LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
cihazi root etmen gerek. forumda blackjack ile root etmenin konusu var. o konuyu incelersen root edebilirsin telefonunu. daha sonra marketten titanium backup uygulamasini indirip istemedigin uygulamalari kaldirabilirsin

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
He bu arada ben KVK 'dan aldım rom değiştirirsem garanti iptal olurmu ayrıca yedek nasıl alınıcak

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
root icin yedek almana gerek yok. evet kvk dan da alsan root veya custom rom isleri garanti disina cikartir fakat geri yuklendigi zaman yada unroot yapildigi zaman teknik servis anlamamakta ve garanti kapsamina girmektedir. cihazin sürümü v10c ise unroot yapilamiyor simdilik (blackjack ile). eger v10a yada v10b ise gingerbreak ile root-unroot yapabilirsim

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androide ısınmaya çalışıyoruz bir kaç sorum daha var şu brick olayı nelerde olur ve android markette free oyunlarda hep reklam var acayip uyuz oluyorum nasıl kaldırıcaz ?

--- Mesaj Güncellendi ---

He kardeş bir sorum var ben şimdi root yapsam ne gibi sorunlar olur

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Androide ısınmaya çalışıyoruz bir kaç sorum daha var şu brick olayı nelerde olur ve android markette free oyunlarda hep reklam var acayip uyuz oluyorum nasıl kaldırıcaz ?

--- Mesaj Güncellendi ---

He kardeş bir sorum var ben şimdi root yapsam ne gibi sorunlar olur

merhaba.. optimus black'in hayırlı olsun...
android uygulamalardan reklamları kaldırmak için AdFree uygulamasını google market'ten indirip kuracaksın..

Root yaptığında da telefonun garanti kapsamından çıkmış olacak.. bunun dışında bir sorunla karşılaşmazsın... karşılaşırsan da hep beraber yardım ederiz...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Androide ısınmaya çalışıyoruz bir kaç sorum daha var şu brick olayı nelerde olur
brick olayı genelde güncelleme ve her hangi bir yazılımsal işlem esnasında olur. eğer güncelleme yapılırken her hangi bir sebepten dolayı optimus black'e aktarılmsı gereken veriler eksik ya da bozuk şekilde aktarılırsa cihaz brick olabilir. ya açılışta çıkan lg ekranında kalır daha ileriye gitmez, ya cihazı kurcalarken donar, işlem yapamazsınız vs. vs. gibi sebepler çıkar ortaya. çözümü ise yeniden sağlıklı bir şekilde yazılım yüklemektir.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bir şey olmaz yap gitsin genelde çoğu insan rootlu kullanıyor zaten

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl sorum şu önceki mesajlarda kapanırsa bilgisayarla falan falan denmiş yani unroot çıkmayı beklemelimiyim v10c şuan

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır bekleme boşuna çıkmaz da heralde. bilmiyorum belki superoneclick ile unroot olabilir ama ihtiyacın olacağını da sanmıyorum unroot işine. illa çok lazım olursa telefona v10c yi yeniden yüklersin olur biter

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Kalın yapması o kadar bence dert değil,zaten telefon yeterince ince :D şarjı uzun gideceği için bende bu ürünü almak isterim aslına bakarsan, bi inceliyeyim :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
optimus black'in şarjı bilinçli kullanılırsa eğer 2 gün gidiyor zaten bence böyle bir cihaza gerek yok şarj konusunda çok sıkıntı çıkartan bir smartphone değil dediğim gibi sadece bilinçli ve dikkatli kullanmak yetiyor. boş yere kalınlık ekleyip cihazın tasarımını bozmaya gerek yok bence. ha daha uzun batarya ömrü isteyen varsa, tasarım dert değil şarjı uzun gitsin yeter diyen varsa bilemem.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
10-15 Gün içerisinde geliyor Dealextreme ürünleri.

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı ürünü 4 ay evvel almıştım, çok memnunum.
kalınlığı çok da rahatsız etmeyecek kadar.
kullanırken pilin cort diye bitmeyeceğini bilmek ayrıca güven veriyor.
kalınlığından utanan olursa sosyal ortamda ince haliyle kullansın ne bileyim :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aynı ürünü 4 ay evvel almıştım, çok memnunum.
kalınlığı çok da rahatsız etmeyecek kadar.
kullanırken pilin cort diye bitmeyeceğini bilmek ayrıca güven veriyor.
kalınlığından utanan olursa sosyal ortamda ince haliyle kullansın ne bileyim :)
Ürünü siteden aldım fakat ellerinde olamadığından iade ettiler paramı geri :) sen nereden aldın?

allakia24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün acayip bir olay oldu ya şansıma oldu yada facebook uygulamasından bilgisayarda facedeyken telefon wifide bağlıydı telefonun kilidini açtım bildirim geldi tıkladım ve bilgisayar kapandı acayip şaşırmıştım

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bugün acayip bir olay oldu ya şansıma oldu yada facebook uygulamasından bilgisayarda facedeyken telefon wifide bağlıydı telefonun kilidini açtım bildirim geldi tıkladım ve bilgisayar kapandı acayip şaşırmıştım

Bence o senin şansına olmuş :D öyle birşey mi olur ya :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lg'ye en sonunda bahceli isyani yapacagim. Bizim neden 2.2 neden bize 2.3 ve ustu cikartmiyorsunuz :)