arkadaşlar bugün aldım telefonu şimdi telefonla ilgili ne yapmam gerekiyor öncelikle kaç saat şarjda tutmalıyım telefonu ve sonrasında bu türkcel uyguamalarını nasıl silebilirim yapmam gereken tüm işlemleri anlatabilir misiniz ( root,moot) falan filan lütfen arkdaslar detaylı bi şekilde acıklar msıınız.
bugün denildiği gibi gingerbreak 1.20 ile sistemi root ettim. daha sonra titanium backup ile yedek alıp gereksiz turkcell uygulamalarını sildim. sadece bir iki tane kaldı onlar da listede çıkmadığı için bulamadım. işi bittikten sonra tekrar unroot ederek eski haline getirdim ne olur ne olmaz dieroot etme işlemi 10 15 saniye sürüyor, sonra restart attıktan sonra açılması 1 dakikaya yakın sürüyor ve sorunsuz açılıyor. unroot işlemi de aynı.
arkadaşlar bugün aldım telefonu şimdi telefonla ilgili ne yapmam gerekiyor öncelikle kaç saat şarjda tutmalıyım telefonu ve sonrasında bu türkcel uyguamalarını nasıl silebilirim yapmam gereken tüm işlemleri anlatabilir misiniz ( root,moot) falan filan lütfen arkdaslar detaylı bi şekilde acıklar msıınız.
Hayırlı olsun arkadaşım, Nereden vede kaça aldın optimus black 'i ?
lg turkiyeden aldım 909,78 TL havaile ile adlım artı 31 lirada ona verdim 941 tl toplam kapak da hediye ettiler
http://www.lgturkiye.com/asp/show_stock.asp?product=P970-OPTIMUS-BLACK
lg turkiyeden aldım 909,78 TL havaile ile adlım artı 31 lirada ona verdim 941 tl toplam kapak da hediye ettiler
http://www.lgturkiye.com/asp/show_stock.asp?product=P970-OPTIMUS-BLACK
optimus black'in hayırlı olsun cengaver51... ön kameradan görüntülü konuşma yapmanı bekliyorum ben şahsen... ben denemedim de![]()
cuma sipariş verdim cumartesiye kargoya verildi pazartesi elime gectiHocam lgtürkiye güvenilir midir ?
Garanti konusunda bir sıkıntı yaşarmıyız ?
sanmıyorum büyük şirket
Birde ürün ne kadar zamanda size ulaştı acaba ?
sağollgüle güle kullan optimus black'ını cengaver51...
Navigasyon ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz arkadaşlar?
göüntülü konuşmada yaptım kendi kendimi aradım görüntü netti sadece yankı yaptı oda çok normal yanyana telefon olduğundan sadece sorunum pc ye bağladığım halde tanımadı ve güncelleyemedim resimli bi anlatım yapacak yok mu arkadaşlar detaylı bi şekile anlaatacak biri yokmudur acep![]()
3 telefon arasında kaldım.. lg p970 i inceleyemedim, izmirde forum bornovaya gittim 2 teknosa ve 1 bimeks gezdim satılmıyor dediler.. avea vodafone bayiilerine gittim yine yok.. htc incredible s, lg 2x optimus, ve p970 arasında kaldım.. parmaklar büyük olduğu için inceleme yapmadan biraz kurcalamadan almak istemiyorum.. izmirde bu telefonları nerede inceleyebilirim acaba.. çankayada falan da yok yani.. almak istesek nerden alıcaz kimbilir![]()
Dostum ben inceleme yaptım ve forumda onu paylaşmıştımvatanbilgisayarda.. benım boy bu arada çok uzun
doğal olarakta parmaklarım uzun
onun ıcın dert etme gayet rahat bır sekılde kullanabılıyorsun, yapılan tasarım herkese uyarlı olmuş
optimus black sana tavsiye ederim gerçektende güzel bir smartphone...
bakın Ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim paylaşım için ...ben yeni üye oldum.. öncelikle herkese merhaba.. biraz önce dışardan geldim ve size hemen aktarmak istedim.. optimus black için turkcell'de kampanya başlatmış. yani turkcell shoplardan da alınabilir sanırım. çok kalabalıktı inceleyemedim. artık burdan okuyacağım. çünkü en kısa zamanda telefon almalıyım. kararsızım.
iphone4 ve samsung galaxy sII arasında kaldım. ama bugun optimus'un kalabalığını görünce birde buna bakıyim dedim. birde dediğim telefonlar ile fiyatlar arasında çok fark var. biraz şüpheye düştüm açıkcası. önemli olan aslında telefonun özelliklerini okumak değil, kullananların memnuniyeti önemli benim için. yardım ederseniz sevinirim.