- Konuyu başlatan
mei
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
kendinden yüklü gelen uygulamalarda mı ?
telefonu yukardan kılıtlemek hala zahmetlı gelıyor.. bıldıgınız bır wıgdet varmı kılıt ıcın hemen deneyeyım..
bu arada radyo ıcın program bulan varmı.. benım bulduklarım hep ınernet radyo.. gecen telefona ne yaptıysam 1 gunde 3g den 35mb download yapmısım.. hergun boyle olsa paket 1 haftada bıter. aman dikkat edin..
Tuş kilidi için ben şunu kullanıyorum. https://market.android.com/details?id=com.droidmania.lockscreenwidget&feature=related_apps
Anroid bir telefon için bence en az 1 GB ve üstü internet bağlantısı gerekli.
Şifre gibi bir şey hatırlamıyorum ama ilk çalıştırdığımda "bu uygulama cihazı kilitlemeye zorlayacak, kabul ediyor musun?" diye soruyor. Bir daha da sormuyor.slm arkadaşım ben bu widgeti indirdim onaylamadan önce ilerde şifre gerekiyor felan diyor bu şifre olayı nedir ? kilidi etkinleştireyimmi sıkıntı olmasın sonra :...
müzik içine girip çaldığın bir şarkıda özelliklere girip yapabiliyorsun.
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
onun ben ne olduğunu anlamadım henüzkitapçık okuma özürlülüğüm var
bir kaç defa bastım o tula birşey olmadı sonrada aklıma bile gelmedi.
sorunda burada arkadasim mesela bazi uygulamalrda bu secenek mevcutken bazilarinda degil. istedigim uygulamakarda sd karta tasi secenegi kapali.
kilit super işe yaradı teşekkürler..
benım bir sorunum şu. telefon kılıtteyken 3g den acıkken wifiden baglanıyor. ben evde oldugum surece wifiden baglansın ıstıyorum ama ayarlarında öncelik verme gibi bir secenek yok zaten öncelik sanırım wifi de ama yıne kılıtte 3g ye gecıyor. sizde de varmı bu sorun?
öyle yapınca sadece kısayolunu siliyon aslı duruyo ve çalışıyo arka planda oda kasıyo makineyi dur bi gelsin makine farkına bi bakacam yazarım sonrahımmm.. açılıştaki için birşey diyemiyecemde.. hani gncplay vb gibi uygulamaları üzerine tıklayınca aşağıda çöp kutusu çıkıyorsilip atıyorsunuzda ondan didim
![]()
Öncelikle navigasyonu çalışmıyordu ve güncellemeyi bekleyene kadar ücretsiz kargoyla gönderiyorsun 1-2 günde halledip tekrar gönderiyorlar.şurda 1 ay'a kadar güncelleme bekleniyor zaten. güncelleme yapılınca zaten türkcell'e dahil tüm uygulamalar kalkacak. değer miydi sırf bunun için kargoyla ankaraya göndermeye diye düşünmüyo değilim ?
yeni yazılım dediğin android 2.3 mü acep ?