Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
Hepsiburada'dan şipariş ettim.Banada şart, nereden sipariş verdin?
Hepsiburada'dan şipariş ettim.Banada şart, nereden sipariş verdin?
Kabloyu değiştir sorun çözülmezse adaptörü değiştir yine çözülmezse batarya değiştirMerhaba, lg g3 16 gb'lık telefonum var. Son sürümü bilgisayar üzerinden bir aya yakn süre önce güncelledim. Telefonumu 5 ay önce satın aldım. Son iki buçuk aydır şarj olma süresi gittikçe uzadı. Telefonun probleminin ne olduğunu çözmeye çalışsam da çözemedim. Telefonum yaklaşık 5 saatte şarj oluyor. Süresi elbette eskisine göre daha az dayanıyor ama yine de bir günü çıkarıyor. Bazen daha aza iniyor 4, 3,5 saate. Bazense 6 saate çıkıyor. Bazen 99da takılı kalmış oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kafayı yedirtmek üzere. Yardım edebilir misiniz?
Kabloyu değiştir sorun çözülmezse adaptörü değiştir yine çözülmezse batarya değiştir![]()
merhaba ithalatçı garantili bir şekilde 200-250 lira altına LG G3 D855 32GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri hepsi burada dan alabilirsinTeşekkür ederim.Şu an alabileceğim bir yerde değilim, internet üzerinden önerebileceğiniz, orjinal satış yapan bir yer var mı acaba?
Lg 2.0 9V-1.8A Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatı - Taksit Seçenekleri burdan G4 için almıştım g3 e de olur.Teşekkür ederim.Şu an alabileceğim bir yerde değilim, internet üzerinden önerebileceğiniz, orjinal satış yapan bir yer var mı acaba?
Rica ederimAaa teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Sen telefona bakmıyor iken wi-fi yi kapatıyor ekranı açtığın an wi-fi ye bağlanıyor tekrar ve hemen indiriyor aynısı mobil veri için geçerli olması lazım Cihaz hakkında kısmına gir yapım numarasına arka arkaya tıkla orada artık geliştirici seçenekleri çıkmış olması lazım ordanda Wİ-Fİ ile ayarları tek tek deniyerek bulabilirsin.Arkadaşlar merhaba. G3 cihazım var fakat telefona whatsapp'tan mesaj gelmiyor. Yani şöyle ki ben whatsapp'a girip bakmazsam çoğu zaman mesajlar gelmiyor. Whatsapp'a girdiğimde hepsi birden geliyor. Arkadaşlarım mesaj gönderiyorlar ama iletilmiyor bana tek tik olarak kalıyor. Ben kendim girip bakarsam eğer mesajlar geliyor. Her zaman olmasa da %90'ı böyle. Çok nadir olarak mesajlar direk geliyor. Onun harici hep dediğim olayı yaşıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bilgisayar üzerinden geldi güncelleme.Gold dan aldığım ithalatçı garantili lg g3 android 6 güncellemesi hala gelmedi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Şuan bile sorguladığımda son sürüm de diyor çözüm var mıdır?
Nasıl yapılıyor?Bilgisayar üzerinden geldi güncelleme.
LG PC Suite programını kurup güncelliyorsunuz.Nasıl yapılıyor?
Sen bayağı hor kullanıyorsun demekki.Kulaklık resmen dökülüyor. Plastik yerleri filan koptu. Bu sorunu yaşayan var mı?
Şarj aletinin kablosunun üst katmanı da açıldı.
LG'nin kullandığı malzemelerde ne var acaba?![]()
Aksine çok dikkat ediyorum aksesuar konusuna. Sadece telefon için de değil.Sen bayağı hor kullanıyorsun demekki.2 yıllık adaptörüm sapasağlam duruyor.
O zaman seninki, "sakınan göze çöp batar" olayına dönmüş.Aksine çok dikkat ediyorum aksesuar konusuna. Sadece telefon için de değil.
Mesela kulaklığı sürekli temizlerim ama kablosu veya ek kısımları sarardı.
Ee zaten telefonun plastiği de çatlamıştı. Malzeme kalitesinden şüphelenmeye başladım.![]()
Garantiden G5 SE veriyorlar yerine, kimse satmaz..Temiz garantisi devam eden satılık g3 olan var mi
LG G3'ler 6.0 güncellemesi alalı çok oldu. Bilgisayar üzerinden yükleyebilirsiniz.s.a arkadaşlar samsung galaxy a5 andorid 6 güncelleme geldi
lg g3 lere 6 güncellemesi gelmedi neden acaba
Ne bekliyon telefon obur tarafa gidicek sen hala veriyolarmi diyosun azcik mantik kullanin yahuMerhaba arkadaşlar benim g3'te ikinci kez kamerada sıkıntı çıkıyor ilk seferinde kırmızı çizgi vardı bu sefer kararma var nokta şeklinde birkaç problem daha var kulaklık girişinin orda çatlama şarj girişinde temassızlık pilin çabuk bitmesi gibi sizce yeni verirlermi yoksa tamirmi olur