LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vatan computer coştu telefon 1.059 liraya fırlamıs :d % indirim gelsede alsam :D

evet malesef doların 1.85 üzerine çıkması vatan bilgisayarın fiyatları da coştu. dün sabah vatan bilgisayarın sitesine girip optimus black'in fiyatına baktım 920 liraydı akşam tekrar girdim taksitlendirme detaylarına bakmak için fiyatı 1.059 lira olmuştu dedim ne oluyor yav? ama yakın zamanda yine eski fiyata düşecektir diye düşünüyorum tabi bu olay doların gidişatına da bağlı. aynı zamanda mağazaların yaptığı kampanya, promosyon vs. sayesinde uygun fiyata bulmak mümkün olacaktır.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bu doların yükselişi neden diğer telefonların fiyatını yükseltmedi se xperia neo 854 tl .. gold da filan optimus black 920 tl ya bence büyük kampanya yılbaşında gelir yılbaşını mı beklesek :D bekleye bekleye eskiyecek telefon :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu doların yükselişi neden diğer telefonların fiyatını yükseltmedi se xperia neo 854 tl .. gold da filan optimus black 920 tl ya bence büyük kampanya yılbaşında gelir yılbaşını mı beklesek :D bekleye bekleye eskiyecek telefon :D

arkadaşım o neo senin bildiğin neo değil orada neo v yazıyor fark ettiysen. normal neo'nun alt modeli. kamerası daha düşük ve exmor cmos sensör kullanılmamış hali. onun fiyatı zaten düşük. optimus black'in normal versiyonu onun da black v diye bir versiyonu olsa o da aynı olurdu. fiyat konusuna gelince elbette ki her mağazanın fiyatı tutmuypr birbirini. ama vatan bilgisayar genelde dolar kuruna göre ayarlıyor fiyatları. uzun zamandır oynama yapmamıştı ama son yükselişten sonra onlar da zam yaptı.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşım o neo senin bildiğin neo değil orada neo v yazıyor fark ettiysen. normal neo'nun alt modeli. kamerası daha düşük ve exmor cmos sensör kullanılmamış hali. onun fiyatı zaten düşük. optimus black'in normal versiyonu onun da black v diye bir versiyonu olsa o da aynı olurdu. fiyat konusuna gelince elbette ki her mağazanın fiyatı tutmuypr birbirini. ama vatan bilgisayar genelde dolar kuruna göre ayarlıyor fiyatları. uzun zamandır oynama yapmamıştı ama son yükselişten sonra onlar da zam yaptı.

fark ettim şimdi kardeş saol :D

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar rom nedir ? bazı telefonlarda 2gb rom yazıyorda

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

fark ettim şimdi kardeş saol :D

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar rom nedir ? bazı telefonlarda 2gb rom yazıyorda

orada yazılan 2g rom telefonun kendi hafızasıdır arkadaşım. misal optimus black'te 2g dahili hafıza vardır. bunun yaklaşık 1 gb'ı sistem dosyalarına geri kalan da kullanıcıya ayrılmıştır. hafıza kartı desteğiyle 32 gb'a kadar yükseltilebilir.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaslar %25 indirim geldi vatana ama hala 950 tl gold da indiirm yok normal 920 tl teknosa zaten hep aynı 999 tl vatan hariç indirim yapan bir mağaza var mı yılbaşına kadar bekliyicemde yılbaşında filan indirim yapan bir mağaza lazım

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teknosa'yi takip edin ben 799 tl'ye aldim. Hafta sonlari yapiyorlar indirimi.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Evet kardeş o bayadır 920 tl gold da ya ben tasarım olarak arka kapagı pek begenmedim tam siyah olsaydı daha iyi olurdu arka kapak grimsi duruyor

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ve teknosada 800 e düştü :D annemlerde yarın memleketten geliyor almaya çalisicam :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
teknosa kadar saçma bir yer görmedim dün sitesi açılmıyordu gece girdim 1 de 800 tlydi simdi 999 yine :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Dün teknosada tüm ürünlerde indirim vardı, bugün iptal oldu sanırım.. çünkü cevahir alışveriş merkezindeki teknosada hummanlı bir çalışma vardı :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hadi beyler 1 gün içersinde avrupa romlarımız çıkıyo az daha bekleyelim ve sonuca ulaşalım :D

edit: kore için V20L çıkmış bile

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
teknosa kadar saçma bir yer görmedim dün sitesi açılmıyordu gece girdim 1 de 800 tlydi simdi 999 yine :D

indirim olduğunda sitelerde fazla yoğunluktan dolayı sorunlar olabiliyor. o yüzden en iyisi indirim haberini alır almaz mağazalara gitmek. biz zamanında optimus black vatan bilgisayarda indirimde diye 920 lira fiyatı görünce sevinmiştik arkadaşla beraber mağazaya almak için gittiğimizde ciddi bir ilgi olduğunu gördük cihaza sevindik dedik boş telefon değil demek ki aldık harbiden boş olmadığını gördük ama sonrasında fiyatı 820 liraya kadar düştüğünü görünce kahrolmuştuk :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Zaten bir tek GÜney Kore'ye çıkmış bizim Gingerbread den hala ses yok :(
Bi blog da V10I sürümünü gördüm ama hangi bölge için bilmiyorum.
Akşama belki yayınlarlar 2.3'ü bekliyorum...
isteyen olursa
LG Optimus Black V10I Firmware Download:

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar teknosada her hafta sonu indirim oluyor mu?
bende aranıza katılmak istiyorum :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sonuç olarak aralık ayı deniliyordu bekliyeceğiz vede göreceğiz
001_smile.gif

Aralık değil 28 Kasım yani bugün yayınlayacaklar 2.3 gingerbread'i ama akşama yada yarına ancak düşer tahminim

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten belli başlı mağazalarına veriyorlar atıyorum Türkiye geneline toplamda 80 adet optimus black :S kime yeter ki.

hmm o zaman biraz daha büyük şehirlerdekilere bakmam lazım.
inş bu haftasonu da indirim olur.
daha önce vatanda ki son büyük indirimde alacaktım ama siyah rengi kalmamıştı bursa şubesinde, o zaman da alamadım. biraz şanssızım :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Az önce GSMArena da okuduğum bir habere göre LG Optimus modellerini ICS 4.0'a güncelleyecekmiş !!!
Gingerbread için bizi 4 ay bekletti ICS için ne kadar bekleriz ALLAH bilir :S
Kaynak

LG'nin kendi kaynağını da buldum, Facebook üzerinden vermişler yine haberi
Sonuçta geç te olsa ICS'e geçebileceğimiz için mutluyum ;)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Aralık değil 28 Kasım yani bugün yayınlayacaklar 2.3 gingerbread'i ama akşama yada yarına ancak düşer tahminim

bende yanında gelir diye düşühüyorum ancak Türkiye için olanı malesef ki aralık sonuna denk gelicek :S

hmm o zaman biraz daha büyük şehirlerdekilere bakmam lazım.
inş bu haftasonu da indirim olur.
daha önce vatanda ki son büyük indirimde alacaktım ama siyah rengi kalmamıştı bursa şubesinde, o zaman da alamadım. biraz şanssızım :D

Büyük şehir derken , İst daysanız. heryerde muhakkak yenilikler oluyor, sürekli kampanya sitelerini falan takip etmenizi tavsiye ederim, ayrıca alışveriş sitelerinide kontrol edin muhakkak uygun fiyata düşürebilirsiniz.