LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran harika diyecek birşey yok.. ses normalin altında... hız bence süper...ya bunda hafıza kartına nasıl giriliyor bi türlü bulamadım radyoda yok zaten???

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha sonra çıkan modelin kamerası nasıl daha az oluyor dedikten sonra baktım ki optimus 2X blackten daha önce çıkmış..
ama o zamanda neden black'in arka kamerası 5 MP diyebilirim...

bu garip olmuş sanki biraz.....

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@murat14 radyo iphone da da yok :) optimus black'te de google marketten indirebiliyorsun radyo uygulamasını. ben öyle biliyorum.
@myphone söylediğinde haksız sayılmazsın ama kendimce şöyle bi yorum yapayım. mesela sony ericssonun w serisi var bu hepimizin bildiği gibi walkman serisi oluyor ve bu seride müzik olayına ağırlık veriliyor. kamera 5 mp dahi olsa müzik ağırlıklı olduğu için çözünürlük çok düşük oluyor. ama cyber-shot serisi fotoğraf için hazırlanmış bir seri onda 3 mp bile kamera olsa walkmanın 5 mp kamerasından iyi çekiyor. yani serileri özelliklere ayırıyor. lg optimus serisinde de muhtemelen böyle bir durum var. optimus black standart bir smartphone ama optimus 2x fotoğraf çekimi ağırlıklı bir smartphone olabilir. dediğim gibi sadece benim düşüncem bu.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@blackmamba07; dediğin mantıklı geldi şimdi bana... biran optimus black'imden soğumuştum ama şimdi iyi oldu :)
neyse genel olarak telefonumdan memnunum... black kalınlık konusunda kendini aşmış.. nova display için diyecek hiçbirşeyim yok... süper ötesi birşey çünkü...
@murat14; evet radyo yok... zaten benim radyo ile işim olmaz.. Ama lig başlayınca Fenerbahçemin maçlarını dinlemek için google marketten indiririm... nası olsa ücretsiz :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@myphone sonucta optimus black'ın kamerası 5 mp olsa bıle ozellıgınden daha fazla bır performans sergılıyor. ama telefon fırmaları arkadaşın dediği gibi mutlaka bir özelliğini baz alıp onu geliştirerek çıkartıyorlar ürünlerini piyasaya... herşey dört dörtlük olmuyor işte...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir özelliği baz alıp onu geliştiriyorlar. her modelde değişik bir özellik ön planda oluyor. mesela optimus black'te nova display özelliği ön plandayken optimus 2x de 8 mp kamera ön plana çıkıyor. bu şekilde olmasa farklı ürün çıkarmanın mantığı kalmaz zaten :)

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet evet... kamerası da iyi black'in... hele çekip çekip güneşte bakmak daha iyi.....

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
beyler dayanamadm gittim aldım telefonu vatandan az önce. şuan inceliyorum ekran süper hoşuma gitti ilk onu söyliyeyim. Turkcell uygulamaları ve reklamı var telefonda sanırım daha öncede söylediler. Telefon oldukça seri bakalım ilerleyen saatlerde neler çıkacak ama şunu söyleybilirim fiyatına göre süper bir alet.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@mei optimus black kervanına hoşgeldin hayırlı olsun. darısı başıma artık :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
@mei yorumlarını geciktirme bizlere... senle beraber bende meraktayım biliyorsun...

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşalr bu telefonda hafıza kartına nerden gireceğiz bir türlü bulamadım???

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ayarlar - Uygulamalar - Uygulama Yönetimi içinden

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir özelliği baz alıp onu geliştiriyorlar. her modelde değişik bir özellik ön planda oluyor. mesela optimus black'te nova display özelliği ön plandayken optimus 2x de 8 mp kamera ön plana çıkıyor. bu şekilde olmasa farklı ürün çıkarmanın mantığı kalmaz zaten :)

eh doğru o zaman piyasada standart özelliklere sahip bir sürü telefon bulunur o zaman...hiç bir markanın cezbedici bir özelliği kalmaz.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hehe evet araştrıyorum mevcut şarj bitti yalnız şuan a kadar tek sorun yaşadığım nokta GPS e bağlanamadım veya mevcut fırtınalı hava şartlarından dolayı olabilir ama bakıcam ilerleyen saatlerde. Kulaklığı sesi falan henüz test edemedim hepsine bu gece, yarın bakmaya çalışacağım android market açık gelince uygulamalara sarıldım :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ekran hızı felan gayet iyi, sesi denemedin ama onuda deniyeceksin , nova display ekrana zaten laf etmedin, başka ne var aklımda ya soracağım.. ağırlık , incelik bakımından denildiği kadar varmı,tasarım olarak hoş görünüyor doğrumu sonrasında, diyecektimde şarjın bitti :) birşey soramıyorumda açınca konuşalım :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
markette bazı app ları indirmek istediğimiz zaman bu uygulama ülkeniz için uygun değil tarzında bir uyarı yapıyor. mesela angry birds serisi ücretsiz ama indiremedim ben

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
angry birds şu anda google marketten en çok indirilen ücretsiz uygulamalar arasında buna türkiye'de dahil. optimus black'te de indiriliyordur muhtemelen. bi karışıklık olmuş olabilir.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@mei; hayırlı olsun...
@murat14; uygulamalar yönetiminde sd-kart seçeneğinde sadece indirdiğim msn gözüküyor. fotolarım neden gözükmedi anlamadım :)
@NecronomicoN; ben angry birds'ü indirdim, kullandım hatta sildim bile.. ama dediğin gibi ülke farkı olabilir... Sen nerdesin ki?

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu pazar günü vatan bilgisayr'dan aldım. öncelikle çok hafif sizi yormuyor ve kasası sağlam öle dandik bi şey değil. ekran a hayran kalacaksınız istediğiniz şekilde parlaklığını artırabiliyorsunuz ve çok net. 5 gündür bir kasılma bile görmedim çok hızlı. internet hızı iyi sorun yaşamıyorsunuz. arka kamerası tatmin edecek kadar ii ve net. 720p video çekimi mükemmel ama bir tek sorun çekim yaparken yakınlaştırma yapamıyorsunuz çekimden önce ayarlıyorsunuz. divx film oynatabiliyor ayrıca altyazı dosyasını otomatik görüyor (bu tam istediğim gibi :D )
@murat14 hafıza kartına bakmak için Uygulamalar - Polaris Office - Klasörlerim dediğin zaman hafıza kartını görebilirsin

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

Ayrıca çekilen fotoları ve video ları görmek isteyenler Uygulamalar - Polaris Office - Klasörlerim'den Pictures yada Video klasörlerinden görebilirler.

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çokkkkkkkkkkkkkkkkk saol arkadaş sabah beri beynim durdu daha bulamadım çok saolasın

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@fpolat foruma ve optimus black kervanına hoşgeldin :) hayırlı olsun. deneyimlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler sayenizde optimus black alınca herşeyini biliyor olacağım :)

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya şimdide aklıma şey takıldı :Dtelefon hafızasına nerden bakacaz:D:D:D:D:D

fpolat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon hafızasıda aynı yer zaten ikisini bir gösteriyor :D

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

@blackmamba07 teşekkür ederim telefonu almadan önce çok araştırdım. 1 ay önce p990 ı bekliyordum lg yi aradım türkiyeye gelmeyeceğini söyleyince galaxy s2 yi bekledim samsung la görüştüm ilk olarak turkcell altından kampanyalı satılacağını sonra piyasaya düşeceğini söylediler. iphone 5 i beklemek zaten gereksiz olduğunu düşündüm. ki fiyat - özellik bakımndan şu an alınacak tek telefon optimus black p970 dir. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. görenler çok beğendiler hiç pişman değilim arkadaşlar :D