murat14
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ah ah birde şu turkcell uygulamalar olmasa harika olacak

uygulamaları kaldırabilirsin lakin ilk açılışta turkcell in reklamı geliyor onu kaldıramıyorsun. lg yi aradım ankara servisinin numarasını verdiler. aradım söyledim onu kaldırmak için telefonu göndermemi istediler aras kargoyla anlaşmalı gönderiyorsun ücretsiz 1 günde yeniden sistemi kuruyolar tekrar kargoyla gönderiyorlarmış. anlayacağın 3-4 günde telefonun geliyor. şimdilik kullamıyorum ama göndermeyi düşünüyorum sinir olmaya başladım açılıştaki reklamaah ah birde şu turkcell uygulamalar olmasa harika olacak![]()
markette bazı app ları indirmek istediğimiz zaman bu uygulama ülkeniz için uygun değil tarzında bir uyarı yapıyor. mesela angry birds serisi ücretsiz ama indiremedim ben
Kamera ile şunu söyleyebilirim, ön kamera ile yapmadım fakat, mesela resim çekiyorsunuz ya ekranda bir simge var normalde karşınızı görüyrsnuz ya o tuşa basınca direk ön kamera geçiyor ekran bir anda resimi çekicek kişi kendini görüyor kime yaptıysam şok oldu haha şaşkınlık yaratıyor insanda başka olabilir bu bilgim yok ama hoşuma gitti ve bilmeyen birisine yapınca ve kendinizi çekmek için çok güzel.
Kamera ile şunu söyleyebilirim, ön kamera ile görüşme yapmadım fakat, mesela resim çekiyorsunuz ya ekranda bir simge var normalde karşınızı görüyrsnuz ya o tuşa basınca direk ön kamera geçiyor ekran bir anda resimi çekicek kişi kendini görüyor kime yaptıysam şok oldu haha şaşkınlık yaratıyor insanda başka telefonlarda olabilir bu bilgim yok ama hoşuma gitti ve bilmeyen birisine yapınca ve kendinizi çekmek için çok güzel.
onun ben ne olduğunu anlamadım henüzG-key bence hiçkimse kullanmaz bence çok gereksiz bişe olmuş:S
Telefonun ayarlarına gir, uygulamalar, uygulama yönetimi, uygulamayı seç orada hafıza kartına taşı seçeneği mevcut veya harici bir uygulama kurabilirsin.