Lg'ye en sonunda bahceli isyani yapacagim. Bizim neden 2.2 neden bize 2.3 ve ustu cikartmiyorsunuz![]()
Onlardan cevap :
Alın size ICS daha ne istiyorsunuz, yiyin gözünüz doysun falan

Lg'ye en sonunda bahceli isyani yapacagim. Bizim neden 2.2 neden bize 2.3 ve ustu cikartmiyorsunuz![]()
Onlardan cevap :
Alın size ICS daha ne istiyorsunuz, yiyin gözünüz doysun falan![]()
Aynenmaalesef
batarya berbat derken kaç gün gidiyor sizin optimus'un şarjı. biz defalarca kez deneme yaptık arkadaşla oyun, mesajlaşma, telefon görüşmesi vs. vs. gibi işlemler yapmamıza rağman ekran parlaklığı yarımdayken 2 gün gidiyor şarjı.Tabi ki telefon performans olarak iyi. batarya berbat amatek problem firma destegi yok.
arkadaşım bir tanıdığından team marka 8 gb class10 hafıza kartı aldı veri ahtarım hızı falan oldukça arttı şu ana kadar bir sorun çıkmadığı için tavsiye ederim. 8 gb fiyatı da 30 lira civarı sanırım.Arkadaslar telefonuma hafiza karti almak istiyorum marka onerileriniz nelerdir ?
oyun uyumlu optimus black'e o konuda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum muhtemelen eksik ya da bozuk dosya mevcuttur, indirme esnasında arada kaynayan veriler olabiliyor bazen ya da dediği gibi direk biyerden aldıysanız bozuk dosya da almış olabilirsiniz.Çok sağol arkadaşım. Birde ben telefonuma nova2 hd oyununu yükledim fakat oyuna girince tanıtım videosu gibi birşey çıkıyor o bitincede oyun kapanıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursan çok sevinirim.Fazla soru sordum galiba
![]()
Lg abartmaya başladı bazı konularda. Türkiye'de ki desteği gerçekten çok zayıf. Sdn gibi önemli bir sitedeki çıkardığım istatistikleri sizle paylaşmak istiyorum; (Yorum Sizin)
![]()
Evet güncelleme konusu.Türkiye'de ki desteği derken güncellemeyimi baz alıyorsun anlamadım ben?
Evet güncelleme konusu.
açılıyor bende güncellemeleri kontrol et bi bencefacebook lg neden otrumumu açmıyor olabilir .s
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun optimus black'in güle güle kullan. şöyle söyleyeyim home tuşuna değil de geri tuşuna basarak yaptığın işlemlerde normal şartlar altında çıkış yapmış oluyor ama bazı uygulamaların kendisinden kaynaklananabilen sebeplerden dolayı arka panda çalışmaya devam ediyor. bir de optimus black'i ilk aldığında içerisinde v10b versiyonu kurulu olarak geliyor sanırım o versiyonun bir sıkıntısı vardı arka planda uygulamaları açmaya zorlamak gibi onun için de versiyon yükseltmeni tavsiye ederim.ayrıca arka plandaki uygulamalar için task killer uygulamalarını google marketten ücretsiz indirebilirsin.benim faceme girmiyo anlmadım nedense başka arkadaşın kine giriyo sorun yokmuş yani. peki ben mesela internette dolaşıyorum sonra geri tuşu gibi bişi var ya ona basıorum ayarlara giriyorum ona basıyorum otomatikman kapanıypr mu yoksa arka planda çalışmaya devam mı ediyor?