LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mei eline sağlık da abi hakikaten bu nedir yaav :) abi biraz detaya gir. şaka bi yana eline sağlık arkadaşım :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
dediğim gibi ben normalde sadece ararım, ararlar ve emailleri kullanıyorum başka şeylere inan bakmadım bile. İnceleme yapabilecek kabiliyet olsa yine denerimde hem ev kalabalık şuan hemde beceremem ben yav :D diğer arkadaşlardan bekliyorum incelemeleri ben akşam güneş batarken ve karanlıktada resim kalitesini test edeceğim. Denize gitmek için hazırlıktayım.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
:D :D ya ev kalabalık olması neyi değiştirir ki bana bahane yapma şimdi :D

hee test olayı güzel güneş batarken manzara resimlerini felan alalım güzel olur :D Optimus Black Manzara resimleri diye konu açalım sana :D senin orada güzel manzaralar var belli :D :D

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
920 fiyatı %25 indirime denk geldiği gündü.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Babalar günü dolayısıyla Pazara kadar telefon 900 TL. Ev taşınma durumum olmasa düşünmeden almıştım. Dedim arkadaşlara faydam olsun, paylaşayım dedim, yalnız Pazar günü gün bitimine Ankara Çukurambar Vatan'da en az bir tane telefon bırakın :)

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Arkadaşlar telefon ile denemeler yaptım. Video çekerken el titremesi falan, sonra fotoğraflar çektim yalnız telefonda büyütünce kaliteli gelmedi 5MP çekmiş olmama rağmen. Sizden ricam bir adet 720p gece ev içinde yapılmış bir video çekimi ile full çözünürlükte (5 MP) yine aynı aynı ortamda çekilmiş bir resim. :) Bilgisayarda nasıl görünüyor ona bakacağım.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sen şimdi aldın mı alıcanmı kafam karıştı açıkcası :D denemeler yaptın aldın yani.. ev taşıma durumu oldugundan bir haller oldu :D çözemedim.. hele bir bu konuda anlaşalımda sonra seninde yorumlarını alalım :D
@mei ye video çek dedim :D yardımcı olucaktı ev kalabalıktı kaldı senden alalım :D olmadı :D

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Vatanbilgisayar'da denemeler yaptım ancak bilgisayarda full çözünürlük ile çekilmiş resimleri görmek istiyorum çünkü telefonda gördüğüm ve büyütünce bozulan resimler hoşuma gitmedi. Resimdeki gürültü miktarına bakacağım sonrasında hesap yapacağım, ekonomimi sarsmazsa ve ev taşımama da engel olmazsa almayı düşünüyorum. O yüzden de Vatanbilgisayar'da bir adet bırakılmasını istedim :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
tamam buradan yetkililere bildiriyoruz :D ayarlasınlar sana birtane.. :)
Meinin gönderdiği resimlere baktımda,kötü değil bea :) fiyatı sen alana kadar düşer inşallah :)

Demir*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamün aleyküm arkadaslar. Ben de önümüzdeki hafta black almayı düşünüorum. Büyük bir ihtimalle internetten alacağım. Bana sağlam ve güvenilir ve ucuz bi site önerirmisniz? Ben bi kç site buldum ama karar veremedim bi yardım edermisiniz?<br>http://www.teknosepet.com.tr/?urun-...yeli.html&amp;amp;ref=akakce&amp;amp;v=1.58.1 &nbsp;&nbsp; bunda kvk genpa garantili yazıo ama ne kdr doru bilmiyorum. Fiyatıda gayet güzel.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Öncelikle Selamün aleyküm arkadaslar. Ben de önümüzdeki hafta black almayı düşünüorum. Büyük bir ihtimalle internetten alacağım. Bana sağlam ve güvenilir ve ucuz bi site önerirmisniz? Ben bi kç site buldum ama karar veremedim bi yardım edermisiniz?<br>http://www.teknosepet.com.tr/?urun-...yeli.html&amp;amp;ref=akakce&amp;amp;v=1.58.1 &nbsp;&nbsp; bunda kvk genpa garantili yazıo ama ne kdr doru bilmiyorum. Fiyatıda gayet güzel.

yarın babalar günü. vatan bilgisayar da dahil olmak üzere bir çok teknoloji market indirim yapar. internetten kontrol etmeni tavsiye ederim. özel günler böyle şeyler için büyük fırsattır :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
kilit super işe yaradı teşekkürler..

benım bir sorunum şu. telefon kılıtteyken 3g den acıkken wifiden baglanıyor. ben evde oldugum surece wifiden baglansın ıstıyorum ama ayarlarında öncelik verme gibi bir secenek yok zaten öncelik sanırım wifi de ama yıne kılıtte 3g ye gecıyor. sizde de varmı bu sorun?

Wifi 3g gibi aşırı pil tüketen bağlantılar arka plana geçtiği zaman, tuş kilidi, hatta ekran kararsa bile enerji tasarrufu için kapatılabiliyor. Yanlış görmediysem hangi uygulamanın ne zaman nasıl davranacağını ayarlayabileceğin uygulama mevcut. İsmini hatırlamıyorum bulursam paylaşırım.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Wifi 3g gibi aşırı pil tüketen bağlantılar arka plana geçtiği zaman, tuş kilidi, hatta ekran kararsa bile enerji tasarrufu için kapatılabiliyor. Yanlış görmediysem hangi uygulamanın ne zaman nasıl davranacağını ayarlayabileceğin uygulama mevcut. İsmini hatırlamıyorum bulursam paylaşırım.

Bak bu paylaşımın süper olur engerex.. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar adına :)
Bu arada vatanbilgisayarda ve bimekste indirim vardı hala devam ediyormu bakmadım..

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kim nerde ne zaman, kim alıyor optimus black :D Hadi alında bizede bi örnek olun gençler olmuyo böyle :D

Demir*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu internetten alan arkadaslar nereden aldıklarını ve sitelerin güvenilirliği hakkında bilgi verebilirlermi? Şuan en ucuz ve güvenilir olarak hangi sitede satılmakta acaba?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bimeks'in kampanyası hala devam ediyor ama bugün yarın bitebilir. optimus black 802 tl şu anda bimeks'te..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
802 TL değil beyler

946,63 TL +KDV --normal fiyatı--
802,27 TL +KDV * --indirimli fiyatı--
946,68 TL KDV dahil **indiirmli fiyat + kdv dahil

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

6z30hk.png

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
off :D bende bir an sevinmiştim yaa.. mei karabasan gibisin he :)) zınk diye şevkimi kırdın :P :) doğru fiyatlar için sağol mei ya ;) teşekkürler

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tam almaya gidiyodum yahu, bak bütün gayretimi kırdın mei :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
gidipte hezimet olmasın dedim :D

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, aslında bu özelliklere bu fiyat gayet yerinde bence.... düşünsenize samsung'un nova displayi olsa fiyat herhalde uçardı :):):)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gidipte hezimet olmasın dedim :D

Beni düşündüğün için sağol hacı ya, neredeyse gidicektim almaya ama son anda okudum mesajını :D yoksa gidip elim boş dönücektim :D ay başı olsun helede bi gidip alalım artık çok uzadı hevesim kaçmadan :D

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kesin uçardı.... samsung eklediği herşeyi paraya dönüştürmekte usta ....

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar elimde 3 tane ekran koruyucu 20 tl ankara içi elden teslim ederim arkadaşlar başkada yok haberiniz olsun

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG fena atak yaptı yalnız bir anda; bu fiyata bu kadar özellikli smartphone ilginç yahu?!