LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Onlardan cevap :

Alın size ICS daha ne istiyorsunuz, yiyin gözünüz doysun falan :D

Arkadaş bu güncellemeye baya isyan var her ülkeden. Biraz hızlı tutsunlar :))

--- Mesaj Güncellendi ---

LG : Lanet Girsin çıkar artık şu yazılımı hatta sürpriz yap ICS gelsin :p

myserver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a daha cıkmadı dimi guncelleme :D artık guluyorum ne yapım ama bugun benim lg optimus black elimden bodazlama mermere duştu dedim eyvah gitti diye bayada sert duştu ama cok şukur ne cizik ne kırılma hiç bişe olmadı sanki hiç duşurmemişim gibi saglam cıhazmış anlıyacagınız, sanırsam bu telefonu anca balyozla vurarsak imha ede biliriz :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
zaten çıkıpta "güncelleme iptal dağılabilirsiniz" derlerse mecidiyeköy lg'nin önünde yakabilirim telefonu bakalım bundan da sağ çıkabilecek mi :D

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
A.s. kardes guncelleme daha cikmadi. Bekliyoru kara kara :) bu arada telefonu bende yakabilirim :)

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaslar app advisor adli bir program var telefonda bu ne ise yariyor ? :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
LG'nin kendi marketi. Bir nevi orjinal marketin yandan yemişi :)

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederim arkadasim. :) Sende optimus black kullanicisisin galiba :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tabi ki telefon performans olarak iyi. batarya berbat ama :) tek problem firma destegi yok.

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonuma hafiza karti almak istiyorum marka onerileriniz nelerdir ?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tabi ki telefon performans olarak iyi. batarya berbat ama :) tek problem firma destegi yok.
batarya berbat derken kaç gün gidiyor sizin optimus'un şarjı. biz defalarca kez deneme yaptık arkadaşla oyun, mesajlaşma, telefon görüşmesi vs. vs. gibi işlemler yapmamıza rağman ekran parlaklığı yarımdayken 2 gün gidiyor şarjı.

Arkadaslar telefonuma hafiza karti almak istiyorum marka onerileriniz nelerdir ?
arkadaşım bir tanıdığından team marka 8 gb class10 hafıza kartı aldı veri ahtarım hızı falan oldukça arttı şu ana kadar bir sorun çıkmadığı için tavsiye ederim. 8 gb fiyatı da 30 lira civarı sanırım.

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağol arkadaşım. Birde ben telefonuma nova2 hd oyununu yükledim fakat oyuna girince tanıtım videosu gibi birşey çıkıyor o bitincede oyun kapanıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursan çok sevinirim. :) Fazla soru sordum galiba :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok sağol arkadaşım. Birde ben telefonuma nova2 hd oyununu yükledim fakat oyuna girince tanıtım videosu gibi birşey çıkıyor o bitincede oyun kapanıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursan çok sevinirim. :) Fazla soru sordum galiba :)
oyun uyumlu optimus black'e o konuda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum muhtemelen eksik ya da bozuk dosya mevcuttur, indirme esnasında arada kaynayan veriler olabiliyor bazen ya da dediği gibi direk biyerden aldıysanız bozuk dosya da almış olabilirsiniz.

notworning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar optimus almayı düşünüyorum ama karar veremedim renk olarak. bir sitede beyazın siyahtan eksileri varmış özellik olarak sizce bu doğrumudur?

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lg abartmaya başladı bazı konularda. Türkiye'de ki desteği gerçekten çok zayıf. Sdn gibi önemli bir sitedeki çıkardığım istatistikleri sizle paylaşmak istiyorum; (Yorum Sizin)
BcRRQ.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Lg abartmaya başladı bazı konularda. Türkiye'de ki desteği gerçekten çok zayıf. Sdn gibi önemli bir sitedeki çıkardığım istatistikleri sizle paylaşmak istiyorum; (Yorum Sizin)
BcRRQ.jpg

Türkiye'de ki desteği derken güncellemeyimi baz alıyorsun anlamadım ben?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Evet güncelleme konusu.

o zaman verdiğin istatistikle güncelleme konusunda zayıf olduğunu söylemen çok yanlış... çünkü bu başlıkta güncelleme konusundan daha çok optimus black'in özellikleri, sorunları vs konuşuldu...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi bu baslikta konusulanlarin cogu neden guncelleme gelmiyor idi. ayriyetteb istatistiklerden bunu cikarmadim. sadece bu kadar cok hit olmus ve cevap almis bir konuda demekki kullanan cok anlamina geliyor. bu kadar kullanani magdur etmenin luzumu yok.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
onlar da artik ümidi kesip bari ICS yi yayinlayalim bosverelim gb yi falan mi dediler nedir :)

notworning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VE BENDE OPTİMUS AİLESİNE KATILMIŞ BULUNUYORUM WHİTE ALDIM :) tema faln değiştiremiyomuyuz yada yükleyemiyormuyuz?

notworning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim faceme girmiyo anlmadım nedense başka arkadaşın kine giriyo sorun yokmuş yani. peki ben mesela internette dolaşıyorum sonra geri tuşu gibi bişi var ya ona basıorum ayarlara giriyorum ona basıyorum otomatikman kapanıypr mu yoksa arka planda çalışmaya devam mı ediyor?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim faceme girmiyo anlmadım nedense başka arkadaşın kine giriyo sorun yokmuş yani. peki ben mesela internette dolaşıyorum sonra geri tuşu gibi bişi var ya ona basıorum ayarlara giriyorum ona basıyorum otomatikman kapanıypr mu yoksa arka planda çalışmaya devam mı ediyor?
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun optimus black'in güle güle kullan. şöyle söyleyeyim home tuşuna değil de geri tuşuna basarak yaptığın işlemlerde normal şartlar altında çıkış yapmış oluyor ama bazı uygulamaların kendisinden kaynaklananabilen sebeplerden dolayı arka panda çalışmaya devam ediyor. bir de optimus black'i ilk aldığında içerisinde v10b versiyonu kurulu olarak geliyor sanırım o versiyonun bir sıkıntısı vardı arka planda uygulamaları açmaya zorlamak gibi onun için de versiyon yükseltmeni tavsiye ederim.ayrıca arka plandaki uygulamalar için task killer uygulamalarını google marketten ücretsiz indirebilirsin.