -9 yiyor geri kalan kısmı android sistemi yiyormuş pilin bi açıklama yapan olursa sevinirm

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sen ilk aldığında acaba normal bir şekilde doldurdun mu belkide sorun teşkil etmiştir tam nedir birşey diyemiyorum ama şunu sana diyebilirim rahatlıkla, Nova rom at bakalım :) garantiden çıkar ama olsun son derece güzel bir telefon vede şarjı uzun giden bir ürün oluyor :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nova romun linki nedir technomind ?

sen ilk aldığında acaba normal bir şekilde doldurdun mu belkide sorun teşkil etmiştir tam nedir birşey diyemiyorum ama şunu sana diyebilirim rahatlıkla, Nova rom at bakalım :) garantiden çıkar ama olsun son derece güzel bir telefon vede şarjı uzun giden bir ürün oluyor :)

Nova romun download linkini bulamadım :)

Nova romun download linkini bulamadım :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler dostum...

sence nova rom mu cm rom mu üstad.

sence nova rom mu cm rom mu üstad.

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

--

@technomind, sana mail attım kardeşim daha detaylı bi cevap bekliyorum daha ayrıntılı yazdım zaten mailden.biliyosun sen 8 saat demiştin ilk şarjı degil mi? ben uyuya kaldım biraz daha fazla doldu hatta 10-11 saat kadar doldu o zaman düzgün şarj etmiş oluyorum heralde? ki vatandaki satış elemanı ole çok şarj etmenize gerek yok yeni telefonlarda bole bi uygulama yok demesine ragmen seni dinledim technomind..=) diyelimki düzgün şarj olmamış ne yapmak lazım daha yeni bir hafta oldu alalı 3-4 gün daha süre vermek mi lazım telefona =) 11 saat şarj ettm ama eminim

[MENTION=138307]technomind[/MENTION], sana mail attım kardeşim daha detaylı bi cevap bekliyorum daha ayrıntılı yazdım zaten mailden.biliyosun sen 8 saat demiştin ilk şarjı degil mi? ben uyuya kaldım biraz daha fazla doldu hatta 10-11 saat kadar doldu o zaman düzgün şarj etmiş oluyorum heralde? ki vatandaki satış elemanı ole çok şarj etmenize gerek yok yeni telefonlarda bole bi uygulama yok demesine ragmen seni dinledim technomind..=) diyelimki düzgün şarj olmamış ne yapmak lazım daha yeni bir hafta oldu alalı 3-4 gün daha süre vermek mi lazım telefona =) 11 saat şarj ettm ama eminim

[MENTION=138307]technomind[/MENTION] [MENTION=33542]Tsunmys[/MENTION] ,, düzgün doldurmadan kastı ne acaba once usble şarj ediyordum baktm yavaş çıkardm yüzde 15 yuzde 20 de fişe taktım yüzde 100 olduktan sora uzun süre kaldı şarjda yani yüzde yuz 2 saatte olduysa 8-9 saat daha kaldı yanlışmı yaptık tsunmys ne diyosunuz :S

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O kadar dert etme. Sonuçta batarya bu. Abartılacak durum yok :)

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sanırım 12 Aralık'ta GB hazırlanmıştı ama sorunlar nedeniyle tekrar tedavi aşamasında herhalde. Nedir hocam anlayamadım ki bu sorunlar. 700 Nit ekran yüzünden mi çıkmıyor bu GB? :confused1: Verdiği sözü tutamıyorlar onu anladık da bari yılbaşı sürprizi yapsaydın be adam. :closedeyes:

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ole diosunda 1 saat once şarjdan çıkardım şuan yuzde 89 ama 1 saate ful mesajlaştm tabi

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ole diosunda 1 saat once şarjdan çıkardım şuan yuzde 89 ama 1 saate ful mesajlaştm tabi

Bu telefonun kabul edilmek istenmese de şarj problemi mevcuttur. tavsiyem az önce kurduğum nova romu kurman olacaktır. fazla sistem çalıştırmıyor.

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam linkden anlamaya çalışayım yada bilen birine kurdurayım ozamn kardeşim. samsung s 2 de daha kotü şarj durumu diyor bazı arkadaşlar ama bizim optimusunda aşagı kalır yani yok

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sen çok önemsiyorsun şarj konusunu umut_k44. :huh: En az 10-15 gün şarjın kendisine gelmesini beklemelisin. Ayrıca o süre zarfı bittiğinde hayallerin varsa kırılmasın şimdiden söyleyeyim telefonun bütün nimetlerinden yararlanmak istiyorsan her gece şarja takman gerekiyor. :closedeyes:

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tamam linkden anlamaya çalışayım yada bilen birine kurdurayım ozamn kardeşim. samsung s 2 de daha kotü şarj durumu diyor bazı arkadaşlar ama bizim optimusunda aşagı kalır yani yok
Genel olarak akıllı cihazlarda hep aynı problem var. Bir tanıdığına gerek yok kendinde kurabilirsin. Yönergeleri izle. Basit. Bir sıkıntı olursa yardımcı oluruz.