LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ah ah birde şu turkcell uygulamalar olmasa harika olacak:D

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ah ah birde şu turkcell uygulamalar olmasa harika olacak:D
uygulamaları kaldırabilirsin lakin ilk açılışta turkcell in reklamı geliyor onu kaldıramıyorsun. lg yi aradım ankara servisinin numarasını verdiler. aradım söyledim onu kaldırmak için telefonu göndermemi istediler aras kargoyla anlaşmalı gönderiyorsun ücretsiz 1 günde yeniden sistemi kuruyolar tekrar kargoyla gönderiyorlarmış. anlayacağın 3-4 günde telefonun geliyor. şimdilik kullamıyorum ama göndermeyi düşünüyorum sinir olmaya başladım açılıştaki reklama :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
markette bazı app ları indirmek istediğimiz zaman bu uygulama ülkeniz için uygun değil tarzında bir uyarı yapıyor. mesela angry birds serisi ücretsiz ama indiremedim ben

Benim de dikkat ettiğim kadarıyla Desire'ımı ilk aldığımda markette bulunan birçok yazılım sonradan kayboldu buna angry birds dahil. Çözüm olarak Market Access adlı yazılımı kurun, listeden farklı bir operatör seçip marketi tekrar açın o zaman indirebilirsiniz. Ya da market.google.com'a girin, angry birds'ü oradan indirmeye başlayın. Siz sitede indir tuşuna basar basmaz telefonunuz internete bağlı ise indirme başlayacaktır.

SD kart ve dahili hafıza içeriğini görüntülemek için dosya yöneticisi, tercihen astro kurun.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
çok garip türkiyeden bağlanıyorum ve market.android.com üzerinden indirmek istiyorum fakat dediğim gibi bu ülke için kullanılamaz uyarısı alıyorum telefon'u seçerken. telefon seçilmiyo daha doğrusu

Turkcell kullanıyorum ondan mıdır acaba. Google'daki ayarlarımda bölgemi USA yaptım hala aynı şeyden dolayı indirmiyor.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Mei hala dolmadima sarji meraktayiz. sorularimiz askida kaldi :)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
2x de de nova display var mıdır acaba? bilgisi olan arkadaş var mı? böyle giderse bende alıcam :D symbian kullandık hep, cumartesi gelsin telefonu inceleyeyim, acaba nokia shop yada club nokia gibi, lg nin telefonunu test edebileceğim yer neresi var, izmirdeyim :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
benimde bildiğim kadarıyla nova display bir tek optimus blackte var..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@lifestyle izmir'de vatan bilgisayar ve media markt var diye biliyorum. buralarda inceleyebilirsin. bence de artık symbiandan vazgeçip android'e geçmek gerek. devir android devri :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nova display su anlık sadece optimus black'te kullanılmış fakat , optimus 3D'dede kullanılması bekleniyor.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet sadece optimus blackta mevcutmus nova display...2x de var diye düşünüyordum bende. bilgi için teşekkürler bir arkadaşım sormustu cvp verememiştim

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar az çok iyice öğrendim telefoun özellikle sormak istediğiniz konular varsa bende onları yazayım daha rahat olucak, GPS hakkında bilgi yazılmamıştı sanırım araba direksiyonu şeklinde gelen GPS oldukça hızlı çalışıyor bende. x noktadan x noktaya sokak sokak ara ara nereden döneceğinizi söyleyerek tarif ediyor.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@mei; ön kameradan görüntülü konuşma yaptın mı? yaptıysan nasıl? ya da anlattın da ben mi kaçırdım? :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ön kamerayı anlatmaya gerek yok bence. sonuçta 2mp ve en iyi ön kamera ünvanına sahip. düzgün ışık ortamında olabildiğince güzel gösteriyo kamerası

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kamera ile şunu söyleyebilirim, ön kamera ile görüşme yapmadım fakat, mesela resim çekiyorsunuz ya ekranda bir simge var normalde karşınızı görüyrsnuz ya o tuşa basınca direk ön kamera geçiyor ekran bir anda resimi çekicek kişi kendini görüyor kime yaptıysam şok oldu haha şaşkınlık yaratıyor insanda başka telefonlarda olabilir bu bilgim yok ama hoşuma gitti ve bilmeyen birisine yapınca ve kendinizi çekmek için çok güzel.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu arada aklıma geldikçe yazıyorum, telefonun üstünde şarj girişi var ve bu şarj girişi sürgülü minik bir kapakla kapatılmış bu da görselliğe direk etki ediyor.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
mei bence sen bunu bir konuda topla merakımızı giderelim, bana kalırsa o kadar çok soru sorarım ki şaşırırsın :D

ama tasarım olarak hoş olduğunu anladık :) ağırlık bakımından ağır değil,hızı bakımından sorun yok,ekranı güzel,şarj konusundaki durum nedir ?,nova display'ı zaten sormuyorum artık :) onu tamamiyle kavradım :)) g-key tuşunu kullandın mı ? resimler arasındaki geçiş olayını merak ettim.. videolarda hoş duruyordu .. uygulamalar ve oyunlar konusunda sıkıntı yok sanırım ? yetermii daha sorayım mı meii :)

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G-key bence hiçkimse kullanmaz bence çok gereksiz bişe olmuş:S

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kamera ile şunu söyleyebilirim, ön kamera ile yapmadım fakat, mesela resim çekiyorsunuz ya ekranda bir simge var normalde karşınızı görüyrsnuz ya o tuşa basınca direk ön kamera geçiyor ekran bir anda resimi çekicek kişi kendini görüyor kime yaptıysam şok oldu haha şaşkınlık yaratıyor insanda başka olabilir bu bilgim yok ama hoşuma gitti ve bilmeyen birisine yapınca ve kendinizi çekmek için çok güzel.

hmm o olay iphone4 te de vardı ama onun ön kamerası vga. optimus black'te 2mp. boşuna optimus black demiyoruz kaliteyi uygun fiyata sunan başka bi smartphone var mı ki :)

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera ile şunu söyleyebilirim, ön kamera ile görüşme yapmadım fakat, mesela resim çekiyorsunuz ya ekranda bir simge var normalde karşınızı görüyrsnuz ya o tuşa basınca direk ön kamera geçiyor ekran bir anda resimi çekicek kişi kendini görüyor kime yaptıysam şok oldu haha şaşkınlık yaratıyor insanda başka telefonlarda olabilir bu bilgim yok ama hoşuma gitti ve bilmeyen birisine yapınca ve kendinizi çekmek için çok güzel.

hahaha... bunu bende yaptım arkadaşlarıma..gerçekten şaşırıyorlar... ben en yakın zamanda ön kameradan görüşme yapacağım..bilgilendiririm hepinizi... ama tabi denildiği gibi 2 MP olması hiçbir sorun olmayacağı anlamına geliyor bence :) bu arada tasarım tamam süper.. üstteki sürgülü minik kapak gayet hoş ama şarjdayken tel çaldığında hep tersten alıyorum teli elime :) bi dee bana çok hızlı geldi yaa bu telefon :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tasarım, hız, özellik bakımından herkesten tam puan almış optimus black ne güzel demekki iddialı oldukları kadar varmış. ön kameranın o özelliği cok guzel herhalde ben genellikle resim çekerken kullanırdım daha çok. şarjın tepede olması bence sorun değil -zaten arkadaşlar hiç bir telefonu şarja takılıyken kullanmayın- bütün girişlerin tek bir yerden olması daha güzel gereksiz girişlerle telefonun tasarımını bozmamış oluyorlar.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
uzun bir inceleme

[video=youtube;4Hnqd5-XwBQ]http://www.youtube.com/watch?v=4Hnqd5-XwBQ[/video]

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:Dmp3 lerimizi nasıl zil sesi yapacagız bir yerde okumuştum ama unuttum:D:S

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
müzik içine girip çaldığın bir şarkıda özelliklere girip yapabiliyorsun.

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

G-key bence hiçkimse kullanmaz bence çok gereksiz bişe olmuş:S
onun ben ne olduğunu anlamadım henüz :D kitapçık okuma özürlülüğüm var :D bir kaç defa bastım o tula birşey olmadı sonrada aklıma bile gelmedi.

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
telefonu yukardan kılıtlemek hala zahmetlı gelıyor.. bıldıgınız bır wıgdet varmı kılıt ıcın hemen deneyeyım..

bu arada radyo ıcın program bulan varmı.. benım bulduklarım hep ınernet radyo.. gecen telefona ne yaptıysam 1 gunde 3g den 35mb download yapmısım.. hergun boyle olsa paket 1 haftada bıter. aman dikkat edin..

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende telefondan önce bu siteyi ve diğer Optimus Blackle herşeyi araştırdım ve benimde bir tane oldu. Telefon hakkında herşey söylenmiş zaten benim bişey söylememe grek yok galiba ama takıldığınız yerde yine sorabilirsiniz. Telefon harika diğer rakiplerine göre fiyatı özellikleri bir numara. 5800 Xm yi büyük zannederdim(açıkcası bence hala yine Nokianın en iyisi ama eskiyor maalesef) ama bu on katı hatta İphone 4 kafa kafaya gider. Alacak arkadaşlar düşünmesin bence...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şarjı normal kullanımda 2 gün gidiyor. g keye de hiç gerek olmuyor kullanımda şimdilik.

bir de titreşim özelliğini "daima" yapmama rağmen sesli modda mesaj geldiğinde telefon titremiyo. nedenini çözemedim daha.

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bende 1 haftadır black kullanıyorum vatandan 920 tl ye aldım heryönüyle mükemmel bir telefon ekrana söyleyecek birşey yok ıphonede kullandım galaxy s de telefondan anlarım yani... yanlız şarjı iddia ettikleri kadar iyi değil ...

size sörmak istediğim şey yüklediğim müzik oyun uygulamalar vs bunları telin kendi hafızasına yüklüyor bunları cd karta nasıl aktarabilirim... uygulamalardan sd kartı görüyorum ... bazı uygulamarda sd karta aktar diyor ama hepsinde nasıl yapacağızbu işlemi lütfen yardım...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Telefonun ayarlarına gir, uygulamalar, uygulama yönetimi, uygulamayı seç orada hafıza kartına taşı seçeneği mevcut veya harici bir uygulama kurabilirsin.

caneryendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun ayarlarına gir, uygulamalar, uygulama yönetimi, uygulamayı seç orada hafıza kartına taşı seçeneği mevcut veya harici bir uygulama kurabilirsin.

sorunda burada arkadasim mesela bazi uygulamalrda bu secenek mevcutken bazilarinda degil. istedigim uygulamakarda sd karta tasi secenegi kapali.