LG G5 Kullanıcı Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
benimkini de cevaplasan
LG v20de çok detaylı kamera arayuzu var ve 120 fps kısmı gözüküyordu. G5de ayrıyeten fps seçme yeri yoksa 120 fps seçemezsin sanırım.
Ama ağır çekim modunda çektiğin videolar HD 240 fps olur sonra ona ağır çekim uygulamayarak 240fps video elde edebilirsin
Düzenleme sanırım g5de 240fps yok 120 fps var sadece
Pro modda dene orda belki.ayar vardır

Leonly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
CARREFOURSA'DAN LG G5 ALIRKEN DİKKAT !!!

Arkadaşlar sizi CARREFOURSA'da satılan LG G5'ler ile ilgili uyarmak istedim. Aşağıda fotoğrafını paylaştığım şekilde CARREFOURSA ucuz olan LG G5 SPEED H-858 modelini, bir kaç defa uyarmama rağmen hala H850 etiketiyle satıyor. Yeni telefon alacak arkadaşlar, telefonu almadan önce cihaz bilgilerini mutlaka kontrol etsinler. Bunu bilinçli yaptıklarını düşünüyorum. Biz ucuza satıyoruz algısıyla yaratıyorlar ama bu yaptıkları hem rekabet kurallarına aykırı, hem de düpedüz kandırmacadır.

IMAG0119.jpg

Son düzenleme:

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Ghost Screen için gittim ekran değişimi yapılıcaktı ön kameranın iç kısmında çizikler olduğunu alt tarafın aşırı sallandığını söyleyince yeni cihaz verdiler.

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
M

Murat Burç

SDN Okuru
s7 edge ağır çekim yapmadan 720p 120 fps çekiyor mu
--- Gönderi Güncellendi ---
s7 edge ağır çekim yapmadan 720p 120 fps çekiyor mu
--- Gönderi Güncellendi ---
kaç tane yazmışım
Bende s7 var
S7 ağır çekim yapmadan en fazla seçebildigim fps full hd 60 fps
Ama eğer ağır çekim yaparsam ama ona ağır çekim uygulamadan kaybedersem HD 240 fps lık video elde ediyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar.
Cihazda kurulu olan android system web wiewi devre dışı bırakın şarj süresinde artış oluyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne işe yarıyo acaba şey sen kapatınca onu kendi kendine şarj azalma yüzdesi düştü mü
Android osun pil tüketimi düştü.
S7 ve S7 Edge kullanmıcıları kulubüne gir sor android system web wiewi kapattınız mı diye sor. Onlar sana kapatınca ki olan değişiklikleri anlatır.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Uygulama içinden açılan web sayfalarını tarayıcı olmadan açmaya yarar pek yararı yok kapatabilirsin rahatlıkla

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
ben tapatalk kullanmıyorum decre dışı bıırakınca chrome çalışmıyor mu

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bu ghost screen iyice canimi sıkmaya basladi.telefonla az takilsam girdigim uygulamanin izleri duruyo ekranda