M
Murat Burç
SDN Okuru
Servise ver geçBu ghost screen iyice canimi sıkmaya basladi.telefonla az takilsam girdigim uygulamanin izleri duruyo ekranda
Bakarsın v20 verirler

Çabuk değişim olacaktır
Servise ver geçBu ghost screen iyice canimi sıkmaya basladi.telefonla az takilsam girdigim uygulamanin izleri duruyo ekranda
604 tr garantiliBende yok sizde seri kaç
V20 verseler efsane olur aslindaServise ver geç
Bakarsın v20 verirler(dalga geçmiyorum)
Çabuk değişim olacaktır
Servise ver604 tr garantili
--- Gönderi Güncellendi ---
V20 verseler efsane olur aslinda
Lg cihaz degisim konusunda biraz sıkıntılı.bundan once g3 kullaniyodum.3.defa kasa catlamasinda ayni sikayette degistilerServise ver
Üstüne para katip v20ye geçebilirim notu düş ne olur ki ondan deme şansını dene
G4den sonra değişimde sıkıntı yokLg cihaz degisim konusunda biraz sıkıntılı.bundan once g3 kullaniyodum.3.defa kasa catlamasinda ayni sikayette degistiler
G4 mu gondermisti.birde ilk gondermede miG4den sonra değişimde sıkıntı yok
Bizim arkadaş 15 gün sonra kapalı kutu g4 buldu
G4 gönderdilerG4 mu gondermisti.birde ilk gondermede mi
Simdi 6 ay muhabbeti vardi.ilk 6 aysa degisim 6 aydan snra tamir yapiyoruz demisti servis bana.yine ayni mi acabaG4 gönderdiler
Bende olmuyor gibi oluyorsa da kılıf kullanıyorumAndroid 7.0 güncellemesinden sonra eğer ekran kilidi aktif ise (parmak izi,şekil.şifre v.b.) telefon şarjda iken ısınma yapıyor. bu durumu fark ettiğimden beri LG G5 telefonumun ekran kilidini kapattım ve ısınma sorunu düzeldi.
BU ISINMA SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..
G4 mu gondermisti.birde ilk gondermede mi
Dahada yayılmaya başlamıştı bende değişmeden önce sağ sol kenarlarda felan turuncu ve gride belli oluyor duSizin ghost büyükmü benim tuş kombinasyonlarında oluo
Bendede tus kombinasyonunda cikmaya basladi.artik iyice canimi sıkıyorSizin ghost büyükmü benim tuş kombinasyonlarında oluo
Telefon bende ısınmıyor ki hiç bir türlü oyun oynasamda normaldede sıcaklık felan vermiyor ele bende ghost screen o saatin olduğu üst çubukta oluyor ss alıyorum resim simgesi durunca silmeme rağmen geçmiyor bir süre.Bende soğuyunca gidiyor ben takmıyorum zaten neredeyse belli olmuyor
Bende de oluyor ama kısa bir süre sonra kayboluyor. Şimdilik bende takmıyorum. Servise gönder istersen.Telefon bende ısınmıyor ki hiç bir türlü oyun oynasamda normaldede sıcaklık felan vermiyor ele bende ghost screen o saatin olduğu üst çubukta oluyor ss alıyorum resim simgesi durunca silmeme rağmen geçmiyor bir süre.
Bende gondermeyi dusunuyorum.kullanmaya telefon veriyolar mi?tt bayisinden gondericemBende de oluyor ama kısa bir süre sonra kayboluyor. Şimdilik bende takmıyorum. Servise gönder istersen.
Sanmıyorum.Bende gondermeyi dusunuyorum.kullanmaya telefon veriyolar mi?tt bayisinden gondericem
ya o rahatsız etmiyor abi beni sarj olmuyor o deli ediyor beni hızlı sarj yapılıyor diyor hiç sarj etmiyor aksine noraml kullanır gibi yavaş yavaş %1 felan düşüyor bir kaç saat sonra ona uyuz oldum yoksa o çok umrumda değil benimBende de oluyor ama kısa bir süre sonra kayboluyor. Şimdilik bende takmıyorum. Servise gönder istersen.
Adaptor veya kabloda mi sıkıntı var acaba.bende ara sira hata veriyodu.yavas sarj ediliyor diye.adaptore baktigimda usb kablosunun yuvaya tam oturmadigini gordum.takinca duzeldi.farkli sarj aletiyle falan denedin miya o rahatsız etmiyor abi beni sarj olmuyor o deli ediyor beni hızlı sarj yapılıyor diyor hiç sarj etmiyor aksine noraml kullanır gibi yavaş yavaş %1 felan düşüyor bir kaç saat sonra ona uyuz oldum yoksa o çok umrumda değil benim![]()
G3 ün sarj adaptörü vardı ona takıp denedim aynı kabloyu değiştiremedim usb type c her evde bulunan bir kablo değil malesefAdaptor veya kabloda mi sıkıntı var acaba.bende ara sira hata veriyodu.yavas sarj ediliyor diye.adaptore baktigimda usb kablosunun yuvaya tam oturmadigini gordum.takinca duzeldi.farkli sarj aletiyle falan denedin mi
O konuda haklisin sarjin biterse kablo bulman zorG3 ün sarj adaptörü vardı ona takıp denedim aynı kabloyu değiştiremedim usb type c her evde bulunan bir kablo değil malesef![]()
Dönüştürücü alın bir tane.O konuda haklisin sarjin biterse kablo bulman zor
Ben kablo siparisi verdim 180 cm liken azindan orjinali yanimda gezdirebilirimDönüştürücü alın bir tane.