Rom aktarılamaz hangi romu kullanmak istiyorsanız kdz olarak indirin ve kurun.Arkadaşlar elimde 2 adet LG G3 var. birinin romunu diğerine aktarmak istiyorum yardımcı olur musunuz. nasıl yapcam
Rom aktarılamaz hangi romu kullanmak istiyorsanız kdz olarak indirin ve kurun.Arkadaşlar elimde 2 adet LG G3 var. birinin romunu diğerine aktarmak istiyorum yardımcı olur musunuz. nasıl yapcam
Farketmez yeterki rom uyumlu olsun d855 ise cihaz d855 kdz olacakpeki yurtdışı için herhangi bi rom olur mu yoksa özel mi bulmalıyım
6.0 güncellemesinden sonra hard reset attınızmı?Telefon mesaj sesini değistiriyorum inadına standart mesaj sesi çalıyor 6.0 da
Evet attım. Mesaj uygulamasının iznindendir dedim hepsini aktif hake getirdim. Birde üstüne mesaj uygulamasının ayarlarından bildirimi değiştirdim ama nafile..6.0 güncellemesinden sonra hard reset attınızmı?
Tr romumu kullandığınız yani otadan gelen.Evet attım. Mesaj uygulamasının iznindendir dedim hepsini aktif hake getirdim. Birde üstüne mesaj uygulamasının ayarlarından bildirimi değiştirdim ama nafile..
Eğer yeteri kadar bilgi sahibi iseniz size custom rom öneririm.Yok kdz olarak yükledim. Global versiyon.
O nasıl birşeyEğer yeteri kadar bilgi sahibi iseniz size custom rom öneririm.
Stok tabanlı performans iyileştirmeleri,kernel, ve görsel olarak editlenmiş, ekleme yapılmış hali kıssaca modifiye edilmiş.O nasıl birşey
Tamam sağol. Ben bir araştırayım. Düşeneyim.Stok tabanlı performans iyileştirmeleri,kernel, ve görsel olarak editlenmiş, ekleme yapılmış hali kıssaca modifiye edilmiş.
İllaki en yenisi olsun diye takıntın yoksa alınır. Fiyatı acayip düştü. Fiyatına göre güzel telefon.Lg g3 hala alınırmı
imkanınız varsa servisle gidin bizzat konuşun yoksa tüm hataları yazılımla çözebileceklerini sanıyolararkadaşlar benim sorunum var. lg g3 kullanıyorum aradığım zaman veya gelen aramada karşı tarafa sesim az yada kesik kesik gideriyor. 1 ay önce servise gönderdim ama yazılım yükleyip gönderdi. tekrar sorunu devam ediyor. ne yapmak gerekir...
Bir hard reset falan at. Telefona virüs girmiş belli ki. Yüklediğin uygulamalarda bilinmeyen uygulamalar olmamasına dikkat et. Kötü amaçlı bir program yüklü olabilir. Oyunu az yükle bana kalırsa, yükleme hatta bu oyun uygulamalarını en çok onlar böyle şeyler yapıyor. Sorun geçene kadar banka uygulamalarını kullanma başına bela alırsın. Mesajlarini okuyor ve gönderiyor demek ki.. RiskliArkadaşlar merhaba, Avea kullanıyorum, Lg G3 telefonum son 4 aydır birkaç yurtdışı numarasına benden habersiz arka planda SMS gönderiyor, her fatura döneminde enaz 4 sms benden habersiz gidiyor. TurkTelekom müşteri hizmetlerini aradığımda Singapur, Kanada ve Amerikaya sürekli SMS gittiğini öğrendim, her biri 45 kuruş. TT müşteri hizmetleri sistemimi yurtdışı sms'ine kapatamıyormuş, yani kısacası hattımla ilgisi yokmuş, telefonla ilgili bir sorunmuş. O yüzden buraya sorayım dedim, benzer sorunu yaşayan var mı? Gönderdiği numaraları burada vermedim, belki sakıncası olur diye ama sorun olmazsa yazabilirim. Acaba uygulamalarla ilgili birşey mi, yurtdışı sitelerde kimisi McAfee yapar diyor ama bilmiyorum.
Bir hard reset falan at. Telefona virüs girmiş belli ki. Yüklediğin uygulamalarda bilinmeyen uygulamalar olmamasına dikkat et. Kötü amaçlı bir program yüklü olabilir. Oyunu az yükle bana kalırsa, yükleme hatta bu oyun uygulamalarını en çok onlar böyle şeyler yapıyor. Sorun geçene kadar banka uygulamalarını kullanma başına bela alırsın. Mesajlarini okuyor ve gönderiyor demek ki.. Riskli
OTADAN bekleme çok geç gelebilir. LG PC suite üzerinden kur.s.a arkadaşlar lg g3 ota güncelleme android 6,00 ne zaman gelir arkadaşlar
G2 ye 5.0.2 gelmedi OTA dan G3 e de geleceğini sanmıyorum .OTADAN bekleme çok geç gelebilir. LG PC suite üzerinden kur.
Herhangi bir 6.o stock romu bulup yükleyebilirsinizsingapore marshmallow güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
Bende de mm var ama 30b. Herhangi bir sorun o bahsettiklerinde. Sanırım yazılımda sorun var.Arkadaşlar MM (30F) sürümünü kullanıyorum ve Snapchat "Video kaydedilemedi" hatasını veriyor. Video çekemiyorum. Bu G3 ile alakalı mı yoksa benim cihazımla alakalı mı?@Meridian Abi senin konuyla ilgili bilgin var mı?
![]()