LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kendinden yüklü gelen uygulamalarda mı ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
telefonu yukardan kılıtlemek hala zahmetlı gelıyor.. bıldıgınız bır wıgdet varmı kılıt ıcın hemen deneyeyım..

bu arada radyo ıcın program bulan varmı.. benım bulduklarım hep ınernet radyo.. gecen telefona ne yaptıysam 1 gunde 3g den 35mb download yapmısım.. hergun boyle olsa paket 1 haftada bıter. aman dikkat edin..

Tuş kilidi için ben şunu kullanıyorum. https://market.android.com/details?id=com.droidmania.lockscreenwidget&feature=related_apps
Anroid bir telefon için bence en az 1 GB ve üstü internet bağlantısı gerekli.

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
slm arkadaşım ben bu widgeti indirdim onaylamadan önce ilerde şifre gerekiyor felan diyor bu şifre olayı nedir ? kilidi etkinleştireyimmi sıkıntı olmasın sonra :...
Şifre gibi bir şey hatırlamıyorum ama ilk çalıştırdığımda "bu uygulama cihazı kilitlemeye zorlayacak, kabul ediyor musun?" diye soruyor. Bir daha da sormuyor.
Buna benzer 5-10 uygulama daha var. Tek alternatif değil yani.

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam dostum tşk ederim halletim süper işe yarıyor en azndan ekranı kitlerken bunu kullnırım açarken yukarıyı :=)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
müzik içine girip çaldığın bir şarkıda özelliklere girip yapabiliyorsun.

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

onun ben ne olduğunu anlamadım henüz :D kitapçık okuma özürlülüğüm var :D bir kaç defa bastım o tula birşey olmadı sonrada aklıma bile gelmedi.

Resimlerde g-key tuşuna bastığınızda ekranı saga sola oynatın bakalım resım o sekılde saga sola kayıyor :D videoda görmüştüm :D

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
kilit super işe yaradı teşekkürler..

benım bir sorunum şu. telefon kılıtteyken 3g den acıkken wifiden baglanıyor. ben evde oldugum surece wifiden baglansın ıstıyorum ama ayarlarında öncelik verme gibi bir secenek yok zaten öncelik sanırım wifi de ama yıne kılıtte 3g ye gecıyor. sizde de varmı bu sorun?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sorunda burada arkadasim mesela bazi uygulamalrda bu secenek mevcutken bazilarinda degil. istedigim uygulamakarda sd karta tasi secenegi kapali.

Şey olabilirmi ? Bazı uygulamalar dediğiniz kendi uygulamalarımı ? kendi uygulamalarını belkide sd karta atamıyorsunuzdur.. genelde o şekilde olur ya diğer telefonlardada .. mesela muzık vardır onu sılemessınız gibi :) sadece tahmin yürüttüm

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kilit super işe yaradı teşekkürler..

benım bir sorunum şu. telefon kılıtteyken 3g den acıkken wifiden baglanıyor. ben evde oldugum surece wifiden baglansın ıstıyorum ama ayarlarında öncelik verme gibi bir secenek yok zaten öncelik sanırım wifi de ama yıne kılıtte 3g ye gecıyor. sizde de varmı bu sorun?

uyku moduna aldığın zaman wifi'yi kapatır bunu yapmasındaki sebep enerji tasarrufu. eğer sürekli wifi'a bağlı kalırsa çok çabuk pili biterdi. bildiğim kadarıyla bunu düzeltmenin yolu yoktu. aynı olay iphone'larda da var.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
hımm uyku modundan dolayı, wifiyi kapatması güzel..

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün telefonumu kargoyla ankara'ya servise gönderdim. turkcell le ilgili herşeyi silecekler. yeniden yükleyeceklermiş. Navigasyonda çalışmıyordu ona da bakacaklar bakalım nasıl olacak gelsin yazarım.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
normalde tüm uygulamaları silemiyormusunuz?? ben siliniyor diye duydum !

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açılıştaki turkcell logosu silinmiyor. sil baştan kuruyolar sistemi. orjinal yani :D hem turkcell çok kasıyo makineyi.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
hımmm.. açılıştaki için birşey diyemiyecemde.. hani gncplay vb gibi uygulamaları üzerine tıklayınca aşağıda çöp kutusu çıkıyor :) silip atıyorsunuzda ondan didim :)

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hımmm.. açılıştaki için birşey diyemiyecemde.. hani gncplay vb gibi uygulamaları üzerine tıklayınca aşağıda çöp kutusu çıkıyor :) silip atıyorsunuzda ondan didim :)
öyle yapınca sadece kısayolunu siliyon aslı duruyo ve çalışıyo arka planda oda kasıyo makineyi dur bi gelsin makine farkına bi bakacam yazarım sonra :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
hadi ya :D aynı pc gibi diyorsun yani kısayolunu at çöp kutusuna :D exe kalsın olmadı o zaman :D tamam gelince haber ver artık :) ben konu açtım gördün mü vatan pc de inceleme ..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şurda 1 ay'a kadar güncelleme bekleniyor zaten. güncelleme yapılınca zaten türkcell'e dahil tüm uygulamalar kalkacak. değer miydi sırf bunun için kargoyla ankaraya göndermeye diye düşünmüyo değilim ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet 2.3 ile otomatik olarak içindeki tüm içerik silinecek + kurduklarınız beklemek daha mantıklı.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yani.. bencede beklemek mantıklıydı ama tabiki arkadaşın şahsi fikri birşey diyemeyiz :) uygulama dediğiniz neki bende turkcellciyim mesela, telefon aldığımda açılışta vodafone yazıyordu hiçte tuhaf karşılamadım derken bir versiyon attım ... hiç birşey kalmadı :)

sonuçta haziran ayı sonuna kadar 2.2 den 2.3 geçiş olacağı için beklemek güzel olurdu :)

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şurda 1 ay'a kadar güncelleme bekleniyor zaten. güncelleme yapılınca zaten türkcell'e dahil tüm uygulamalar kalkacak. değer miydi sırf bunun için kargoyla ankaraya göndermeye diye düşünmüyo değilim ?
Öncelikle navigasyonu çalışmıyordu ve güncellemeyi bekleyene kadar ücretsiz kargoyla gönderiyorsun 1-2 günde halledip tekrar gönderiyorlar.

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün turkcellden kurtuldum lg nin sitesinde yeni yazılım mevcut indirim telefona kurun turkcellden tamamen kurtuluyorsunuz şarjda biraz daha fazla gidiyor...

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

Şey olabilirmi ? Bazı uygulamalar dediğiniz kendi uygulamalarımı ? kendi uygulamalarını belkide sd karta atamıyorsunuzdur.. genelde o şekilde olur ya diğer telefonlardada .. mesela muzık vardır onu sılemessınız gibi :) sadece tahmin yürüttüm

bluetoot la müzik atıyorum yada cameradan resim çekiyorum bunlar telin hafızasına giriyor bunları sd karta nasıl atacağım bilmiyorum...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yeni yazılım dediğin android 2.3 mü acep ?

şueraali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb sdn
1 yıllık wave I macerasından sonra gittim galaxy s aldım android için daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı ilk çıktığı gün optimus black aldım. merak edenler için ufak bir karşılaştırmayla görüşlerimi yazayım.

ekranlar aşağı yukarı aynı ama beyaz renkte optimus, siyahta galaxy s önde
parlaklık aşağı yukarı aynı seviyede ama dokunmatık hassasiyette galaxys bir adım önde
cihazın tasarım şıklık durus ele oturuş ve ergonomisi galaxy s'ten kat kat üstün ve karizma sahhibi
iki telefonun işlemcilerini kıyaslarsak özellikle kullanım performansında hemen hemen eşit farklı konularda iki cihazın stabilitesi ufak tefek değişiyor.
bataryada ikiside 1500 mhz olmasına rağmen optimus geride kalıyor.
uygulama yelpazi aynı fakat samsunga root atıp marketi kullanabilirken lg root işlemini daha çözemedim
fotolarda ben lg yi daha başarılı buldum videoda ise galaxy s önde

Son olarak fiyatını fazlasıyla hakediyor. problemsiz cihaz .

bugün lg sitesinden teli update ettim türkcell sesleri açılış logosu falan değişti. fakat uygulamalar duruyor ve hala sürüm 2.2.2 galiba 2.3 ü biraz daha bekleyeceğiz. iyi forumlar saygılar

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@şueraali güle güle kullan telefonunu öncelikle.... ekran parlaklığı hemen hemen aynı demişsinde nova display'in farkı belli olmuyor mu anlayamadım?!

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yeni yazılım dediğin android 2.3 mü acep ?

Yok @mei Yeni yazılım dediği 2.3 olmasına imkan yok çünkü daha bu ayın sonuna doğru çıkıcak. aynı yazılım ama logosuz felan olanından bahsediyor sanırım... ;)

@şueraali Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Aynen dediğin gibi 2.3 versiyonu için bu ay sonuna kadar beklemen gerektiğini haber vereyim dedim sana ;)
Valla Optimus Black'in videosunu çektim gerçektende güzel 720p den bahsediyoruz gayette başarılı .. root İşleminden bahsetmişsin ama kurcalamadığından yapamadım sanırım . ben biraz okudumda root yapılabiliyor.
en ince tasarıma ve ağırlık olarakta bir çok telefondan hafif olan bir telefon yani onada karşılaştırma yaptığın telefon deseydim şaşardım :) neyse şaşırtmadın benii.. sen biraz daha kurcala seveceğini düşünüyorum...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet benim makinenin içinden gelen sürümü de 2.2.2 olduğuna göre muhtemelen arkadaşların yaptığı güncelleme aynı sürümün orjinal hali

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yani başka birşeye olasılık veremedim :) sitesinden orjinal güncelleme doğal olarak yapılabilir şuan fakat 2.3 e geçiş için biraz daha beklenilecek :)

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.3 değil yazılım dediğim lg orjinal yazılım yani turkcellsiz olan ...