cartoonpier
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 81
Lg bridge den baktın mı?Deme öyle deme :'(
Lg bridge den baktın mı?Deme öyle deme :'(
Hafta içi gidicem. Mecidiyeköy meydanda anında değişim ve tamir yapan LG Servisi vardı. Yazarım gelişmeleri.Deneyen olsa da öğrensek. Hepimizde aynı sorun var.
Harika olur vallahi.Hafta içi gidicem. Mecidiyeköy meydanda anında değişim ve tamir yapan LG Servisi vardı. Yazarım gelişmeleri.
Hard reset attıysan yani güç tuşuna basılı tutup ses kısma tuşuna felan basıp o menüden sıfırladıysan zaten virüs kalma imkanı yoktur ama normal telefonda ayarlar menüsü altında fabrika ayarlarına dön dediysen olabilir.
Değil. Ayarlardan fabrika haline döner. Hard reset ile telefon ilk günkü haline döner.Ayarlardan sıfırladım ikiside aynı şey değil mi?
Değil. Ayarlardan fabrika haline döner. Hard reset ile telefon ilk günkü haline döner.
LG G5 Format Atma Reset Sıfırlama alın yardımcı olur.
Farkı büyük. Araştırırsan anlarsın. Benim 2,5 tan 2 GB düştüG2 ve G4 te bu şekilde format atıyordum ayarlardan sıfırlamayla hiçbir farkı yok. Bu seçenek sadece cihaz açılmıyorsa formatlayabilmek için. Bu arada ram yine 2.5 leri buluyor bi değişiklik olmadı güç tuşuyla hard reset atıncada. Neyse çok sorun değil ilginize teşekkürler arkadaşlar
Farkı büyük. Araştırırsan anlarsın. Benim 2,5 tan 2 GB düştü
Mecidiyeköy meydanda bir yer vardı kardeşim g2 sini götürmüştü 1 saat içinde ekran değişimi yapılmıştı. Gitme fırsatı bulamadım.Ben de ghost screen mevcut malesef, cihazı götürsem 1 ay geri gelmeyecek ve lg'den tüm tanıdıklarım şikayetçi. Hepsini süründürdüler sağolsunlar, şimdilik böyle kullanıyorum. @Aedon eğer birebir değişim yapan yer hakkında bilgi verebilir isen ben de gitmeyi düşünüyorum oraya.
Mecidiyeköy meydanda bir yer vardı kardeşim g2 sini götürmüştü 1 saat içinde ekran değişimi yapılmıştı. Gitme fırsatı bulamadım.
Burdan tam yerini öğrenebilirsiniz LG Canlı Sohbet & Email | LG Turkey
Hic bakmadim ona nerden bulabilirizArkadaşlar merhaba 7.0 ile full hd 60 fps seçeneği geldi mi size
Geldi.Arkadaşlar merhaba 7.0 ile full hd 60 fps seçeneği geldi mi size
Gelmis banadaVideoda çözünürlük ayarlarken 1080p yanında 60 fps yazar veya
FULL HD yi seçersin hemen altında başka bir bölmede fps seçme yeri olur ordan 60 fps e tıklayınca seciliyorsa o mod gelmistir
Fhd60 yazıyor bende. Ne farkı var fhd ile fhd60 'ın?Gelmis banada
Biri 30 fps ve ois var. Biri 60 fps ama ois yok.Fhd60 yazıyor bende. Ne farkı var fhd ile fhd60 'ın?
Türkçe piliz [emoji1] ois ne ?Biri 30 fps ve ois var. Biri 60 fps ama ois yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar telefon 720p 120 fps çekmiyor. yardım
Fhd60 yazıyor bende. Ne farkı var fhd ile fhd60 'ın?
OIS= optik imaj sabitleyicioptik imaj sabitleyici
arkadaşlar sizde 720p 120 fps çekiyormu
Fhd60 yazıyor bende. Ne farkı var fhd ile fhd60 'ın?
OIS= optik imaj sabitleyicioptik imaj sabitleyici
arkadaşlar sizde 720p 120 fps çekiyormu
benimkini de cevaplasanOIS= optik imaj sabitleyici
Optik imaj sabitleyicisi donanimsaldir. Fiziksel bir parçadır sizin elinizin yaptığı titreşime ters tarafta hareket yapar ve videoda titremeşmeyi önler yani seçtiğiniz çözünürlük OIS'i etkilemez OİS her daim çalışır.
Full hd yi 60fps modu ne ise yarar ?
Bunu anlatmak için önce FPS nedir açıklamam lazım. FPSi daha çok pclerde duyarsınız. Oyunlarda fps ne kadar yüksekse oyun o kadar akıcıdır buradaki fps ile oradaki fps tamamen aynıdır. FPS ekrana bir saniyede gelen kare sayısıdır.
Şimdi gerekli şeyleri açıkladığima göre full hd 60 fps ne ise yarar onu anlatayım.
Full hd 60 FPS video çekerseniz videonun 30 fps e göre farkedilir derecede akıcı olur isterseniz deneyin kesinlikle ve kesinlikle farkedeceksiniz.
Bunun bir bedeli var mı evet fazlasıyla var. Full hd 60 fps de saniyede 60 kare kaydeder ve cihaz ağır yük altına girer öyle bir yük ki 4kda video çekerken fotoğraf çekebilirken full hd 60fpsde çekemezsiniz netleme zorlaşır. Vb vb en azından benim s7de böyle
Çatır çutur 4k video çekebiliyorken full hd 60 fps videoda cihazın zorlandığı yerler olabiliyor bazen ama şu aklınıza gelmesin 4k yi cekmek full hd 60 fps yanında daha kolay yok öyle bir dünya sadece 60 fps bazı yerleri gerçekten fazla zorluyor. Boyut olarak 4k daha fazla yer kaplıyor.
Alıntı değildir.
OIS= optik imaj sabitleyici
Optik imaj sabitleyicisi donanimsaldir. Fiziksel bir parçadır sizin elinizin yaptığı titreşime ters tarafta hareket yapar ve videoda titremeşmeyi önler yani seçtiğiniz çözünürlük OIS'i etkilemez OİS her daim çalışır.
Bunu anlatmak için önce FPS nedir açıklamam lazım. FPSi daha çok pclerde duyarsınız. Oyunlarda fps ne kadar yüksekse oyun o kadar akıcıdır buradaki fps ile oradaki fps tamamen aynıdır. FPS ekrana bir saniyede gelen kare sayısıdır.
Şimdi gerekli şeyleri açıkladığima göre full hd 60 fps ne ise yarar onu anlatayım.
Full hd 60 FPS video çekerseniz videonun 30 fps e göre farkedilir derecede akıcı olur isterseniz deneyin kesinlikle ve kesinlikle farkedeceksiniz.
Bunun bir bedeli var mı evet fazlasıyla var. Full hd 60 fps de saniyede 60 kare kaydeder ve cihaz ağır yük altına girer öyle bir yük ki 4kda video çekerken fotoğraf çekebilirken full hd 60fpsde çekemezsiniz netleme zorlaşır. Vb vb en azından benim s7de böyle
Çatır çutur 4k video çekebiliyorken full hd 60 fps videoda cihazın zorlandığı yerler olabiliyor bazen ama şu aklınıza gelmesin 4k yi cekmek full hd 60 fps yanında daha kolay yok öyle bir dünya sadece 60 fps bazı yerleri gerçekten fazla zorluyor. Boyut olarak 4k daha fazla yer kaplıyor.Alıntı değildir.![]()
Hocam saygıyla eğiliyorum...OIS= optik imaj sabitleyici
Çatır çutur 4k video çekebiliyorken full hd 60 fps videoda cihazın zorlandığı yerler olabiliyor bazen ama şu aklınıza gelmesin 4k yi cekmek full hd 60 fps yanında daha kolay yok öyle bir dünya sadece 60 fps bazı yerleri gerçekten fazla zorluyor. Boyut olarak 4k daha fazla yer kaplıyor.
Alıntı değildir.
OIS= optik imaj sabitleyici
Alıntı değildir.![]()
Siz 120 fps çekebiliyor musunuz 720p deHocam saygıyla eğiliyorum...
Teşekkürler.