Ahmet ZAFER
Öğrenci
sende de var mı hocamPardon parmak izi yüzünden var.
sende de var mı hocamPardon parmak izi yüzünden var.
Var o parmak izi korkma.sende de var mı hocam
Cikaripta tak kardesim.bu zamana kadar ekran koruyuculari direk ekrana yapistirdi telefoncularArkadaşlar iyi günler.
LG G5'e Buff ekran koruyucu aldım lakin telefonun üzerinde zaten olan ince bir film var. Onu çıkartıp mı bu Buff ekran koruyucuyu takacağım yoksa onun üzerine mi takacağım anlamadım. Bir bilgisi olan var mı? Zira Buff kitapçığında da bunu ile alakalı bir şey yazmıyor.
İnce film yok. O Corning Gorilla Glass 4. Bu kırılmaz camdır. Ama yeterli gelmeyebilir. Üstünden tak.Arkadaşlar iyi günler.
LG G5'e Buff ekran koruyucu aldım lakin telefonun üzerinde zaten olan ince bir film var. Onu çıkartıp mı bu Buff ekran koruyucuyu takacağım yoksa onun üzerine mi takacağım anlamadım. Bir bilgisi olan var mı? Zira Buff kitapçığında da bunu ile alakalı bir şey yazmıyor.
Sende uydurma.Cikaripta tak kardesim.bu zamana kadar ekran koruyuculari direk ekrana yapistirdi telefoncular
Uydurma deil dostum su anda bnm ekrandada ince jelatin var.onun ustune mi takiyolar koruyucuyu.ilk defa telefon almadikİnce film yok. O Corning Gorilla Glass 4. Bu kırılmaz camdır. Ama yeterli gelmeyebilir. Üstünden tak.
Sende uydurma.
Simdi arkadasin ekrani gormeden bise diyemeyiz.buyuk ihtimal ustundeki orjinal jelatindir.ama bi telefoncuya gosterip sormasi daha dogruKullandım. Biliyorum. Onun üstündeki ince jelatin değil. Gorilla glass. Onu çıkarayım derken telefonun ekranı gider. Ama eğer film varsa bilemem. Bende yoktu. Sıfır aldım yanlış bilgi olmasın.
Olabilir. Bir foto atması gerek.Simdi arkadasin ekrani gormeden bise diyemeyiz.buyuk ihtimal ustundeki orjinal jelatindir.ama bi telefoncuya gosterip sormasi daha dogru
Benim telefonda jelatin takılı gelmişti. Sanırım eskiden logolu taktıkları naylon yerine bu şeffaf jelatin ile satmayı uygun görmüşler, bence güzel de olmuş. Onu söküp öyle monte edin aldığınız jelatini. Üstündeki jelatin çok kolay sökülüyor. Kenardan hafif tırnak ile kaldırın rahat çıkar.Arkadaşlar iyi günler.
Arkadaşın bahsettiği de o şeffaf poşetBende öyle bişi yok. Sadece aldığımda şeffaf poşet gibi birşey vardı.
Çizilecek bir temas olursa çizilir tabiiki.Evet modüler kısımın LG yazan yerindeki şeffaf şey. Çıkardım çizilir mi?
Zamanla kendiliğinden sökülecekti zaten.O zaman çıkarmasaymışım keşke. Dur geri takmayı deneyeyim.
Benim kullandığım bu;Bana orta fiyat kılıf öneririmisiniz? Kapaklı sevmiyorum.
Benim telefonda jelatin takılı gelmişti. Sanırım eskiden logolu taktıkları naylon yerine bu şeffaf jelatin ile satmayı uygun görmüşler, bence güzel de olmuş. Onu söküp öyle monte edin aldığınız jelatini. Üstündeki jelatin çok kolay sökülüyor. Kenardan hafif tırnak ile kaldırın rahat çıkar.
Benimki 604 serisi. Bende takılıydıHocam cevap için teşekkürler. Siz deyince şimdi bir kaç tırnak darbesi atayım dedim ama bu her neyse gerçekten sağlam yapıştırmışlar. Cihaz 605 serisi TR garantili. Acaba 604'lerden sonra bu jelatin+ekran koruyucu karışımı aparatı takıp öyle mi gönderelim demiş LG anlamadımNeyse ben genede bu gece sökmeyeyim. Şarjı %10'un altına düşürüp 8 saat bi şarj yapayım ki ilk şarjını adam akıllı alsın. Yarın LG'yi arayıp bunun ne olduğunu sorarım. Öğrendikten sonra BUFF'ı takarım gider
![]()
Güzelmiş.Benim kullandığım bu;
Spigen LG G5 Kılıf Ultra Hybrid - A18CS20129 Fiyatı
Biraz pahalı ve kaba duruyor ama çok sağlam kılıf.Güzelmiş.
Kaba gözükmüyor. Gayet şık. Peki kılıf sensörü zorluyormu?Biraz pahalı ve kaba duruyor ama çok sağlam kılıf.
Hiç bir sıkıntı yok. 850 dediğin model. 604 veya 605 dediğimiz üretim serisi. Ben ilk çıkanlardan aldım. O yüzden 604. Arkadaş benden sonra almış. Onunki o yüzden sonraki üretim. Yani 605.Kaba gözükmüyor. Gayet şık. Peki kılıf sensörü zorluyormu?