LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ICS gelecekmiş bizim cihazlara. Arkadaş kaynakta vermiş. Resmen şaka gibi :) İlk önce 2.3 güncellemesi gelsin 4.0'ı kaldıramaz bu yürek :p

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
daha önce 2x ve 3D modelleri için güncellemeler hep belirtilen tarihte pazartesi günü gecesi yada salı günü gibi geldi. o yüzden europe rom da çok yüksek ihtimal yayınlanacaktır bu gece. güncellemeler imeilere göre dağıtıldığı için bizim türkiye telefonlarına güncelleme muhtemelen 1 ay sonra gelecektir. o yüzden güncelleme çıkınca bugün pc suite güncelleme yok diyecektir size. fakat biliyorsunuz ki forumda daha önce gördüğünüz ve avrupa rom yüklemek için bir yöntem var. bu yöntemi kullanarak 1 ay beklemeden, güncelleme yayınlandıktan sonra telefonunuzu 2.3 ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

şahsen ben avrupa rom çıktıktan sonra onu kullanmaya başlayacağım. belki türkiye rom çıktıktan sonra geri dönerim ama 1 ay daha beklemeye niyetim yok :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Az Önce LG Destek sayfası ile yaptığım görüşme okuyun ve karar verin;

Halil KARACA: anlıyorum. Peki 2.3 güncellemesi hakkında bir bilginiz var mıdır?
LG Destek: henüz net olarak yayınlanma vetarihini belirtmediler
Halil KARACA: anladım. Lg'nin facebook sayfasından vermişlerdi. Oradan takip ediyoruz forum olarak. Epey kalabalığızda. Sanırım bugün ICS4 için not yayınlamışlar cihazlara gelecek diye.
LG Destek: ama bahsettiğiniz Türkiye Lg facebook sayfası değil
LG Destek: o sebebden müşterilerin aklı karışıyor sanırım
LG Destek: ama türkiye için daha net bir veri iletilmedi
Halil KARACA: Evet LG'nin uluslararası sayfası. Peki Turkiye için bunlar geçerli değil şimdilik
LG Destek: evet değil
Halil KARACA: http://www.facebook.com/notes/lg-mobile/announcing-the-initial-plan-for-android-40-ice-cream-sandwich-upgrade/316431148368212
Halil KARACA: Bu arada bu cihazın pil performansından gerçekten memnun olan kimse yok. Bu konu ile ilgili bir çalışma mevcut mu?
LG Destek: batarya olarak standart batarya haricinde bir batarya mevcut değil
LG Destek: kullnım hakkında dikkat edilmesi gerekenlere uyabilirisniz

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Adamlar çözüm bulmak yerine sürekli önerilerde bulunuyorlar, Bizimkiler de amma pişkinler..
Avrupaya çıkıyorsa Türkiye ye neden çıkmasın arkadaş. Satmaya satıyosun da desteği neden vermiyosun?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
supportlar bu konuda ne zaman yardımcı olmuşlar ki, şimdiye kadar neredeyse hiç bir konuda düzgün bir yardım almadım böyle şeylerde, ne gsm operatörlerinde ne de bu tarz firmalarda. biz onlardan daha çok şey biliyoruz genellikle, o yüzden onlara kulak asmayın derim ben

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhba arkadaşlar yanınıza yeni katıldım kaç aydan beri ben bir smartphone almak istiyordum şimdi pc mi aldım sıra telefona geldi aklmda ilk başta samsung galaxy fit vardı fiyatı uygun diye onu almak istedim ama tabi özelliklerini bilmiyordum nette araştırdım özellikleri beni tutmayınca galayx ace e döndüm oda biraz uygun du ama baktım acaba bu civarda veya 150-200 lira fazlasına daha güzelini bulabilecekmiyim diye araştırdım 3-4 gün araştırdım ve en sonunda bu telefonu buldum sanki ilk görüşte aşık oldum biraz abarttım biliyorum ama benim büyük bir teknolojiye hayranlıgım var özelliklerini ve yazılanlarını duyunca bu telefon tam bana göre dedim ama malesef fiyatı her geçen gün artmakta ve stokları biraz sınırlı bir telefon ben internet sitelerinden alışveriş yapamıyorum ancak bir telefoncudan falan yada vatan computer gibi yerden alabilirim ve bugün 1059 lira oldugunu görünce üstelik indirimli halini görünce şok oldum.İzmir Torbalıda otuyoruz bana bu civarlarda herhangi bir telefoncuda yada bornova forum da hiç fartketmez yeterki İzmir içi olsun ama fazlada uzak olmasın:D uygun bir fiyatta satan bir yer biliyorsanız lütfen söylermisiniz...

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar İzmir çankayada olabilir eger bildiginiz uygun fiyatta satan bir telefoncu yada magaza varsa lütfen söyleyin...

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar İzmir çankayada olabilir eger bildiginiz uygun fiyatta satan bir telefoncu yada magaza varsa lütfen söyleyin...

luciferion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben biraz bu işin yabancısıyım şimdi benim telefon lg nin sitesinden en son güncellenmiş durumda v10c ve rootlu. bu 2.3 gelince yine lg suite kullanarak mı güncelleme yapacağım?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
arkadaşlar ben biraz bu işin yabancısıyım şimdi benim telefon lg nin sitesinden en son güncellenmiş durumda v10c ve rootlu. bu 2.3 gelince yine lg suite kullanarak mı güncelleme yapacağım?

LGMobile update programını kullanarak yapabilirsin

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük şehir derken , İst daysanız. heryerde muhakkak yenilikler oluyor, sürekli kampanya sitelerini falan takip etmenizi tavsiye ederim, ayrıca alışveriş sitelerinide kontrol edin muhakkak uygun fiyata düşürebilirsiniz.

an itibarıyla kütahyadayım, öğrenciyim. normalde bursanın ilçesinde oturuyorum. büyük şehirden kastım bursada ki teknosa mağazaları aslında :)
başka siteleri de yakın takibe aldım. en kısa zamanda bende optimuslu olmak istiyorum :)

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kaç aydır bekliyoruz hala yok güncelleştirme :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
an itibarıyla kütahyadayım, öğrenciyim. normalde bursanın ilçesinde oturuyorum. büyük şehirden kastım bursada ki teknosa mağazaları aslında :)
başka siteleri de yakın takibe aldım. en kısa zamanda bende optimuslu olmak istiyorum :)

Ben de Kütahyadayım, öğrenciyim, optimus blackliyim.. her türlü konuda yardım etmeye çalışırım :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
rom işi ilk başta bana karışık gibi geldi ama forumdaki arkadaşların talimatlarını okuya okuya çözdüm işi basitmiş yani :)

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ICS yi yapsınlar tamam ama 2.3 ümüzü istiyoruz hadi ama kaç ay oldu...

myserver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kac aydır ha bugun ha yarın ha bi ay sonra göya bugun cıkacaktı lg artık iyicine işin içine etti artık ben inanmıyorum bundan sonrada lg kesinlikle almam bu ne yha milleti kandırıp duruyolar lg bu kadar maile bu kadar şikayete ragmen hala bi tarafları terlemiyorsa bu lg alan butun insanlara aslında buyuk haksızlıktır.

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom işi ilk başta bana karışık gibi geldi ama forumdaki arkadaşların talimatlarını okuya okuya çözdüm işi basitmiş yani :)

evet aslında arkadaşlar gerçekten iyi anlatmışlar. inş bende en kısa zamanda bir tane alıp rom olayını çözerim :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
evet aslında arkadaşlar gerçekten iyi anlatmışlar. inş bende en kısa zamanda bir tane alıp rom olayını çözerim :D

Aslına bakar isen sen telefon almak istede gerisi kolay :D

Yani öğrenirsin hergün yenilikler çıkıyor zorluğu biz çektik :P

Sen hazıra kon :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
optimus black güncellemesi şu an yapılamıyor çünkü lgmobile sunucuları çökmüş durumda.
http://www.lgmobile.com/
ana sayfalarındaki bilgiye göre 11/30/2011 6:00:00 'da tekrar hizmete girecekmiş buradaki saat nereye göre bilemiyorum

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İzmir çankayada ve ya bildiginiz bornova gibi bir yerde olabilir yeterki izmir içi olsun bildiginiz uygun fiyatta satan bir telefoncu yada magaza varsa lütfen söyleyin.Arkadaşlar hiç mi forumda izmirden lg optimus black alan yok ya :(

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hiç İzmir Çankaya gibi yerlerde lg optimus black alan olmadmı varsa lütfen hangi telefoncudan ve ya hangi magazadan yaptıgını yazarsa sevinirim tabi uygunsa fiyatı

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
LGMobile update programını buradan indirebilirsiniz

Bu arada kapalı olan lgmobile sitesi smartworl'a ait olan site bu sitenin güncelleme ile ilgisi yok
bütün smartworld siteleri bakımda ve hepsinin açılışı yerel saatler baz alınarak verilmiş
örnek siteler:
http://de.lgmobile.com/
http://uk.lgmobile.com/
http://es.lgmobile.com/
http://it.lgmobile.com/
gibi

İndirsek bile Turkiye için olmayan bir güncelleme olduğu için , tahminlerime göre bir işe yaramıyacak :) upload eden birisi olursa şayet. KDZ ile yükleriz diye düşünüyorum :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yurt dışı sitelere baktım henüz çıkmamış görünüyor güncelleme
Zaten çıktı anda .kdz uzantılı güncelleme de düşer sitelere

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
læ hala çıkmadı bu güncelleme nedir bu lg'den çektiğimiz :D