LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şueraali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar optimus blackimi satıyorum çok acil para lazım kutu garanti herşey dahil ankarada olanlar inceleyip alabilir. düşünenler özelden ulaşabilir.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bugün denildiği gibi gingerbreak 1.20 ile sistemi root ettim. daha sonra titanium backup ile yedek alıp gereksiz turkcell uygulamalarını sildim. sadece bir iki tane kaldı onlar da listede çıkmadığı için bulamadım. işi bittikten sonra tekrar unroot ederek eski haline getirdim ne olur ne olmaz die :) root etme işlemi 10 15 saniye sürüyor, sonra restart attıktan sonra açılması 1 dakikaya yakın sürüyor ve sorunsuz açılıyor. unroot işlemi de aynı.

cacacac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün aldım telefonu şimdi telefonla ilgili ne yapmam gerekiyor öncelikle kaç saat şarjda tutmalıyım telefonu ve sonrasında bu türkcel uyguamalarını nasıl silebilirim yapmam gereken tüm işlemleri anlatabilir misiniz ( root,moot) falan filan lütfen arkdaslar detaylı bi şekilde acıklar msıınız.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar bugün aldım telefonu şimdi telefonla ilgili ne yapmam gerekiyor öncelikle kaç saat şarjda tutmalıyım telefonu ve sonrasında bu türkcel uyguamalarını nasıl silebilirim yapmam gereken tüm işlemleri anlatabilir misiniz ( root,moot) falan filan lütfen arkdaslar detaylı bi şekilde acıklar msıınız.

Senın sorunun Cevabını

bugün denildiği gibi gingerbreak 1.20 ile sistemi root ettim. daha sonra titanium backup ile yedek alıp gereksiz turkcell uygulamalarını sildim. sadece bir iki tane kaldı onlar da listede çıkmadığı için bulamadım. işi bittikten sonra tekrar unroot ederek eski haline getirdim ne olur ne olmaz die :) root etme işlemi 10 15 saniye sürüyor, sonra restart attıktan sonra açılması 1 dakikaya yakın sürüyor ve sorunsuz açılıyor. unroot işlemi de aynı.

arkadaş vermiş ;) Bu şekilde yapabilirsin... hatta konu açtım yardımcı olur sanırım senin için..

http://forum.shiftdelete.net/lg/215983-lg-optimus-black-rom-yukleme.html#post1890798

Bu arada hayırlı olsun ilk izlenimlerin nelerdir ?

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@cacacac hayırlı olsun telefonun... izlenimlerini bekliyoruz...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

arkadaşım hayırlı olsun optimus black'in. bildiğim kadarıyla uzun ömürlü bataryaya sahip olmak için ilk olarak smartphone'nun şarjı komple bitmeden cihazı şarja koyma. komple şarj bittikten sonra 6 saat kadar kalması gerekiyor şarjda.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hayırlı olsun arkadaşım, Nereden vede kaça aldın optimus black 'i ?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun görüşlerini bildirde bizde faydalanalım demi yani... :D

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
optimus black'in hayırlı olsun cengaver51... ön kameradan görüntülü konuşma yapmanı bekliyorum ben şahsen... ben denemedim de :)

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
optimus black'in hayırlı olsun cengaver51... ön kameradan görüntülü konuşma yapmanı bekliyorum ben şahsen... ben denemedim de :)

bende denemedim daha vaktım yoktu deneyecem en kısa zamanda
Hocam lgtürkiye güvenilir midir ?
Garanti konusunda bir sıkıntı yaşarmıyız ?

sanmıyorum büyük şirket
Birde ürün ne kadar zamanda size ulaştı acaba ?
cuma sipariş verdim cumartesiye kargoya verildi pazartesi elime gecti

güle güle kullan optimus black'ını cengaver51...
sağoll:)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Navigasyon ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz arkadaşlar?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Navigasyon ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Benim tavsiyem Sygic Aura
Ancak NDrive tavsiye edende çok.

Sygic Aura 7 gün denemek için; https://market.android.com/details?id=com.sygic.aura&feature=search_result
100MB Türkiye haritasını kurmak gerekiyor. Bunun için rogramı ilk çalıştırdığınızda Download kısmı açılacak ve buradan Avrupa > Türkiye seçin ve indirin. Dikkat; indirmeyi 3G ile değil wifi ile yapın!

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
[video=youtube;-dwPZ2OiWFs]http://www.youtube.com/watch?v=-dwPZ2OiWFs[/video]

gerçekden mükemmel bir telefon ekran parlaklığı mükemmel ne ıphone nede htc yanına yaklaşamaz ekran parlaklığına şimdilik bence video çekimide iyi şarj süreside 2 gün gittti oda tam şarj etmediğim halde bence hiç düşünmeden alın arkadaşlar almak isteyenlere tavsiye ederim her kuruşu hak ediyorr internettte adeta ucuyor bağlantı hızı süper :)

LG nin kamerasından resimlerim

cacacac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaslar biri bana yardım etsin lütfen yeni aldım bu telefonu ama güncelleme yapamıyorum lg mobile updateyi indiremiyorum bi defa indirdim telefonu görmedi yapamadım türkcel uygulamalarını silemedim dahası rom işlemlerini falan yapmadım tüm bunları resimli bi şekilde foruma eklermisiniz lütfen yardım edin ayrıca içindeki micro sg deki lg pcsuiteyi de kuramadım kurdum ama telefonla eşleştiremedim görmüyor tanımıyor usb mi sırasıyla yapmam gereken işlemleri(güncelleme,rom,pc suite) bunların hepsni resimli bi şekilde anlatabliri misiniz arkdaslar kafayı yiyecem iki gündür

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=157491]cacacac[/MENTION] öncelikle bilgisayarına telefonunu bağla. daha sonra usb disc uygulamasına geç ve bilgisayarmdan telefonun içine gir. orda bir dosyada LG PC SUITE diye dosya var onun içindeki pc suite yazılımını bilgisayarına kur. kurulduktan sonra telefonu bağladığın zaman program başlangıçta güncellemeleri kontrol ediyor. yükle de güncellemeler için, lg driver lerini kuruyor ve daha sonra software update yazılımı çıkıyor. daha sonra zaten yükle talimatlarını verince başlıyor yüklemeye. bitince telefon yeniden başlıyor ve kullanmaya kaldığın yerden devam ediyorsun.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
göüntülü konuşmada yaptım kendi kendimi aradım görüntü netti sadece yankı yaptı oda çok normal yanyana telefon olduğundan sadece sorunum pc ye bağladığım halde tanımadı ve güncelleyemedim resimli bi anlatım yapacak yok mu arkadaşlar detaylı bi şekile anlaatacak biri yokmudur acep :)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
3 telefon arasında kaldım.. lg p970 i inceleyemedim, izmirde forum bornovaya gittim 2 teknosa ve 1 bimeks gezdim satılmıyor dediler.. avea vodafone bayiilerine gittim yine yok.. htc incredible s, lg 2x optimus, ve p970 arasında kaldım.. parmaklar büyük olduğu için inceleme yapmadan biraz kurcalamadan almak istemiyorum.. izmirde bu telefonları nerede inceleyebilirim acaba.. çankayada falan da yok yani.. almak istesek nerden alıcaz kimbilir :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
göüntülü konuşmada yaptım kendi kendimi aradım görüntü netti sadece yankı yaptı oda çok normal yanyana telefon olduğundan sadece sorunum pc ye bağladığım halde tanımadı ve güncelleyemedim resimli bi anlatım yapacak yok mu arkadaşlar detaylı bi şekile anlaatacak biri yokmudur acep :)

Merhaba , forumda rom yukleme dıye resımlı bır konu acmıstım... oradan bakabilirsin... guncellestırme ıcın yanı sıtesınden aldıgın guncellemelerı

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

3 telefon arasında kaldım.. lg p970 i inceleyemedim, izmirde forum bornovaya gittim 2 teknosa ve 1 bimeks gezdim satılmıyor dediler.. avea vodafone bayiilerine gittim yine yok.. htc incredible s, lg 2x optimus, ve p970 arasında kaldım.. parmaklar büyük olduğu için inceleme yapmadan biraz kurcalamadan almak istemiyorum.. izmirde bu telefonları nerede inceleyebilirim acaba.. çankayada falan da yok yani.. almak istesek nerden alıcaz kimbilir :D

Dostum ben inceleme yaptım ve forumda onu paylaşmıştım :) vatanbilgisayarda.. benım boy bu arada çok uzun :) doğal olarakta parmaklarım uzun :D onun ıcın dert etme gayet rahat bır sekılde kullanabılıyorsun, yapılan tasarım herkese uyarlı olmuş :) optimus black sana tavsiye ederim gerçektende güzel bir smartphone...

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Dostum ben inceleme yaptım ve forumda onu paylaşmıştım :) vatanbilgisayarda.. benım boy bu arada çok uzun :) doğal olarakta parmaklarım uzun :D onun ıcın dert etme gayet rahat bır sekılde kullanabılıyorsun, yapılan tasarım herkese uyarlı olmuş :) optimus black sana tavsiye ederim gerçektende güzel bir smartphone...

vatan a gidecez demek ki :) akşama arkadaş gelsin de bir gidip bakalım.. lg telefon üretimine de girdi ama ne derece başarılı bilemiyor insan.. bir dokunup kurcalamak istiyor insan :rolleyes: birde romla ilgili bişiler duydum, telefonların hepsi turkcell widgetli mi geliyor?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Vatanda sabahtan akşama kadar kurcala fırsat bulursan :) ben ist da olduğum için olsa gerek biraz beklemiştim :) hatta ürün yeni olduğu için kendi elemanları kurcalıyor hatta :) evet hepsi turkcell widgetli geliyor malsef, yanlız o kadarda sorunlu birşey değil çünkü hepsi genel ihtiyaç olarak dizayn edilmiş widgetler. sonuç itibariyle sitesinden güncellemesiyle istemiyorsan düzeltilebilecek şeyler. ciddi anlamda kullanışlı bir telefon onun yanı sıra şarjla alakalı birşeyler okuyabilirsin ben okudum çünkü :) en az 3 - 5 gün içinde kendine geliyor ilk zamanlar erken bitme gibi bir durum söz konusu olabiliyor, lakîn sonrasında düzeliyor.. aynı zamansa arka plan uygulamalarını durduran uygulamalarda var. onlar sayesinde şarjın dahada uzun gidebiliyor bilgine sunarım ..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben yeni üye oldum.. öncelikle herkese merhaba.. biraz önce dışardan geldim ve size hemen aktarmak istedim.. optimus black için turkcell'de kampanya başlatmış. yani turkcell shoplardan da alınabilir sanırım. çok kalabalıktı inceleyemedim. artık burdan okuyacağım. çünkü en kısa zamanda telefon almalıyım. kararsızım.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ben yeni üye oldum.. öncelikle herkese merhaba.. biraz önce dışardan geldim ve size hemen aktarmak istedim.. optimus black için turkcell'de kampanya başlatmış. yani turkcell shoplardan da alınabilir sanırım. çok kalabalıktı inceleyemedim. artık burdan okuyacağım. çünkü en kısa zamanda telefon almalıyım. kararsızım.
bakın Ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim paylaşım için ...

Siz hangi telefonlar arasında kaldınız ? kafanızda almak istediğiniz telefon marka model felan mevcutmudur... ?? yardımcı olmaya çalışayım isterseniz

Bu arada buyrun türkcell link : TIKLA

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
iphone4 ve samsung galaxy sII arasında kaldım. ama bugun optimus'un kalabalığını görünce birde buna bakıyim dedim. birde dediğim telefonlar ile fiyatlar arasında çok fark var. biraz şüpheye düştüm açıkcası. önemli olan aslında telefonun özelliklerini okumak değil, kullananların memnuniyeti önemli benim için. yardım ederseniz sevinirim.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet turkcell kampanyasından benim de haberim var. ama benim pek hoşuma gitmedi bu kampanya. neden diyecek olursanız. 12 ay kontratlı 950 tl gibi bir fiyata geliyor. burada sorun yok. ama 24 ay kontratlı fiyatı 1400 tl gibi bir fiyata tekabul ediyor. yani çok fazla fark koyuyorlar. buda fiyatı oldukça uygun olan smartphone optimus black'i pahalıymış gibi gösteriyor.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
iphone4 ve samsung galaxy sII arasında kaldım. ama bugun optimus'un kalabalığını görünce birde buna bakıyim dedim. birde dediğim telefonlar ile fiyatlar arasında çok fark var. biraz şüpheye düştüm açıkcası. önemli olan aslında telefonun özelliklerini okumak değil, kullananların memnuniyeti önemli benim için. yardım ederseniz sevinirim.

iphone4 Güzel telefon da yanlız sizinde dediğiniz gibi bugün fiyatına bir baktım ki 1999 tl :) 4 tane tekerlek alıp arabamı yapsak ne diye düşünmeden edemedim açıkcası :)))

Bu arada turkcell buyuk bır hata yapmıs farkında degıl :) optimus black diye optimus me nin resmini koymuş sitesinee :)

ama özellikleri optimus black'in..

4241.jpg