LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
açıkçası ben android 2.2 froyo kadar stabil bir performans sunacağını düşünüyorum 2.3'ün. en başından beri söylediğim gibi lg bu yüzden geciktirmiş olabilir bu güncellemeyi.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
birşey soracağım.. herkes güncellemeyi bekliyor daaa ne gibi farklılıklar olacağına dair kimsenin bir fikri var mı acaba?
benim fikrim şu mesela: biraz daha hızlı olur optimus black'im...
başka fikir ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
herhangi bir yenilik olacağını sanmam.

benim en büyük temennim turkcell romu(v10c) gibi olmaması. çünkü çalışan uygulamalar listesinde ntvmsnbc'yi gördükçe sinirim bozuluyor.

bunun yanında nova rom'un 2.3 versiyonunun önünü açacaktır.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bizim tus kilidi acma seklini degistirmemiz mumkun degil mi? hani arama geldiginde saga cekersek kabul sola cekersek reddediyordu o tarz bir acilis var. saga cekersek aciyor sola cekersek titresime aliyor. oyle kullanmak mumkun mu?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
benim bildiğim 2.3'e geçtiğimizde daha uzun batarya ömrüne sahip olacağımız mesela

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
birşey soracağım.. herkes güncellemeyi bekliyor daaa ne gibi farklılıklar olacağına dair kimsenin bir fikri var mı acaba?
başka fikir ?

farklılık olarak yenilik gelir mi bilemem ama bence bu güncelleme yenileştirme değil de iyileştirme ağırlıklı olabilir. yani misal optimus black'in hızı daha fazla artacak, şarj süresi uzayacak, custom 2.3'te olduğu gibi daha canlı ve enerjik görsellerle ekran daha çekici hale gelecek gibi. tabi bunlar sadece tahmin bakalım karşımıza ne çıkacak.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bizim tus kilidi acma seklini degistirmemiz mumkun degil mi? hani arama geldiginde saga cekersek kabul sola cekersek reddediyordu o tarz bir acilis var. saga cekersek aciyor sola cekersek titresime aliyor. oyle kullanmak mumkun mu?
bilen var mi

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
go locker'ı tavsiye ederim gerçekten harika yapmışlar. go serisi uygulamaların hepsi çok güzel

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim bir problemim var. Telefonun Ayarlar menüsünden Telefon Hakkında kısmına girince Durum menüsünden telefon numarama bakıyorum ama bana ait olmayan bir telefon numarası gözüküyor. Neden kaynaklanır bu acaba.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilmiyorum ama bu gerçekten bir problem teşkil ediyor mu?

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bazı programları kurarken telefon numarası istiyor ya oraya otomatik numarayı yazıyor. Kaldı ki neden başkasının telefon numarası yazsın orada :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bana kalırsa telefondan değil de sim karttan dolayı bir problem gibi geldi, numaranı görebileceğin başka bir telefona takıp bize yazsana bakalım sorun sim karttan mı yoksa telefondan mı kaynaklanıyor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
benim bildiğim 2.3'e geçtiğimizde daha uzun batarya ömrüne sahip olacağımız mesela

şarjımızın biraz daha uzun gitmesine hiçbirimiz birşey demeyiz sanırım :)

--- Mesaj Güncellendi ---

herhangi bir yenilik olacağını sanmam.

benim en büyük temennim turkcell romu(v10c) gibi olmaması. çünkü çalışan uygulamalar listesinde ntvmsnbc'yi gördükçe sinirim bozuluyor.

bunun yanında nova rom'un 2.3 versiyonunun önünü açacaktır.

haklısın çalışan uygulamalarda saçma sapan şeyler beni de deli ediyor..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
başka fikir ?

hız olarak birşey diyemem çünkü bizler güncelleme denince çok farklı birşeyler bekliyoruz, sonrasında gelen şey bizi mutlu etmez ise iyi olmaz.. o sebepten ben hız konusunda birşey diyemiyeceğim ama farklılık olarak muhakakk birşeyler olucaktır,
özellikle nova rom mesela ben o kadar sevdim ki o romu anlatamam.. ona benzer bir uygulama ile gelirlerse daha iyi olur diye düşünüyorum nitekim CM7 rom da kurduk oda kendine has bir tarzı var tamamiyle farklı birşey oda, ve oda hızlı bir rom...

Emimin diyorum ama tamda emin konuşmak istemiyorum, gelicek olan rom tasarım olarak biraz daha farklı birşey olucakmış gibi seziyorum.. Ama hayırlısı demekten yanada kendimi alıkoyamıyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar benim bir problemim var. Telefonun Ayarlar menüsünden Telefon Hakkında kısmına girince Durum menüsünden telefon numarama bakıyorum ama bana ait olmayan bir telefon numarası gözüküyor. Neden kaynaklanır bu acaba.

bu kadar aydır optimus black kullanıyorum.. o kadar kurcaladım.. ama inan telefon numaramım yazmamasını hiç algılayamadım :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bana kalırsa telefondan değil de sim karttan dolayı bir problem gibi geldi, numaranı görebileceğin başka bir telefona takıp bize yazsana bakalım sorun sim karttan mı yoksa telefondan mı kaynaklanıyor
Aynı telefonu kız arkadaşıma da aldık ondanda aynı durum var. İkimizin telefondaki numaralar bile aynı üstad.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
İkinci el falan mı aldınız ? yoksa sıfır mı ?
2.el ise formatlayıp tekrar kontrol etmenisi tavsiye ederim.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] telefonunuzu whatsapp yada vb uygulama ile kayıt ettiniz mi ?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hatırladığım kadarı ile Hayırr

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hız olarak birşey diyemem çünkü bizler güncelleme denince çok farklı birşeyler bekliyoruz, sonrasında gelen şey bizi mutlu etmez ise iyi olmaz.. o sebepten ben hız konusunda birşey diyemiyeceğim ama farklılık olarak muhakakk birşeyler olucaktır,
özellikle nova rom mesela ben o kadar sevdim ki o romu anlatamam.. ona benzer bir uygulama ile gelirlerse daha iyi olur diye düşünüyorum nitekim CM7 rom da kurduk oda kendine has bir tarzı var tamamiyle farklı birşey oda, ve oda hızlı bir rom...

Emimin diyorum ama tamda emin konuşmak istemiyorum, gelicek olan rom tasarım olarak biraz daha farklı birşey olucakmış gibi seziyorum.. Ama hayırlısı demekten yanada kendimi alıkoyamıyorum.

biz arkadaşın optimus black'e nova rom'u ilk kurduğumuzda kafayı yiyecektik. hızı iyi ya diyorduk ama nova rom'dan sonra öncekine hız diyorduk ya bu neydi olmuştuk :) ciddi fark etmişti cihazın hızı. şarj süresi de uzamıştı olumlu dönüşler aldık kendisinden hep. cm7'de ekran şenlendi resmen. görseller falan harikaydı yine dediğiniz gibi hızı oldukça iyiydi. umarım resmi 2.3 güncellemesi de beklentileri daha doğrusu bu kadar zamandır bekleyenleri hüsrana uğratmaz.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Vatan computer coştu telefon 1.059 liraya fırlamıs :d %25 indirim gelsede alsam :D

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İkinci el falan mı aldınız ? yoksa sıfır mı ?
2.el ise formatlayıp tekrar kontrol etmenisi tavsiye ederim.
Yok sıfır aldık Teknosa'dan paketini de ilk biz açtık. Anlamıyorum neden farklı bir telefon numarası var. Bu arada güncellemeden bir haberiniz var mı?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilinmiyor yazan arkadaşlar bende de bilinmiyor yazıyor büyütmesek durumu :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Yok sıfır aldık Teknosa'dan paketini de ilk biz açtık. Anlamıyorum neden farklı bir telefon numarası var. Bu arada güncellemeden bir haberiniz var mı?

Güncelleme aralık sonuna doğru gelicek, Türkiye İçin :) LG Türkiye Facebook sayfasından yayın bu şekilde oldu.. Ancak yurt dışı için çıktımı bakmadım

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır daha çıkmadı ki zaten 28'inde yayınlanacak avrupa için olanı. daha 1 hafta beklemek gerek