LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
iyi bakalım servisten gelince belkide sana 2.3 yüklenmiş olur.. çünkü çoğu kişi servislerde 2.3 ün var olduğunu söylüyordular ...
yazdım not olarak kutuya ekledım zaten guncelemeyı yapın dıye bakalım ne olacak belki telefonuda sata bilirim bimeks de 1300 tl yenısıs ikinci eli ne kadar ki

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1300 iyiymiş ya az kullanılmışı 1000 tl ye alan olur mu acaba :P ama ihanet de edilmez şimdi güzelim telefona :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
yazdım not olarak kutuya ekledım zaten guncelemeyı yapın dıye bakalım ne olacak belki telefonuda sata bilirim bimeks de 1300 tl yenısıs ikinci eli ne kadar ki

Güncelleme yaparlar muhtemelen, öylee birşey olursa senden çekeriz dosyaları :)

1300 TL sıfırımı :S abow bayağı bir yükselmiş fiyatı.. vatanda şuan baktım 1059 tl diyor.. ama satmaya kalkarsan satacağım fiyat belli bence.. 600 Tl... :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Blog yoneticisine soyle bir mesaj attim.

Oncelikle iyi aksamlar.Bu aldiginiz bilgiler kesin dogrumu cunku gecen konunun birindede aralik sonunda gelecek demistiniz ama hic birsey olmamisti…

Simdi blog yoneticisinden mesaj geldi.

Merhaba Prens,

Blogumda yer alan bilgiler kesin bilgilerdir, en geç 01 ŞUBAT 2012 ‘ de yayınlanacaktır.

İlginize Teşekkürler.

SMARTPHONETR

blog yöneticisi optimus 3d mi yoksa black için mi en geç 01 Şubat demiş çok merak ettim...
sonuçta 3d 24 ocak - black 30 ocak'ta yayınlanacak demiş....

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
blog yöneticisi optimus 3d mi yoksa black için mi en geç 01 Şubat demiş çok merak ettim...
sonuçta 3d 24 ocak - black 30 ocak'ta yayınlanacak demiş....

Blog yönetimine sende bir mesaj atıp dediğini sor bakalım ne diyecek bende merak ettim :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Blog yönetimine sende bir mesaj atıp dediğini sor bakalım ne diyecek bende merak ettim :)

ne diye mesaj atıyim ki? blog sahibi blogumdaki bilgiler kesin bilgilerdir deyip en geç 2 Şubat'ta yayınlanacaktır diye eklemiş...

ama hangisi kesin orayı anlamadım... :) bunu da sormuyim bozulmasın :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ne diye mesaj atıyim ki? blog sahibi blogumdaki bilgiler kesin bilgilerdir deyip en geç 2 Şubat'ta yayınlanacaktır diye eklemiş...

ama hangisi kesin orayı anlamadım... :) bunu da sormuyim bozulmasın :)

Açıkcası site ne kadar güvenilir bir fikrim yok ama eğerki dediği çıkar ise artık güvenirim :D ama 2 şubatı 1 gün geçsin :D hacklerim :P

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
hackleme de kendisine black gönder güncellemeyi beklesin dursun :)

Çok güldüm yaa :D :D Oldumu şimdi bu dediğin benimde içime kurt düşürüyorsun.. yok yok kesin gelicek hissediyorum... 6. hissim söylüyor.. gelmez isee :D bende buralardan çeker giderim :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Çok güldüm yaa :D :D Oldumu şimdi bu dediğin benimde içime kurt düşürüyorsun.. yok yok kesin gelicek hissediyorum... 6. hissim söylüyor.. gelmez isee :D bende buralardan çeker giderim :P

içine kurt düşürülecek bir durum yok.. sonuçta biz hep demedik mi "sorunlu geleceğine geç gelsin" diye...
benim için sorun değil gelir veya gelmez... ben sadece bu kadar tutarsız yazılara kızıyorum..

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
technomind hacklemese ben hacklerim artik gecen konudada aralik sonunda cikacak demisti hala ses seda yok :) Ama bu sefer cikacak gibi geliyor benimde icimden...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
technomind hacklemese ben hacklerim artik gecen konudada aralik sonunda cikacak demisti hala ses seda yok :) Ama bu sefer cikacak gibi geliyor benimde icimden...

tamam işte iki kafadar olduk bak :) varmı başka gelen :D

şaka bir yana çıkıkcak diye hissediyorum, inşallah bu sefer bir aksilik olmaz :)

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse 2.3 u bir kenera birakalimda zaten o elinde sonunda gecde olsa cikar benim gozum su 3500 mahlik bataryada kaldi icimden surekli o bataryayi almam lazim diyorum ama kredi karti yok ne yok.Yas tutmuyor :) Ben nasil alicam bu bataeyayi ya:) Turkiyede falan satilan daha dogrusu izmirde demek daha iyi olur hic bir yer yok mu bilen varsa soyleyebilir mi...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ne bilim hislerime güveniyorum bu konularda.. aynı zamanda 6.his meselesi :) antep maçında dedim kardeşime bu tarafa 3 tane atıcaz merak etme attık :D hissetmiştim :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ne bilim hislerime güveniyorum bu konularda.. aynı zamanda 6.his meselesi :) antep maçında dedim kardeşime bu tarafa 3 tane atıcaz merak etme attık :D hissetmiştim :D

bana da dedin... maç sırasında bana gönderdiğin o fotoları hiç silmiyeceğim... nispet yapar gibi... :):) konuyuda black'e bağlıyim... black'le çektiği fotoğrafları gönderdi arkadaşlar :):)

SonDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle iyi akşamlar ben lg optimus black i almak istiyorum ama aklımda bi kaç soru var yardım ederseniz sevinirim
1.önceli sayfalara biiraz baktım ama vaktim olmadığı için fazla uğraşmadım acaba bu telefona 2.3 gingerbread sürümü geldi mi telefonu şimdi alsam hangi sürümyle bana gelir
2.Bataryası çok bitiyor diye bi şey duydum gerçektende abartılacak kadar çabuk mu bitiyor mü bataryası
3.SAR Değeri 1.24 bu değer normal mi yoksa yüksek mi 2 3 saat kurcalasan baş ağrısı yaparmı (SAR 1.00 dan yüksek telefonların başağrısı yaptığı söyleniyor)
4.Android market açık mı geliyor
5.Son olarak oyunlardaki kalitesi nasıl asfalt 5 pes angry birds gibi oyunlarda kasma yapıyor mu
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler iyi forumlar

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
öncelikle iyi akşamlar ben lg optimus black i almak istiyorum ama aklımda bi kaç soru var yardım ederseniz sevinirim
1.önceli sayfalara biiraz baktım ama vaktim olmadığı için fazla uğraşmadım acaba bu telefona 2.3 gingerbread sürümü geldi mi telefonu şimdi alsam hangi sürümyle bana gelir
2.Bataryası çok bitiyor diye bi şey duydum gerçektende abartılacak kadar çabuk mu bitiyor mü bataryası
3.SAR Değeri 1.24 bu değer normal mi yoksa yüksek mi 2 3 saat kurcalasan baş ağrısı yaparmı (SAR 1.00 dan yüksek telefonların başağrısı yaptığı söyleniyor)
4.Android market açık mı geliyor
5.Son olarak oyunlardaki kalitesi nasıl asfalt 5 pes angry birds gibi oyunlarda kasma yapıyor mu
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler iyi forumlar

1- henüz 2.3 gingerbread sürümü gelmedi. bazı bloglarda ocak sonu gibi geleceği söyleniyor.

2- batarya sorunu tüm android cihazlarda klişe oldu artık. optimum kullanımda gün aşırı şarj etmen senin için faydalı olur.

3- şimdiye kadar en fazla 1.5 saat konuşabildim ve evet bir baş ağrısı söz konusu. bu yüzden kulaklık aracılığı ile telefon görüşmelerini yapmanı öneririm.

4- android market açık lakin ücretli uygulamaları indirmede sıkıntı yaşayabilirsin. root yaparak ya da farklı bir yöntemle bu sorun çözülebiliyor mu bir fikrim yok.

5- asphalt 5'i geçtim 6'yı sorunsuz ve takılmadan oynayıp bitirdim. oldukça farklı bir deneyim sunuyor optimus black sana bu oyunda. ekran parlaklığı ile mucizelere şahit olabilirsin.

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme gelirse ekran değişmeyecek sadece 2.3 ün özellikleri ile telefona devam etcez bide 2.3.7 değil 2.3.4 deyim yerindeyse ics gelmedikçe 2.5 gibi bi sürüm kullancaz...

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
telefonu servise göndermiştim arıza buyuk ki yedek parca istemişler bakalım ne olacak

di-8RH28WYP.jpg

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aldiginda imei numarasia dikkat et. degismis olabilir. Belge al degismis ise ;)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
değiştirebiliyormu ki imei numarası belgeyı nasıl istiyecem

Başıma gelmişti bir kaç kez :) değişebiliyor. Herhalde imei numaranı biliyorsundur. servise teslim ederken sana verilen evrakta yazıyordur. Alırken kontrol et tutuyor mu diye. Değişmiş ise belirt servise sana değiştiğine dair bir evrak vereceklerdir.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Başıma gelmişti bir kaç kez :) değişebiliyor. Herhalde imei numaranı biliyorsundur. servise teslim ederken sana verilen evrakta yazıyordur. Alırken kontrol et tutuyor mu diye. Değişmiş ise belirt servise sana değiştiğine dair bir evrak vereceklerdir.

imei numaramı biliyorum sağol

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben cm7 20 yi rom manager ile kurmustum sonra birkac program yukledim sonra 22 si cikti indirdim ayni sekilde kurdum ve butun programlar silindi simdi 36 cikmis onu indirip yuklemek istiyorum ama bayaa bir program var ve onemli seyler var ben bunlari yani soyle soyluyeyim illa yenisi ciktiginda sifirdan kurmasimi lazim suan ki hali ile olupta herseyi yuklu iken cm7 36 yi indirip kursam bunun bir yolu var mi telefonun icindeki hersey durup 36 yeni cikanini kurmam lazim nasil yapabilirim...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Wipe yapmadan kurarsan programların silinmez. Ama sağlıklı bir kurulum olmaz. Titanium Backup programı vasıtası ile kurulu programların yedeğini al sonra http://get.cm/get/cm_p970_full-37.zip indir ve kur. Kurduktan sonra titanium backup'ı marketten tekrar indir ve backup'ı geri çağır. Yada tek tek programları geri çağırabilirsin.

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tsunmys arkadasim cevabin icin tesekkurler 37 yi yukledim sorunsuz bir sekilde ama ses de bir sorunum var sesi cok bozuk geliyor muzik dinlerken basi cok acmislar ve sesi yuksek ve bozuk cikiyor equlazier programi denedim ama ise yaramadi ne yapabilirim bu sorunu duzelte bilmek icin acaba 22 de ses gayet guzeldi

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
[TABLE="width: 100%, align: left"]
[TR]
[TD="class: urunKdvDahil"]teknomarketim de KDV dahil [/TD]
[TD="class: urunKdvDahilnokta, width: 5"][/TD]
[TD="align: left"]1.071,74 TL almayı düşünenler kaçırmasın
[TABLE="width: 743, align: left"]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]