tengribizmenemen
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 485
Hayır gerekmez. Stock kuruyorsun çünkü. Yakında OTA'dan gelir o zaman. Uğraşmaya gerek yok.
Hayır gerekmez. Stock kuruyorsun çünkü. Yakında OTA'dan gelir o zaman. Uğraşmaya gerek yok.
Teşekkürler,bu arada forum iyice sapıttı.Hayır gerekmez. Stock kuruyorsun çünkü. Yakında OTA'dan gelir o zaman. Uğraşmaya gerek yok.
Hocam nasıldı,yüklendi mi?Bir sorun oldu mu?Az önce telefonu pc suite bağladım ve şu an güncelleme yapıyorum.
Sıkıntı görürsen direkt hard reset at. Hiç sıkma canını.Çok kolay olduPc Suite üzerinden güncelleme yaptım. Şu an sistem canavar gibi. Çok beğendim.
G3 kullanırken uzun zaman önce 30b yükledim cihaz yurt dışı oldugu için oyun hamuru gibi hergün bi rom atıyordum genel olarak 6.0 güncellemesi çok iyi ben custom kullanıyordum çünkü iconlar ve genel ekran dpı stock ta çok büyük geliyordu ama şuan v10 ile mecbur kullanıyorum.Çok kolay olduPc Suite üzerinden güncelleme yaptım. Şu an sistem canavar gibi. Çok beğendim.
Farketmez, ayrıca g3,ün bundan sonra güncelleme alacağını sanmıyorum, bu son güncellemesi olduğunu düşünüyorum..Bende dayanamadım ve bugün kdz denen yolla 6.0 geçtim baya hızlandı her açıdan. Ama şarj hızlı gitmeye başladı neyse. Benim aklımda şimdi birkaç soru var.
1. Benimki "sea" idi. Şimdi ise "global" oldu. İyi mi oldu kötü mü oldu. Ikisi arasında bundan sonra hangisine önce güncelleme erken gelir.
2. Ben kdz olarak yüklediğim için ota dan bundan sonra güncelleme verilirse alamayacak mıyım? Çünkü öyle bir yerden duymuştum hatırlamıyorum.
O da doğru gerçi..Farketmez, ayrıca g3,ün bundan sonra güncelleme alacağını sanmıyorum, bu son güncellemesi olduğunu düşünüyorum..
Bunu çok kafaya takmamak lazım zira g3 hala güçlü bir cihaz ve birçok custom güncel rom bulunuyor.O da doğru gerçi..
6.0 güncellemesinden sonra hard reset yaptınızmı? Yapılması öneriliyor..Android 6.0 güncellemesinden sonra kulaklık takınca sağ kulaklıktan aptalca bir fffffffff sesi çıkıyor. 3-4 saniye sonra kayboluyor. Bu video ya da müzik açtığımızda da aynı. Hatta müzik ve video açık kaldığı süre boyunca bu ffffffffffff sesi gelmeye devam ediyor.
Bu nerden çıktı şimdi? Ne aptalca bir hata.
Ses ayarlarından dokunma geri bildirim sesleri, titreşimleri vs kapalı mı hocam? G2'de de böyle saçma bir sorun vardı da. Acaba sebebi aynı mı?Yok yapmadım. Her şey on numara çalışıyor. Bir tek bu saçma sorun var. Onun da düzeleceğini sanmıyorum.
6.0 güncellemesi malesef daha fazla şarj tüketiyor diğer sürümlere göre. Ya lolipop,a geri döneceksiniz yada powerbank kullanacaksınız.Lg g3 u yaklasik 1.5 senedir kullaniyorum hic bir sorunu yoktu martta yada nisanda 6.0 guncellestirmesini yaptim tel avrupaya gore ayarli heralde turkiyeye gore bayagi erken geldi sorunum şu gincelleme geldikten sonra batarya hizli dusmeye basladi yani tel ile oynuyom 5 10 dk tus kilidine aliyom is yerinde acamadigim icin 4 saat sonra bakiyorum kendi kendine %60 sarji kalmis hic bir uygulama acik olmadan tekrar bidaha bakiyorum kapatiyorum oglen 1 2 gibi %25 sarjim olmus neden kaynaklaniyo acaba yazilimsal sorun mu var bataryayida yeni aldim gene yapiyo sarj bitmeden tamamen telin bataryayi cikartup takiyom gene yapiyo yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar cift batarya kullanmaya basladim o kadar sıkıntılı bir durum var....
Peki bu sorunu cozerlermi....yani baska bi guncelleme getirip sarj sorununa cozum bulabilirlermi...cunku benim bildigim 6.0 batarya sorununu iyilestiriyodu oyle gordum ozelliklerinde ama iyilestirmedi benim gordugum kadari ile tabi6.0 güncellemesi malesef daha fazla şarj tüketiyor diğer sürümlere göre. Ya lolipop,a geri döneceksiniz yada powerbank kullanacaksınız.
Bi hard reset atsaydın bende öyle kendi kendine şarj gitmiyor kapalıyken. Ama evet kullanırken diğerine göre daha hızlı gidiyor. Ama hard reset at. Bütün uygulamalar ayarlar silinsin. Benim gibi herşeyi baştan yükle. Baya fark eder.Peki bu sorunu cozerlermi....yani baska bi guncelleme getirip sarj sorununa cozum bulabilirlermi...cunku benim bildigim 6.0 batarya sorununu iyilestiriyodu oyle gordum ozelliklerinde ama iyilestirmedi benim gordugum kadari ile tabi
Ben pc suite baglayinca cihazin durumu kontrol edin hatasi aliyorumAz önce telefonu pc suite bağladım ve şu an güncelleme yapıyorum.
Hard reset attım. Batarya daha iyi durumda. Ayrıca telefona 6.0 ile görsel değişiklikler güzel görünüyor.6.0'da batarya sorunu yaşayanlar bence şarjı fulleyip hard reset atsın.
2 kişiye kurdum, ikisi de şarjın nerdeyse 2 katına çıktığını söyledi bana.