medya faresi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
teşekkür ederim bilgilendirme için 

ben de biraz önce telefonu güncelledim. fakat bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum android sürümü aynı kalsa da, yazılım sürümü v10a dan v10b ye geçiyo. yani her ne kadar android 2.2.2 kalmaya devam etse de ortada LG tarafından sunulmuş bir güncelleme var. Dedikleri gibi açılış ve kapanıştaki turkcell logosu gitti. menüdeki uygulamalarının da bir kısmı gitti. ama hala hürriyet ntvmsnbc izlesene zaman gibi kaldırılamayan uygulamalar mevcut.
telefon sahiplerine bir bilgilendirme olsun![]()
bilmem serkan sen moderatör olarak bu konuda ki bazı postları kötüleyeceğine konuya desteğin olarak onuda sen araştırıp koyarsan LG Black kullananlar olarak seviniriz.
Ya o açılıştaki logo sıkıntısı ROM ile alakalı bir şey midir? Yoksa smartphone'ların nereden alındığına göre değişir mi? (GSM operatörleri vb.)
Android 2.2froyo'dan 2.3 ginger bread'e güncellendirdiğindemi oldu bu olay ? yoksa kendi içinde android 2.2.2'yemi çevirdin ?
bu aksam pc suite yi actım acmaz olaydım telefon ıcın guncelleme var yuklermısın dedi. bende tamam dedim.
1 saattir telefonun ustunde s/w upgrade please wait while upgrading yazıyor.. usb kabloyu cıkarttım pili soktum taktım aynı yazı gıtmıyor. nedir bu işin sırrı. bana servis yollarımı göründü..![]()
sorunu çözdüm. telefonu upgrade ederken pili çıkarmak lazımmış. sonra resmi sitede ki uygulamayı kurup kendini programa emanet ediyorsun ve elveda turkcell.bu arada baya bi arastırma yaptım farklı romlarda buldum ama telefon daha yeni. garantim yanmasın diye fazla kurcalamak istemiyorum. not: gunceli yaparken yedek almadım, hatta microsd yi bile cıkarmadım ve telefonda herhangi bir veri kaybı yok. ama siz siz olun yedekleyin. benim dalgınlıgıma geldi.
küçük bir notta htc ye. beni 2 yıl boyunca bu güncellemelerle uğraştırmadığın lazım olan herşeyi kendi başına yaptığın için teşekkür.
Video çekiminde dikey çözünürlük düşük görünüyor örnek videolarda, güncelleme sonrasında da aynı mı?
arkadaşlar navigasyonla ilgili sorun yaşayan varmı? güncellemeyide yaptım ama yinede navigasyonu kullanamıyorum...??
pc suite de bir karmaşa yok. bu samsunga özel bir hizmet değil. her telefonun kendine özgü bir pc suitesi vardır. en azından kullandıgım nokia n82 , htc hero ve lg optımus black telefonlarım için var. guncellemeyi yapan program ise mobile support tool.
videoyu denemedim ama en kısa zamanda sonucu bildirecegim.
huawei ideos x5 i de bir incele derim. kaliteli ve hesaplı bir telefon...Benim çok bütçem yok fiyatı uygun olan ama aynı zamanda kaliteli bir telefon arıyorm. Önceleri Iphone'a baktım ama beni aştı. Samsung ya da LG diyorum ama benim için hem kalite hem de fiyat ön planda. Tavsiyelerinize açığım![]()