LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknosada iyi sıraya girmişsin tsunmys:D ama ben beyazını istiyordum teknosalarda beyazını goremedim hiç:D

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada Dealextreme'den http://www.dealextreme.com/p/replac...ng-back-case-for-lg-optimus-black-p970-106072 bataryayı aldım. Dün geldi. Akşam şarja taktım ve sabah 7:30'da şarjdan aldım. Biraz kaba duruyor ama 4 dakika 58 saniye telefon görüşmesi ve 16 mesaj atıp 17 mesaj alıp 10-15 dakika arası da haber okudum kalan oran %93 ki foursquare, twitter ve facebook gibi uygulamalar açık. Bence şarj süresi çok çok güzel. Almanızı tavsiye ederim. Bir kaç güne resimleri de atacağım inşallah buraya.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bu arada Dealextreme'den
http://www.dealextreme.com/p/replac...ng-back-case-for-lg-optimus-black-p970-106072 bataryayı aldım. Dün geldi. Akşam şarja taktım ve sabah 7:30'da şarjdan aldım. Biraz kaba duruyor ama 4 dakika 58 saniye telefon görüşmesi ve 16 mesaj atıp 17 mesaj alıp 10-15 dakika arası da haber okudum kalan oran %93 ki foursquare, twitter ve facebook gibi uygulamalar açık. Bence şarj süresi çok çok güzel. Almanızı tavsiye ederim. Bir kaç güne resimleri de atacağım inşallah buraya.

o kadar konuşmaya, o kadar mesaja, haber okumaya, açık uygulamalara rağmen %93 şarj çok iyiymiş.. bende almayı planlıyorum...
tabi ilk etapta black'in ince tasarımına biraz kaba gelmiştir ama zamanla alışırız diye düşünüyorum..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Açıkcası benim ellerim bayağı büyük olduğu için sorun yaşamam sanırım böyle birşey alsamda :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dün saat 7:30'da şarjdan aldım epey kullandım ve interneti hiç kesmedim. Şu anda şarj oranı: %63 :)

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bataryanın ödemesi güvenilir mi bu siteden almamızı önerir misin sakata gelmeyelim

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
29'u da kurdum. bu arada tuş kilidine geçince radyonun kapanması sorununu çözmüşler. ama hangi sürümde çözüldü bilmiyorum önceki sürümlerde denemedim. en son 24'de denemiştim sanırım

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gunaydin bende bu bataryadan almak istiyorum ama kredi karti faan yok acaba baska bir magazada falan bulabilirmiyiz.Birde benim bu kapanma sorunu tekrar oldu bataryadan kaynakli bir sorun oldugunu saniyorum.Dun aksam oyun indiriyordum gsmden yukluyordu sarja takili bir sekilde birakmistim ve zaten sabaha kadar anca indirir diyerek uyudum sabah bir baktim telefon acilmiyor sonra hemen bataryayi cikardim 5 saniye bekledim ve geri taktim.sonra acildi bu 3uncu kez basima geliyor ozelliklede gsm den bir sey indirirken uzun sure sarjda bekleyince bir yarim saat 1saat beleyince birsey oldugunu gormedim bataryadan supheliniyorum arkadaslar 3500 mah civari baska bir magazada uygun bir fiyata nerde bulabilirim sarji acayip derecede az gidiyor bende siparis vermek isterdim ama kredi karti yok bana bir yol gosterirmisiniz simdiden tesekkurler...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar gunaydin bende bu bataryadan almak istiyorum ama kredi karti faan yok acaba baska bir magazada falan bulabilirmiyiz.Birde benim bu kapanma sorunu tekrar oldu bataryadan kaynakli bir sorun oldugunu saniyorum.Dun aksam oyun indiriyordum gsmden yukluyordu sarja takili bir sekilde birakmistim ve zaten sabaha kadar anca indirir diyerek uyudum sabah bir baktim telefon acilmiyor sonra hemen bataryayi cikardim 5 saniye bekledim ve geri taktim.sonra acildi bu 3uncu kez basima geliyor ozelliklede gsm den bir sey indirirken uzun sure sarjda bekleyince bir yarim saat 1saat beleyince birsey oldugunu gormedim bataryadan supheliniyorum arkadaslar 3500 mah civari baska bir magazada uygun bir fiyata nerde bulabilirim sarji acayip derecede az gidiyor bende siparis vermek isterdim ama kredi karti yok bana bir yol gosterirmisiniz simdiden tesekkurler...

Türkiye'de bulamazsın kolay kolay...

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Teknosa ne zaman indirime girecek ya 800e bulsam alıcam hemen okullar kapannca belki düşer karne hediyesi filan diye bir umut bekliyorum :D Bir de Galaxy ace plus çıkacakmıs 2012 ilk çeyrekte 1ghz işlemci 512 mb ram 3.65 inç ekran var diyolar fiyatıda 700 tl civarı olacakmış bakalım bekliyoruz

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teknosa ne zaman indirime girecek ya 800e bulsam alıcam hemen okullar kapannca belki düşer karne hediyesi filan diye bir umut bekliyorum :D Bir de Galaxy ace plus çıkacakmıs 2012 ilk çeyrekte 1ghz işlemci 512 mb ram 3.65 inç ekran var diyolar fiyatıda 700 tl civarı olacakmış bakalım bekliyoruz

Samsung'u beklemeni tavsiye ederim :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ben lg nin tasarımına aşık oldum ya çokgüzel hem hafif hem ince... Ace plus oval olmus bakalım bir çıksın ces e 1-2 gün kaldı yeni telefonları hep birlikte görücez.. 1ghz işlemci telefonların fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum çıkacak yeni nesillerde 1 ghz den asagı telefon yok

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
o dediğin fiyatta olursa bence de bekle :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
indirimlerle daha da düşer kanımca :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Galaxy M Style de çıkıyormuş ARM Cortex A8 1GHz tek çekirdekli işlemci 512 mb ram 4-inç Super AMOLED ekran 1650 mah pil kullanıyormus tek anlamadıgım şey böyle bir telefon yapıyorsun neden kamerayı 3mp flaşsız yapıyorsun anlamıyorum fiyatıda 500 dolarmış

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
indirimlerle daha da düşer kanımca :D

Galaxy M Style de çıkıyormuş ARM Cortex A8 1GHz tek çekirdekli işlemci 512 mb ram 4-inç Super AMOLED ekran 1650 mah pil kullanıyormus tek anlamadıgım şey böyle bir telefon yapıyorsun neden kamerayı 3mp flaşsız yapıyorsun anlamıyorum fiyatıda 500 dolarmış

Galaxy M+ Style'da flaş olur ve kamera 5 Mp olur :)

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
power butonundan şikayetim var basınca açmıyor hemen 8-9 defa basınca açılıyor power butonundan şikayeti olan var mı

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim bir sorum sizdedemi ayni bilmiyorum ama ben task killer programina bakinca ram en fazla 486mb diyor 512mb deilmiydi acaba...

Ayrica ayarlar-telefon hakkinda bolumune gelincede 486 mb ram var yaziyor 512 mb rami yokmu bu telefonun yoksa yaklasik olarak mi soyluyorlar...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güncelleme gelmiş detaylar sonra :)

Media markt'ta lg'nin yeni telefonlarina bakiyordum. Yeni modellerin hepsi 2.3.4 çok saçma dedim. Bir görevli versiyonlar mı dedi evet dedim. Kendisi de p970 kullanıyormuş ve 2. 3. 4 yüklü dedim nasıl oluyor? Yazilim hazirmis yakında yayınlanacak. Ama isteyen serviste yükseltebiliyormuş. Inanmayan yeni lg modellerinin yazilim versiyonlarına bakabilir. Sonra bir artistlik ben yaptım :-) batarya ve kapağı gosterdim çok hoşuna gitti :-)

1pqxp.jpg

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hemde türkçe sürümü çıkacak :D çok ilginç LG bütün dillerde aynı anda çıksın diye mi yapmış böyle bir şeyi :D

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba bu siteye ne zaman yayinlacaklar http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1 bide arkadaslar ben cm7 kullaniyorum butun programi falan oyunlari bu roma kurdum acaba lg 2.3 ciktiginda orjinale gecersem programlar falan silinirmi veya onlari kurtarmanin bir yolu var mi?Bu arada bu ram konusu benim kafami karistirdi neden 512 mb deilde 486 mb acaba herkeste aynimi yaklasik degeri olarak mi geciyor.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hemde türkçe sürümü çıkacak :D çok ilginç LG bütün dillerde aynı anda çıksın diye mi yapmış böyle bir şeyi :D

android'in içinde zaten her dil oluyor. türkiye için olması başka bir durum.

Acaba bu siteye ne zaman yayinlacaklar http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1 bide arkadaslar ben cm7 kullaniyorum butun programi falan oyunlari bu roma kurdum acaba lg 2.3 ciktiginda orjinale gecersem programlar falan silinirmi veya onlari kurtarmanin bir yolu var mi?Bu arada bu ram konusu benim kafami karistirdi neden 512 mb deilde 486 mb acaba herkeste aynimi yaklasik degeri olarak mi geciyor.

evet bizde de o değer gözükmekte ram miktarı. CM'den orjinal rom'a geçersen uygulamaların silinmek zorunda.