LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ayrıca neye kapatasınız ki. Kullanmak istemiyorsanız çift tıklamayın olsun bitsin.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar benim bugün elime metalik beyaz bir g4 geçti hani kapağın arkasındaki kablosuz şarj hizasında bir iz var ya o sökülüyor mu

Demek istediğini anladım.Ama altından "Altın Devre Bağlantısı" çıkmıyor ve kablosuz şarj özelliğini kullanamıyorsun.
İlla ki Akıllı Ekran özellikli kılıf (Orjinal) ya da kablosuz şarj desteği olan stiker (kapak içi bant) alman gerekiyor.

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Demek istediğini anladım.Ama altından "Altın Devre Bağlantısı" çıkmıyor ve kablosuz şarj özelliğini kullanamıyorsun.
İlla ki Akıllı Ekran özellikli kılıf (Orjinal) ya da kablosuz şarj desteği olan stiker (kapak içi bant) alman gerekiyor.
deri kapağın altındaki altın uç telefona denk geliyor kablosuz şarj sanıyordum

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g4e android m geldi mi ? Kasımın başlarında geleceğini düşünülüyordu ?

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Polonya romu dağıtılmaya başlanmış. Henüz link paylaşan yok

srhtbrn190909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kusura bakmayin forumu inceleyemedim islerin yogunlugundan dolayi. Sizlere bir kac sorum olacakti. Lg g4 n11 sitesinden paralel ithalat olarak aldim ve 1 ay doldu. Telefonda sikinti yok. Root rom olaylarina girmek istemiyorum suanda beklentilerimi karsiladigi icin cihazim. Fakat;
1. Sarj durumu biraz canimi sikmaktadir. Tam 5 saattir bataryada kullaniyorum. 1 saat 36 dakikadir ekran acik suanda sarj %71. Sizce bu normal mi?
2. Facebook twitter gibi sitelerden bir habere tikladigimda devamli bir reklam gelmektedir cihazinizi yukseltin diye. Bunu engelleyemiyorum bir turlu.
3. Cihazi bir sure kullandiktan sonra isinma problemiyle karsi karsiya kaliyorum. Cihazda oyun oynamiyorum. Kullandigim zaman interneti kullaniyorum.
Suanda aklima gelen problemler bunlar. Forumu baltalamak gibi bir dusuncem yok yardimci olup bilgi verirseniz cok sevinirim. Bos bir zamanimda forumu inceleyecegim.

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar kusura bakmayin forumu inceleyemedim islerin yogunlugundan dolayi. Sizlere bir kac sorum olacakti. Lg g4 n11 sitesinden paralel ithalat olarak aldim ve 1 ay doldu. Telefonda sikinti yok. Root rom olaylarina girmek istemiyorum suanda beklentilerimi karsiladigi icin cihazim. Fakat;
1. Sarj durumu biraz canimi sikmaktadir. Tam 5 saattir bataryada kullaniyorum. 1 saat 36 dakikadir ekran acik suanda sarj %71. Sizce bu normal mi?
2. Facebook twitter gibi sitelerden bir habere tikladigimda devamli bir reklam gelmektedir cihazinizi yukseltin diye. Bunu engelleyemiyorum bir turlu.
3. Cihazi bir sure kullandiktan sonra isinma problemiyle karsi karsiya kaliyorum. Cihazda oyun oynamiyorum. Kullandigim zaman interneti kullaniyorum.
Suanda aklima gelen problemler bunlar. Forumu baltalamak gibi bir dusuncem yok yardimci olup bilgi verirseniz cok sevinirim. Bos bir zamanimda forumu inceleyecegim.

Lg g4 kullanıcısıyım
1-)5 saat çok uzun bir süre telefon şarjdayken oyun oynamadığın sürece 5 saat içinde şarjın %100 olmaması çok güç.
2-) Bu olay lg g4e özel bir durum değildir bir siteyi tıklandığında başka birşey çıkması tıkladığın sitenin ya reklamıdır ya da virüs bulaşması için yapılan şeylerdir zaten sen şu an en yüksek androidi kullanıyorsunuz.
3-)Oyun konusunda Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı snapdragon 808 güçlü bir işlemci ara yüzü filanda mükemmel ısınma sorunu şöyle gta , asphalt 8 filan bu tarz oyunlar her telefonda ısı yapar ama lg g4 deri olduğu için bu ısınmayı hissetmiyorsun.
Sana öneri olarak internet sitesinden bu tarz pahallı şeyler alma güme gidebilirsin 100 lira daha fazla ver hemde garantili olsun ;)

srhtbrn190909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g4 kullanıcısıyım
1-)5 saat çok uzun bir süre telefon şarjdayken oyun oynamadığın sürece 5 saat içinde şarjın %100 olmaması çok güç.
2-) Bu olay lg g4e özel bir durum değildir bir siteyi tıklandığında başka birşey çıkması tıkladığın sitenin ya reklamıdır ya da virüs bulaşması için yapılan şeylerdir zaten sen şu an en yüksek androidi kullanıyorsunuz.
3-)Oyun konusunda Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı snapdragon 808 güçlü bir işlemci ara yüzü filanda mükemmel ısınma sorunu şöyle gta , asphalt 8 filan bu tarz oyunlar her telefonda ısı yapar ama lg g4 deri olduğu için bu ısınmayı hissetmiyorsun.
Sana öneri olarak internet sitesinden bu tarz pahallı şeyler alma güme gidebilirsin 100 lira daha fazla ver hemde garantili olsun ;)

1. Telefonu sarjdan %100 olduktan sonra cekmistim. Suanda sarjim %59 8 saattir sarjda degil ve 2 saat 12 dakika ekran suresi var.
2. Herhangi bir siteye girdem bile gerek tarayicidan gerekse sosyal medya hesaplarindan her turlu reklam geliyo ve uygulamayi tamamen kapatmadan reklamdan kurtulamiyorum. Yani bir cikis butonu yok.
3. Telefonda hic oyun oynamama ragmen isinma deri kilifta degil ekranda ates gibi oldu. Ilk defa bu kadar bariz yasadim bugun sabah. N11 guvenilir oldugu icin almistim ama aklimda soru isareti olarak almistim haklisin.
Paylastigin seyler yararli tabii ama sorunlara cozum degil suanda benim icin. Ayni sorunlari yasayanlar var mi acaba benimle

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
akadaşlar yeni g4 aldık arkadaşa 3g bağlantısını açamadık birtürlü. bir kaç açıklamaya baktık yazanları uygulamaya çalıştık ama gene olmadı. bi arkadaş g4 de 3g yi nasıl aktifleştirebileceğimizi en baştan anlatabilirmi lütfen?

kral425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
akadaşlar yeni g4 aldık arkadaşa 3g bağlantısını açamadık birtürlü. bir kaç açıklamaya baktık yazanları uygulamaya çalıştık ama gene olmadı. bi arkadaş g4 de 3g yi nasıl aktifleştirebileceğimizi en baştan anlatabilirmi lütfen?
3G den kasıt görüntü lü görüşmemi şebeke üzerinden

malesef LG G4 sadece skype tango viber vb. programlar üzerinden internet üzerinden görüşme yapılabiliyor

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3G den kasıt görüntü lü görüşmemi şebeke üzerinden

malesef LG G4 sadece skype tango viber vb. programlar üzerinden internet üzerinden görüşme yapılabiliyor

evet 3g ile görüntülü görüşme kasteddiğim. ya hakkaten eski nokıa c5 var onda bile var bu ama son çıkan g4 de nasıl olmaz. özelliklerinde var yazıodu ama 2g 3g 4g

- - - Mesaj Güncellendi - - -

özellikleri rasında 3g var yazıo heryerde nasıl oluo anlamadım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
patent nedeni ile samsung harici 3g görüntülü konuşma yok sadece samsung ve dark ta var benim dark evopad 3g m7220 ve 3g m7200'de var.
D0v_2Hzswm6HjftsVfZAYyklgK31i3ErOcf9AJ7bP4F1rF0k7QPtRPf_uhrpGJndx0Yes9VkEaPvFXkv6-P4T-RuRnfQqL-RHf0-_FiZsq-EB-mnlmoRB7epMvzrlJRjIB8tyzBKdqk1VnHYRw7L1rCHua9zpRVQYMhX_9Mmz73yaE5zLwHi3CnSIf0G0NxjCKDz-Jz0UgYbjlqWISB0zWWJ2LlHod2B1ofj23S_DCYZ8JQFQWBE4PHTR5r35BlDQWF0IEomno_U6gjArr4OPGOa1qY1MkFmZWTPcQBbbfhxunottf90tC-HUU-jEDMAuN3H5DztWoHgQ4dQIAPu9Wauq88fRqL6fFJ85ujkvxCr8cC6h0pQk8bMgvNaUlGuRBBTLxawFisamoFl-ytXmT1K1FZT07DEicLKshXArsBaEXW-HGtu6uaHGGO7TlmtmdJOba44K0pj6Kk7SOR7fNuXexlxeqsiNiWW2hgI3p3hw99OG2LMYd6Jse_iIHNjT3SkLaN9L-nYvZxG8elGByTLALxbdVx6VstUoi5nNEw=w373-h635-no

buna benzer görüntü yoksa yok romla yapan varmış ama nasıl? ve nerden bulunur? bilmiyorum.
ljapN_WlZ_yLp4mmC6H6etF2eSQcdOe5_QM6KY2VnGcMys_sFdrgqrakzQVGqbPVVU3mbvTRQ34rb7LvgratsgjnmlkrV4Q8FcksxRsE46kHEdHIgOZA6T4trWx7GT4cZCkolVw1QmRRrd8cEmyPeCEbjmWuxGb6bzmr3fXHBfKDnwDYr2kp_MrHiR5qDWVgacCF5tDQQSQRfeOezE5IDdu0Z5z2L4dqHFtrnh3Lt-Kv1WFuJpsYlsLDbSOC_2t_T188CYdOHjQo4FygitzeCYFUEE7sbcT3up0mKJOJCJ0r0OMnJjJ_ga3F2S3N0J9YtX8LfRgeWiCC5PMgxQ80LtQv9YV_adF5m5NmmBzeICVKTpuH57I8e-ucLcpAzFEd0tprA6UhEdjYAB8k7OD9kLLnH31vVNTcNwZiutnqLjqCxwYk7Aol4XqdqMZfYXbKGA5BRsA19Hw9SUvgBEFyDJ0Tke1wiTVOC4H9756l66AoxHDkAvRjbGU60p80DxMXU_snXuj5VzHpR91aIkYcyf2TiyzeOwj8xbCak_eI58g=w477-h635-no

dark evopad 3g m7220nin kutusu.

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
samsung harici yokmu. yani ben xperia z5 alcam mesela ondada mı 3g görüşme yapamıcam

kral425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung harici yokmu. yani ben xperia z5 alcam mesela ondada mı 3g görüşme yapamıcam

evet ondada şebeke üzerinden yapamazsın sadece genel olarak samsung telefonlarda mevcut

3G yazması internet hızı ile alakalıdır 3G, cep telefonundan veya bilgisayardan hızlı internet bağlantısı sağlayan ve birçok servis hizmeti sunan üçüncü nesil mobil iletişim altyapısına verilen genel addır

görüntülü görüşme sadece internet üzerinden kullanabilirsin

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hmm bunu bilmiyordum öleyse öledir napalım. bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. saygılar

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. Telefonu sarjdan %100 olduktan sonra cekmistim. Suanda sarjim %59 8 saattir sarjda degil ve 2 saat 12 dakika ekran suresi var.
2. Herhangi bir siteye girdem bile gerek tarayicidan gerekse sosyal medya hesaplarindan her turlu reklam geliyo ve uygulamayi tamamen kapatmadan reklamdan kurtulamiyorum. Yani bir cikis butonu yok.
3. Telefonda hic oyun oynamama ragmen isinma deri kilifta degil ekranda ates gibi oldu. Ilk defa bu kadar bariz yasadim bugun sabah. N11 guvenilir oldugu icin almistim ama aklimda soru isareti olarak almistim haklisin.
Paylastigin seyler yararli tabii ama sorunlara cozum degil suanda benim icin. Ayni sorunlari yasayanlar var mi acaba benimle

1. O zaman şarj konusunda bir sıkıntın yok.
2. Anti virüs programı indir bi bak istersen virüs var mı yok mu ?
3. Ben telefonu çok yorduğumda olmuştu dediğin gibi başka bir sorunum olmamıştı
İnşallah kısa sürede sorunun çözülür

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
1. O zaman şarj konusunda bir sıkıntın yok.
2. Anti virüs programı indir bi bak istersen virüs var mı yok mu ?
3. Ben telefonu çok yorduğumda olmuştu dediğin gibi başka bir sorunum olmamıştı
İnşallah kısa sürede sorunun çözülür

G4 almayı düşünüyorum da şikayetçi olduğun nokta var mı?

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Şarjı 3000maH ama biraz daha güçlü olabilirdi başkada bir problem yaşamadım herşey güzel he birde komik gelebilir ama klavyesini beğenmedim ama Lg smartworlden indirdigim klavye güzel sikayetim olursa burada belirtirim yinede :)

srhtbrn190909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g4 kullanıcısıyım

Sikinti yok hersey cok guzel. Reklamlara cozum bulursam baska problemim yok tavsiye ederim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G4 için Android 6.0 TR'de yayınlanmıştır hayırlı olsun size :) Çok fazla değişiklik yok ama batarya ömründe artış varsa bildirin.

Muharremizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar lg g4 e 6,0 geldi lg bridge ile indirdim kurdum telefona ya sarjı iyi olacak dediler daha beter oldu %100 sarj 2 saat gidiyor sadece sizce genel sorunmu bendemi sıkıntı var ? güncellemeden sonra böyle kötü oldu sarjı

srhtbrn190909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yeni guncelleme hakkinda bilgi verir misiniz acaba. Bazi arkadaslar sarj konusunda serzeniste bulunmuslar baya kotulesti diye. Nasil batarya stabil mi durumu nedir 6.0 guncellemesinin

Muharremizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam yeni guncelleme hakkinda bilgi verir misiniz acaba. Bazi arkadaslar sarj konusunda serzeniste bulunmuslar baya kotulesti diye. Nasil batarya stabil mi durumu nedir 6.0 guncellemesinin

ne stabili kardeşim kan ağlıyor batarya sarj süresi 4 saate düştü %100 den 0 a kadar 4 saat ekran %80 75 sarj tüketiyor yok böyle birşey sakın yüklemeyin şuan henüz stabil değil