LG G5 Kullanıcı Kulübü

yetginc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 7.0 güncellemesinden sonra eğer ekran kilidi aktif ise (parmak izi,şekil.şifre v.b.) telefon şarjda iken ısınma yapıyor. bu durumu fark ettiğimden beri LG G5 telefonumun ekran kilidini kapattım ve ısınma sorunu düzeldi.

BU ISINMA SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Android 7.0 güncellemesinden sonra eğer ekran kilidi aktif ise (parmak izi,şekil.şifre v.b.) telefon şarjda iken ısınma yapıyor. bu durumu fark ettiğimden beri LG G5 telefonumun ekran kilidini kapattım ve ısınma sorunu düzeldi.

BU ISINMA SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..
Bende olmuyor gibi oluyorsa da kılıf kullanıyorum

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar telefon sarj olmuyor şuan hızlı sarj yapılıyor yazıyor 22 sarj 5 dk sonra sarj yapılıyora geçiyor yine 22 sarj ama yarım saat bir saat geçiyor artmıyor

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G4 mu gondermisti.birde ilk gondermede mi

Bende g4 bootloop olmuştu vodafone aracılığıyla yolladım lg servise 1buçuk ay sonunda g5 850tr verdiler ilk seferde. Ellerinde g4 stoğu kalmamışsa direk g5 yolluyolar yada SE modelini. Yani sanada g5 yerine v20 yollamaları ihtimali olabilir. Vodafone da çalışan eleman g3 ü bozulana g5 verdikleri dekontu ve cihazı gösterdi bana hatta şaşırdım

Son düzenleme:

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Bende soğuyunca gidiyor ben takmıyorum zaten neredeyse belli olmuyor

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bende soğuyunca gidiyor ben takmıyorum zaten neredeyse belli olmuyor
Telefon bende ısınmıyor ki hiç bir türlü oyun oynasamda normaldede sıcaklık felan vermiyor ele bende ghost screen o saatin olduğu üst çubukta oluyor ss alıyorum resim simgesi durunca silmeme rağmen geçmiyor bir süre.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
%100 parlaklıkta 1440p video izlerken aşırı fazla ısınıyordu cihaz 7.0 güncellemesinden sonra ılık bile olmuyor baya yaradı bu güncelleme

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Telefon bende ısınmıyor ki hiç bir türlü oyun oynasamda normaldede sıcaklık felan vermiyor ele bende ghost screen o saatin olduğu üst çubukta oluyor ss alıyorum resim simgesi durunca silmeme rağmen geçmiyor bir süre.
Bende de oluyor ama kısa bir süre sonra kayboluyor. Şimdilik bende takmıyorum. Servise gönder istersen.

AvKeskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba, bu G5 cihazlar için de daha evvel LG kullanan arkadaşların yaşadığı problemleri yaşatıyor denilebilir mi ? Bu sıralar iPhone 7 yanına iş telefonum için bir Android cihaz bakıyorum. LG G5 düşünüyorum ancak hata yapar mıyım? Bu konuda bilgi ve fikir sahibi arkadaşlardan görüş rica ediyorum.

Teşekkürler.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bende de oluyor ama kısa bir süre sonra kayboluyor. Şimdilik bende takmıyorum. Servise gönder istersen.
ya o rahatsız etmiyor abi beni sarj olmuyor o deli ediyor beni hızlı sarj yapılıyor diyor hiç sarj etmiyor aksine noraml kullanır gibi yavaş yavaş %1 felan düşüyor bir kaç saat sonra ona uyuz oldum yoksa o çok umrumda değil benim :D

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
ya o rahatsız etmiyor abi beni sarj olmuyor o deli ediyor beni hızlı sarj yapılıyor diyor hiç sarj etmiyor aksine noraml kullanır gibi yavaş yavaş %1 felan düşüyor bir kaç saat sonra ona uyuz oldum yoksa o çok umrumda değil benim :D
Adaptor veya kabloda mi sıkıntı var acaba.bende ara sira hata veriyodu.yavas sarj ediliyor diye.adaptore baktigimda usb kablosunun yuvaya tam oturmadigini gordum.takinca duzeldi.farkli sarj aletiyle falan denedin mi

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Adaptor veya kabloda mi sıkıntı var acaba.bende ara sira hata veriyodu.yavas sarj ediliyor diye.adaptore baktigimda usb kablosunun yuvaya tam oturmadigini gordum.takinca duzeldi.farkli sarj aletiyle falan denedin mi
G3 ün sarj adaptörü vardı ona takıp denedim aynı kabloyu değiştiremedim usb type c her evde bulunan bir kablo değil malesef :D

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
arkadaşlar benim tuş kombinasyonlarında ve bildirim çubuğunda çok oynadığımda ghost oluyor gittikçe artar mı