LG G5 Kullanıcı Kulübü

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Çift ekran her uygulamada olmuyor ama gayet kullanışlı kareye bastığında iğne varya sabitlemek için onun yanında komidin gibi bir simge çıkıyor ona bastığında 2.uygulamayı ayarlayabiliyorsun gayet iyi pil durumu biraz daha 4.5-5 saat ekran süresi alıyordum 5 saat 5saat 20 dk felan oldu perşembe akşam 11 de sarjdan çıkardım bugün öğleden sonra 2 gibi sarja taktım %23 tü hungry shark world spotify,instagram,google now aktif kullandım google haritalarlada 2 saatlik yol gösterdi sürekli ekran açıktı parlaklık hep %91 di güç tasarrufuna aldığımda sanki daha fazla tüketiyor gibi hissediyorum o yüzden kullanmadım hiç onu onun hakkında birşey diyemem. çok yoğun kullanmadım ama günlük kullanımda 1.5 gün rahat çıkarttı bana.
hocam hangi ilde oturuyorsunuz?

özgür_zihniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G4 almıştım 4 ay önce anakart sorunu oldu 2 hafta sonra servise verdim 25 gün sonra LG G5 H850 verdiler herşey iyi hoş ken hayalet ekran sorunu olduğunu fark ettim şimdi telefonu tekrar yollicam servise bidaha değişim yaparlarmı veya telefonu tekrar geri alıp g4 yollama şansları olabilirmi bu sorundan yolliyan arkadaşlar varsa sonucunu yazsınlar lütfen..

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
LG G4 almıştım 4 ay önce anakart sorunu oldu 2 hafta sonra servise verdim 25 gün sonra LG G5 H850 verdiler herşey iyi hoş ken hayalet ekran sorunu olduğunu fark ettim şimdi telefonu tekrar yollicam servise bidaha değişim yaparlarmı veya telefonu tekrar geri alıp g4 yollama şansları olabilirmi bu sorundan yolliyan arkadaşlar varsa sonucunu yazsınlar lütfen..
Tekrar değişim yapmaları gerekir, değişim hakkı 1 diye kural yok. Kararınızı ve gelişmeleri yazarsanız bizde bilgilenmiş oluruz.

onurello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g5 7.0 bana geldi arkadaşlar bildirim paneli değişmiş sarjı az daha iyi pil tasarruf optimizasyonu geliştirilmiş biraz daha
Dostum genel anlamda Nougat nasıl herhangibir stabilizasyon sorunu , sensörlerde gps de falan bir sıkıntısı var mı deneyebildin mi? denemediysen de kontrol edip bilgi verirsen burada kullanıcılar adına da güzel bir yönlendirme yapmış olursun..

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Dostum genel anlamda Nougat nasıl herhangibir stabilizasyon sorunu , sensörlerde gps de falan bir sıkıntısı var mı deneyebildin mi? denemediysen de kontrol edip bilgi verirsen burada kullanıcılar adına da güzel bir yönlendirme yapmış olursun..
şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama benim telefonda az uygulama olması bu uygulamalarında 7.0 destekli olması iyi oldu mesela gear club diye bir oyun vardı 7.0 geldikten sonra açılmadı telefondan sandım oyundan kaynaklı sıkıntı varmış telefon gayet hızlı stabil bildirim çubuğu sadeceleşti o hafif mavimsi teması kalktı buz beyazı gibi tatlı bir bildirim çubuğu geldi sensörler olarak parmak izi kullanıyordum onda değişiklik görmedim aynı hızlı stabil o terliyken okumuyor o kadar gps konusunda her gün kullanıyorum zevk amaçlı bakıyorum kabe evden kaç km felan :D 3000km miş bu da dip not olsun orda bakarken arada rota oluşturuyorum yolda giderken dağdan tünelden vesaire geçerken hiç bir çekmemezlikte sinyal aranıyor felan sıkıntı yaşamadım şuanlık Allaha şükür hiçbir sıkıntım yok ama kamerada değişiklik olmaması kötü kamerada gece çekimlerinde ıso yu arttırdığı fotoğraflarda iso kirlenmesi oluyordu onu filtreleyip temizlemesi çok iyi olmuyordu halen aynı o ama en azından çektiğimiz yer belli oluyor görüyoruz ondan dolayı da bir sıkıntım yok başka sorun varsa söyle yazayım bilgim olmadığı için ne yazacağımı bilmiyorum.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama benim telefonda az uygulama olması bu uygulamalarında 7.0 destekli olması iyi oldu mesela gear club diye bir oyun vardı 7.0 geldikten sonra açılmadı telefondan sandım oyundan kaynaklı sıkıntı varmış telefon gayet hızlı stabil bildirim çubuğu sadeceleşti o hafif mavimsi teması kalktı buz beyazı gibi tatlı bir bildirim çubuğu geldi sensörler olarak parmak izi kullanıyordum onda değişiklik görmedim aynı hızlı stabil o terliyken okumuyor o kadar gps konusunda her gün kullanıyorum zevk amaçlı bakıyorum kabe evden kaç km felan :D 3000km miş bu da dip not olsun orda bakarken arada rota oluşturuyorum yolda giderken dağdan tünelden vesaire geçerken hiç bir çekmemezlikte sinyal aranıyor felan sıkıntı yaşamadım şuanlık Allaha şükür hiçbir sıkıntım yok ama kamerada değişiklik olmaması kötü kamerada gece çekimlerinde ıso yu arttırdığı fotoğraflarda iso kirlenmesi oluyordu onu filtreleyip temizlemesi çok iyi olmuyordu halen aynı o ama en azından çektiğimiz yer belli oluyor görüyoruz ondan dolayı da bir sıkıntım yok başka sorun varsa söyle yazayım bilgim olmadığı için ne yazacağımı bilmiyorum.
Kahkaha attım lan :D :D Kabe evden kaç km felan dedikten sonra :D Kardeş sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :DDD

onurello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler benim merak ettiğim Nougat'ın stabil çalışıp çalışmadığıydı , güncelleme geldiği zaman korkmadan yükleyebiliriz o zaman :)) GPS işim gereği benim için çok önemli bu sürümünde de sorunsuz çalışması güzel, kamera olayına ne kadar hakimsin bilmiyorum ama ben harika gece çekimleri alabiliyorum manuel moda alıp isoyu 50 ye çekip S değerini de 20 ile 30 sn değerine alıp (uzun pozlama) nerdeyse zifiri karanlık yerlerde bile çok başaralı fotolar yakalanıyor tabiki telefonu bir yere sabitlemek veya tripod olması şart,bu bilgi belki çekim modlarına uzak olan arkadaşların da işine yarar diyede yazdım

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Teşekkürler benim merak ettiğim Nougat'ın stabil çalışıp çalışmadığıydı , güncelleme geldiği zaman korkmadan yükleyebiliriz o zaman :)) GPS işim gereği benim için çok önemli bu sürümünde de sorunsuz çalışması güzel, kamera olayına ne kadar hakimsin bilmiyorum ama ben harika gece çekimleri alabiliyorum manuel moda alıp isoyu 50 ye çekip S değerini de 20 ile 30 sn değerine alıp (uzun pozlama) nerdeyse zifiri karanlık yerlerde bile çok başaralı fotolar yakalanıyor tabiki telefonu bir yere sabitlemek veya tripod olması şart,bu bilgi belki çekim modlarına uzak olan arkadaşların da işine yarar diyede yazdım
Valla bende stabil olması sende olacak anlamına gelmez ama bende şuan aşırı stabil rahat pratik mutluyum kamera olarak manuel kısmı kullanmıyorum otomatik modu kullanıyorum arkadaşlarla gece çekilicez diye orada bir sürü ayar yapmam ben ama böyle manzara felan olursa diye dediğini yapıyorum cidden güzel çekiyor benim işim otomatik modda telefonu günlük kamera olarak kullanıyorum anı yakalamak önemli bunun için hızlı olması önemli o yüzden otomatik modda iyi olması lazım mesela z5 felan manuel de g5 kadar hatta g5 den iyi bile olabilir ama otomatik modda yanına bile yaklaşamıyor ben bunu diyorum :) gps olarak google haritalar -sygic-igo programları var haritaları kullandım genel olarak ankaraya gidicem cuma günü igo ve sygicide denerim orda.

arskadirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar ben g4 kullanıyordum bootloop tan gitti tüketici hakem falan uğraşıyorum hala.büyük ihtimal lehime karar çıkıp paramı alacam.paramın üstüne koyup iyi bir telefon almak istiyorum.araştırdım aklımda ya g5 s6 veya note5 var.benim için kamera çok önemli.bunun için g5 i ilk sıraya koyuyorum ama sırf g4 te yaşadıklarım yüzünden sıcak bakamıyorum.g5 te ghost screen varmış yine yeni serilerde devam ediyo galiba?bootloop olayı varmı g5te ve öneriniz nedir yardımcı olursanız sevirnirim.
edit:bootloop varmış.hangi serilerde var veya yeni serilerde bu sorun giderildimi?

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu 7.0 da çift ekranı nasıl kullanıyoz bridge den güncel ledim bende güzel olmuş ☺

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bu 7.0 da çift ekranı nasıl kullanıyoz bridge den güncel ledim bende güzel olmuş ☺
arka planda mesela spotify ile instagram açık kalsın karede dursun yani kareye bas orda çekmece gibi bir simge var ona bastığın an ekran ikiye bölünüyor onlada boyutunu ayarlayabilirsin ne kadar büyük olup olmayacağını.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
G5'in tasarımı hoşuma gitti,normalde Lg sevmem ama V20 geldikten 1,5-2 yıl sonra alacağım.;)

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba g5 almayï dusunuyorum ithalatcı garantili ghost screen olu pixel veya herhangi hir konuda sıkıntı yaşayan var mı?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Merhaba g5 almayï dusunuyorum ithalatcı garantili ghost screen olu pixel veya herhangi hir konuda sıkıntı yaşayan var mı?
Aldım ben kardeşim. İthalatçı hemde. Şuana kadar 0 sıkıntı yaşadım. 1600 küsürdü aldığımda paramın karşılıgını fazlasıyla verdı alet

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Aldım ben kardeşim. İthalatçı hemde. Şuana kadar 0 sıkıntı yaşadım. 1600 küsürdü aldığımda paramın karşılıgını fazlasıyla verdı alet
Kardesim pembe renginin saticisi hepsiburada altin renginin saticisi bilisim world diye bi magaza gosteriyo sen hangi rengini aldin ve saticisi hepsiburadamiydi?

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Screenshot_2016-12-12-00-47-53.png
android 7 de veriyle aldığım ekran süresi 6 ya göre gerçekten iyi yönde fark ediyor

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Parlaklığı düşür daha iyi ekran süresi alırsın.
Uzun vadede ekran sağlığı içinde yararlı
Bende %100 ün aşağısını görmedim gece yatakta %50 yapıyorum o kadar onun dışında hep ful o kadar para vermiş cayır cayır yansın ekran mantığıyla yaşıyorum :D ama dediğini uygulamaya çalışacağım ben de :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kardesim pembe renginin saticisi hepsiburada altin renginin saticisi bilisim world diye bi magaza gosteriyo sen hangi rengini aldin ve saticisi hepsiburadamiydi?
Valla kardeşim ben altın rengini almıştım gri bitti diye. Satıcı Hepsiburadaydı. Sen istersen ara müşteri hizmetlerini sor bakim. Ona göre al derim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 14580 android 7 de veriyle aldığım ekran süresi 6 ya göre gerçekten iyi yönde fark ediyor
Hocam 7.0 a tecavüz ettiniz sanırım. Yada tam tersi. Ben daha güncellemedim 7.28 dahi gördüm ama ortalamam 6 saat falan.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Valla kardeşim ben altın rengini almıştım gri bitti diye. Satıcı Hepsiburadaydı. Sen istersen ara müşteri hizmetlerini sor bakim. Ona göre al derim.
--- Gönderi Güncellendi ---

Hocam 7.0 a tecavüz ettiniz sanırım. Yada tam tersi. Ben daha güncellemedim 7.28 dahi gördüm ama ortalamam 6 saat falan.
sen parlaklığı %0 da kullanıyon heralde %100 kullanan insanlar öyle alıyor bende 4-4.5 saat arası alıyorum.

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Screenshot_2016-12-13-01-04-28.png
batarya da kullanım la yani şarjdan çektiğim süreyle telefon boşta süresi aynı bunun sebebi nedir telefonu en fazla yarım saat bi saat eli me almamışımdır bu sürede bir de yüzde 17 şarj yemiş gösteriyor