Knock-On Özelliği maalesef bir ayar olarak sunulmamış. Yani farklı şeyler denemeden (root, Launcer v.b) kapatmanız mümkün değil.ekrana çift tıklayınca açılma özelliğini nasıl kapatabiliriz?
Knock-On Özelliği maalesef bir ayar olarak sunulmamış. Yani farklı şeyler denemeden (root, Launcer v.b) kapatmanız mümkün değil.ekrana çift tıklayınca açılma özelliğini nasıl kapatabiliriz?
arkadaşlar benim bugün elime metalik beyaz bir g4 geçti hani kapağın arkasındaki kablosuz şarj hizasında bir iz var ya o sökülüyor mu
deri kapağın altındaki altın uç telefona denk geliyor kablosuz şarj sanıyordumDemek istediğini anladım.Ama altından "Altın Devre Bağlantısı" çıkmıyor ve kablosuz şarj özelliğini kullanamıyorsun.
İlla ki Akıllı Ekran özellikli kılıf (Orjinal) ya da kablosuz şarj desteği olan stiker (kapak içi bant) alman gerekiyor.
Aralık ortalarında TR'ye gelmesi bekleniyor .Polonya romu dağıtılmaya başlanmış. Henüz link paylaşan yok
Arkadaslar kusura bakmayin forumu inceleyemedim islerin yogunlugundan dolayi. Sizlere bir kac sorum olacakti. Lg g4 n11 sitesinden paralel ithalat olarak aldim ve 1 ay doldu. Telefonda sikinti yok. Root rom olaylarina girmek istemiyorum suanda beklentilerimi karsiladigi icin cihazim. Fakat;
1. Sarj durumu biraz canimi sikmaktadir. Tam 5 saattir bataryada kullaniyorum. 1 saat 36 dakikadir ekran acik suanda sarj %71. Sizce bu normal mi?
2. Facebook twitter gibi sitelerden bir habere tikladigimda devamli bir reklam gelmektedir cihazinizi yukseltin diye. Bunu engelleyemiyorum bir turlu.
3. Cihazi bir sure kullandiktan sonra isinma problemiyle karsi karsiya kaliyorum. Cihazda oyun oynamiyorum. Kullandigim zaman interneti kullaniyorum.
Suanda aklima gelen problemler bunlar. Forumu baltalamak gibi bir dusuncem yok yardimci olup bilgi verirseniz cok sevinirim. Bos bir zamanimda forumu inceleyecegim.
Lg g4 kullanıcısıyım
1-)5 saat çok uzun bir süre telefon şarjdayken oyun oynamadığın sürece 5 saat içinde şarjın %100 olmaması çok güç.
2-) Bu olay lg g4e özel bir durum değildir bir siteyi tıklandığında başka birşey çıkması tıkladığın sitenin ya reklamıdır ya da virüs bulaşması için yapılan şeylerdir zaten sen şu an en yüksek androidi kullanıyorsunuz.
3-)Oyun konusunda Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı snapdragon 808 güçlü bir işlemci ara yüzü filanda mükemmel ısınma sorunu şöyle gta , asphalt 8 filan bu tarz oyunlar her telefonda ısı yapar ama lg g4 deri olduğu için bu ısınmayı hissetmiyorsun.
Sana öneri olarak internet sitesinden bu tarz pahallı şeyler alma güme gidebilirsin 100 lira daha fazla ver hemde garantili olsun![]()
3G den kasıt görüntü lü görüşmemi şebeke üzerindenakadaşlar yeni g4 aldık arkadaşa 3g bağlantısını açamadık birtürlü. bir kaç açıklamaya baktık yazanları uygulamaya çalıştık ama gene olmadı. bi arkadaş g4 de 3g yi nasıl aktifleştirebileceğimizi en baştan anlatabilirmi lütfen?
3G den kasıt görüntü lü görüşmemi şebeke üzerinden
malesef LG G4 sadece skype tango viber vb. programlar üzerinden internet üzerinden görüşme yapılabiliyor
samsung harici yokmu. yani ben xperia z5 alcam mesela ondada mı 3g görüşme yapamıcam
1. Telefonu sarjdan %100 olduktan sonra cekmistim. Suanda sarjim %59 8 saattir sarjda degil ve 2 saat 12 dakika ekran suresi var.
2. Herhangi bir siteye girdem bile gerek tarayicidan gerekse sosyal medya hesaplarindan her turlu reklam geliyo ve uygulamayi tamamen kapatmadan reklamdan kurtulamiyorum. Yani bir cikis butonu yok.
3. Telefonda hic oyun oynamama ragmen isinma deri kilifta degil ekranda ates gibi oldu. Ilk defa bu kadar bariz yasadim bugun sabah. N11 guvenilir oldugu icin almistim ama aklimda soru isareti olarak almistim haklisin.
Paylastigin seyler yararli tabii ama sorunlara cozum degil suanda benim icin. Ayni sorunlari yasayanlar var mi acaba benimle
1. O zaman şarj konusunda bir sıkıntın yok.
2. Anti virüs programı indir bi bak istersen virüs var mı yok mu ?
3. Ben telefonu çok yorduğumda olmuştu dediğin gibi başka bir sorunum olmamıştı
İnşallah kısa sürede sorunun çözülür
G4 almayı düşünüyorum da şikayetçi olduğun nokta var mı?
Lg g4 kullanıcısıyım
1-)5 saat çok uzun bir süre telefon şarjdayken oyun oynamadığın sürece 5 saat içinde şarjın %100 olmaması çok güç.
2-) Bu olay lg g4e özel bir durum değildir bir siteyi tıklandığında başka birşey çıkması tıkladığın sitenin ya reklamıdır ya da virüs bulaşması için yapılan şeylerdir zaten sen şu an en yüksek androidi kullanıyorsunuz.
3-)Oyun konusunda Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı snapdragon 808 güçlü bir işlemci ara yüzü filanda mükemmel ısınma sorunu şöyle gta , asphalt 8 filan bu tarz oyunlar her telefonda ısı yapar ama lg g4 deri olduğu için bu ısınmayı hissetmiyorsun.
Sana öneri olarak internet sitesinden bu tarz pahallı şeyler alma güme gidebilirsin 100 lira daha fazla ver hemde garantili olsun![]()
G4 almayı düşünüyorum da şikayetçi olduğun nokta var mı?
Cihazın rootlu mu ve romun linkini yollar mısın?Android 6.0 Yükleyek Bakalım Çok Bekledik![]()
Rootlu Değil Hakan Kardeşim PC'leri Değiştirdiğim İçin Emanet Pc Var Alel Acele Bridge İle Yükledim Gayette Stabil Şu an :thumbup:Cihazın rootlu mu ve romun linkini yollar mısın?
Hocam yeni guncelleme hakkinda bilgi verir misiniz acaba. Bazi arkadaslar sarj konusunda serzeniste bulunmuslar baya kotulesti diye. Nasil batarya stabil mi durumu nedir 6.0 guncellemesinin