LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1

1seczw2

SDN Okuru
Telefonum g4 marshmallow güncellemesi geldi yüklendi ama hala 5.1 ne yapmam gerekiyo bilen varmı?

calsmert1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben LG G4 ü bu forumun karşılaştırmalarına bakarak karar verdim ve Note 4 ile arasında kalmıştım ama yine LG G4 aldım ve gayet memnunum.

Forumdaki ve inceleme videolarını çeken abilerim saolun dediğiniz gibi sapa sağlam :)

Bu yüzden forumunuzada katıldım. Herkese açık ve net öneririm. !!!

hera66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni aldım daha telefonu bir sorum olucak lütfen acilcevap bekliyorum :( whatsaptan gelen mesajlarda ekranın üstündeki çubuğu çekmeden üstte kimden geldiği ve mesaj çıkıyor yani sadece kimden geldiği yazsa yine sorun değil ama tamamen mesajda ne yazıyorsa gözüküyor. Bunu nasıl kaldırabilirim. Whatsap ayarlarından açılır pencere bildirimi yok diyorum ama o çıkıyor ayrıyetten bildirim ve seslerden uygulamalara girip whatsapın bildirimlerini kapatınca gelmiyor ama bu sefer hiç bildirim gelmiyor bakmazsam göremiyorum.Üstten çekilen çubukta sadece mesaj geldiği gözükse içeriği yazmasa bana yetecek. Yardımcı olabilicek varmı ?

Muharremizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yeni aldım daha telefonu bir sorum olucak lütfen acilcevap bekliyorum :( whatsaptan gelen mesajlarda ekranın üstündeki çubuğu çekmeden üstte kimden geldiği ve mesaj çıkıyor yani sadece kimden geldiği yazsa yine sorun değil ama tamamen mesajda ne yazıyorsa gözüküyor. Bunu nasıl kaldırabilirim. Whatsap ayarlarından açılır pencere bildirimi yok diyorum ama o çıkıyor ayrıyetten bildirim ve seslerden uygulamalara girip whatsapın bildirimlerini kapatınca gelmiyor ama bu sefer hiç bildirim gelmiyor bakmazsam göremiyorum.Üstten çekilen çubukta sadece mesaj geldiği gözükse içeriği yazmasa bana yetecek. Yardımcı olabilicek varmı ?

dostum öyle birşey yok diye biliyorum ben ya araştırdım senin için yine sonuç bulamadım bekle bakalım belki bilen birisi çıkar başka ama yok bence

YLMZSR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

AYARLAR-SESLER VE BİLDİRİMLER-KİLİT EKRANI-HASSAS İÇERİKLERİ GİZLE

WhatsApp ı hassas olarak ayarlarsın ekranda sadece whatsap mesajı var diye uyarı gözükür ✌
Umarım işini görür.

B

Bir Vatandaş

SDN Okuru
Yaklaşık 3 aydır LG G4 kullanıyorum.Çok şık, başarılı ve performans canavarı bir telefon. Eskiden bir samsung kullanıcısıydım. Bu telefonu aldığım ilk 3 gün hiç beğenmemiştim. Ama 4.günden itibaren o kadar bağlandım ki samsung silindi aklımdan. Pil desen şahane Performans desen canavar geçişler desen roket arayüz desen göz alıcı ekran desen müthiş pil ömrü çok iyi derisi telefonun sıcaklığını hissettirmiyor telefonun ekranı 2 saat açık kalınca ısınıyor ama 2k ekrana göre gayet hoş karşılanabilir bir ısı. Bu arada nedeinse ki yerlerimi açamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

mustafaaaaaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, g4 e face ve twitter paketi yaptım. Ama facede gezip mobil veriyi kapatınca normal tl den 2 kuruş gidiyo.
arkaplan kullanımını da kapattım ama olmadı. Yardım lütfen,

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Turkcell Hesabım uygulamasından, paketlerini kontrol edebilir ve buna göre eğer bir hata varsa Turkcell'i arayıp öğrenebilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada, 3 gündür 1A'lık şarj cihazı ile şarj ediyorum (Orjinali 1.8A).
Bugün tam 5 saat 7 dakika ekran süresi aldım.
Şarjdan muzdarip arkadaşlara tavsiyem normal bir şarj aleti kullanın.
Bataryanın genel ve günlük ömrünü baya uzatacaksınız.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaslar bnm lg g3 telefonum garantide degisti yeni kutulu g3 geliyor.simdi ben bu g3 un yerine g4 almak istiyorum.su anda g4 lerin distribütör garantililere bakiyorum fiyati 1600 1700 arasi.g3 u verip (lg turkiye garantili) distribütör garantili g4 almak mantikli mi

mustafaaaaaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bnm lg g3 telefonum garantide degisti yeni kutulu g3 geliyor.simdi ben bu g3 un yerine g4 almak istiyorum.su anda g4 lerin distribütör garantililere bakiyorum fiyati 1600 1700 arasi.g3 u verip (lg turkiye garantili) distribütör garantili g4 almak mantikli mi
G3 ün üstüne ne kadar koyacağına bağlı.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
G3 ün üstüne ne kadar koyacağına bağlı.
Yani cok olu fiyata alirsa bnm cihazi satmam😄su an burda telefoncuda lg garantili g4 2200 lira vatan da 1800 lira havadan 400 lira fark var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kullananlarada bi sorum var.g4 te kronik hata var mi catlama gbi falan

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
4 aydır düsmeleride hesaba katarsak zerre açılma yok. G3 ekran ayrilmasi ve mic alanindaki çatlama G4 modelinde olmadi simdiye kadar da duymadim taş gibi telefon maşallah ��

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Oda guzel ya cift on kamera hoparlor falan super onda
Ben V10 almayı düşünüyorum G2'yi satmak istemiyorum ama satmak zorunda kalırsam 700'e satarım sanırım yaza doğru alacağım ya da 6 Mayıs'ta yani doğum günümde çünkü 2 sene önce doğum günümdede G2'yi almıştım :)

G5 ya da S7'yi de düşünebilirim S7 ile ilgili güzel haberler var fiyatı 2500'ü geçmemek şartıyla :)

V10'da büssürü küçük küçük güzel özellikler var bunlar çok hoş almayı düşünüyorum , çelik hissi , parmak izi okuyucusu , ses kalitesi , Çift ekranı , Tasarımı , Çift ön kamerası daha geniş selfieler filan hepsi çok güzel özellikler.

Yani uzun lafın kısası biraz daha ekleyip V10 alabilirsin ama G4 asla üzmez .

G5'te çift ekran olmaz bu sadece V serisine özel olacak sanırım tasarım olarak karar verecem sanırım

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ben V10 almayı düşünüyorum G2'yi satmak istemiyorum ama satmak zorunda kalırsam 700'e satarım sanırım yaza doğru alacağım ya da 6 Mayıs'ta yani doğum günümde çünkü 2 sene önce doğum günümdede G2'yi almıştım :)

G5 ya da S7'yi de düşünebilirim S7 ile ilgili güzel haberler var fiyatı 2500'ü geçmemek şartıyla :)

V10'da büssürü küçük küçük güzel özellikler var bunlar çok hoş almayı düşünüyorum , çelik hissi , parmak izi okuyucusu , ses kalitesi , Çift ekranı , Tasarımı , Çift ön kamerası daha geniş selfieler filan hepsi çok güzel özellikler.

Yani uzun lafın kısası biraz daha ekleyip V10 alabilirsin ama G4 asla üzmez .

G5'te çift ekran olmaz bu sadece V serisine özel olacak sanırım tasarım olarak karar verecem sanırım
Su an olsa v10 almayi dusunurum ama g4 te uzmez dedigin gbi

imgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
g4'ü düz bir yere koyunca ekrana dokunduğumda kendi kendine bir çok yere dokunuyor. Telefon kullanılamaz hale geliyor. Garantiye göndersem bununla ilgilenir mi böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
g4'ü düz bir yere koyunca ekrana dokunduğumda kendi kendine bir çok yere dokunuyor. Telefon kullanılamaz hale geliyor. Garantiye göndersem bununla ilgilenir mi böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç?

Öncelikle geliştirici kısmından "dokunma eylemlerini göster"i aç ve cihaz nasıl bir tepki veriyor bak.
Youtube'dan "Ghost Touch" diye arattır, eğer sorun izlediğinle aynı ise geri dönüş bekliyorum.
Korkutmak istemem ama dokunmatik panelde sıkıntı var gibi geldi.Daha önce bu sorunu Note 3'de yaşamıştım.
Güncelleme, format filan fayda etmiyor.Bilgin olsun.

imgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle geliştirici kısmından "dokunma eylemlerini göster"i aç ve cihaz nasıl bir tepki veriyor bak.
Youtube'dan "Ghost Touch" diye arattır, eğer sorun izlediğinle aynı ise geri dönüş bekliyorum.
Korkutmak istemem ama dokunmatik panelde sıkıntı var gibi geldi.Daha önce bu sorunu Note 3'de yaşamıştım.
Güncelleme, format filan fayda etmiyor.Bilgin olsun.

Ghost touch evet aynısı ama zemine koyduğumda oluyor elimde olmuyor. Benim merak ettiğim garanti bakar mı?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ghost touch evet aynısı ama zemine koyduğumda oluyor elimde olmuyor. Benim merak ettiğim garanti bakar mı?

Durumu uygulamalı olarak anlat garantideki görevliye ve daha öncede başıma geldi güncelleme ile düzelmiyor sorun donanimsal diye de ekle.Belki cihaz değişimi bile yapabilirler ki ben öyle olacağını umuyorum.

S

sundjbfı

SDN Okuru
arkadaşlar benim bugün elime metalik beyaz bir g4 geçti hani kapağın arkasındaki kablosuz şarj hizasında bir iz var ya o sökülüyor mu

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar numara engelleme nasil yapiliyor.bulamiyorumda

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar numara engelleme nasil yapiliyor.bulamiyorumda

Ayarlar > Ağlar > Çağrı Ayarları > Çağrı Reddetme > Reddetme Listesi Bölümünde sağ üst köşede + işareti var. Oraya tıkladığınızda Rehberden, çağrı kayıtlarından veya yeni numara ekleyerek çağrıları engelleyebilirsiniz.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ayarlar > Ağlar > Çağrı Ayarları > Çağrı Reddetme > Reddetme Listesi Bölümünde sağ üst köşede + işareti var. Oraya tıkladığınızda Rehberden, çağrı kayıtlarından veya yeni numara ekleyerek çağrıları engelleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim