RoyGreen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar, saatlerin geri alınmaması olayından sonra hava durumu widgeti ile telefon kendisi farklı saatleri gösteriyor, nasıl düzeltilir bu sorun?
Moskova saat dilimine al düzelirArkadaşlar, saatlerin geri alınmaması olayından sonra hava durumu widgeti ile telefon kendisi farklı saatleri gösteriyor, nasıl düzeltilir bu sorun?
Yuh düzeldi...Bu sağlıklı bir çözüm mü peki? Telefonun saat dilimini ilgilendiren işleyişlerinde falan bir sorun çıkartır mı ilerde?Moskova saat dilimine al düzelir
Bir şey olmaz önemli olan saat dilimi. Moskovanın saat dilimi ile bizim saat dilimimiz aynı oldu. Yani +3 saat dilimine geçtik. Moskova da bizim gibi saatini ileri geri almıyor. Hep o dilim de. O yüzden onların ki sadece tek başına duruyor. Burada önemli olan moskovanin saat diliminin değişmemesi. Eğer birgün değiştirmek isterlerse başka +3 dilimli şehir seçeriz. Birgün ayarlara güncelleme ile bizim ülkeninkini eklerler o zaman bizimkini seçeriz.Yuh düzeldi...Bu sağlıklı bir çözüm mü peki? Telefonun saat dilimini ilgilendiren işleyişlerinde falan bir sorun çıkartır mı ilerde?
Bir şey olmaz önemli olan saat dilimi. Moskovanın saat dilimi ile bizim saat dilimimiz aynı oldu. Yani +3 saat dilimine geçtik. Moskova da bizim gibi saatini ileri geri almıyor. Hep o dilim de. O yüzden onların ki sadece tek başına duruyor. Burada önemli olan moskovanin saat diliminin değişmemesi. Eğer birgün değiştirmek isterlerse başka +3 dilimli şehir seçeriz. Birgün ayarlara güncelleme ile bizim ülkeninkini eklerler o zaman bizimkini seçeriz.
Dostlar bugün G3 telefonumu LG PC Suite'den güncelleme var mı diye kontrol ettim ve D85530G güncellemesi gelmiş. Bu güncelleme hakkında bilgisi olan var mı?
6.0 geleli çok oldu dostum bende anlamadım bu güncellemeyis.a hocam
android 6.00 güncellemesi mi gelmiş
Telefona gelmedi gelmeyecek. Bilgisayar dan lg pc suite ile yapacaksınız.
Lg servisine gidersen yükseltirler hemen.lg pc suite den de olmuyor hata veriyor sürekli
telefonum lg g3 32 gb
Lg servisine gidersen yükseltirler hemen.
Sıfırlama yaparak güncelleme yapmak daha stabil olmasını sağlar. Üşenmem derseniz foto Vs verilerinizi yedekleyip sıfırlama yapın sonra güncellemeyi deneyeyebilirsin. Öyle olmazsa servise götür yaparlar onlar kısa sürede .
Pc suite programından olabilirfabrika ayarlarına sıfırladım tekrarda lg pc suiteden denedim olmadı olmuyor
4.5 glg g3 telefon kullanırken wifi açıkken mi yoksa 4,5g açıkken mi telefonun sarjı hızlı biter
Tamir ederler büyük ihtimalle. Zaten ithalatçı firmalar çok zor değişim yapıyor.Merhaba arkadaşlar. 16 aydır LG G3 kullanıyorum. Yaklaşık 8-9 ay önce telefonda barkod tarzında çizgiler çıkmaya başladı. Zaman geçtikçe arttı bu çizgiler. Mesela Instagram'a giremiyorum çünkü bu çizgiler yüzünden fotoğrafların yarısı gözükmüyor.
Telefonun diğer problemi kronik çatlama sorunu. Kulaklık girişi çatladı.
Son problemi çok ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor.
Telefonu hepsiburada.com'dan aldım. İthalatçı garantili. Garantisinin bitmesine 7 ay var. Bulunduğum şehirdeki yetkili servise götürsem yeni telefon mu verirler yoksa bunu tamir mi ederler? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
4.5g
Android 6 ile .s:a arkadaşlar telefunda lg g3 andoid 6 marş lc pc süit uygulaması ile güncelledim
peki bu telefona format atmak istediğimde telefon nasıl açılacak ilk aldığım gibi mi, yoksa android 6 en son güncelleme ile mi açılacak kurulacak
Merhaba arkadaşlar. 16 aydır LG G3 kullanıyorum. Yaklaşık 8-9 ay önce telefonda barkod tarzında çizgiler çıkmaya başladı. Zaman geçtikçe arttı bu çizgiler. Mesela Instagram'a giremiyorum çünkü bu çizgiler yüzünden fotoğrafların yarısı gözükmüyor.
Telefonun diğer problemi kronik çatlama sorunu. Kulaklık girişi çatladı.
Son problemi çok ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor.
Telefonu hepsiburada.com'dan aldım. İthalatçı garantili. Garantisinin bitmesine 7 ay var. Bulunduğum şehirdeki yetkili servise götürsem yeni telefon mu verirler yoksa bunu tamir mi ederler? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam şu barkod tarzı çizgilerden bende de çıktı, siz sorununuzu çözdünüz mü?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar telefonum bir kaç gündür kafayı yedi. Net'te dolaşırken bile bir anda kalakalıyor ardından reset atıyor. LG Logosunda takılıyor veya bazen hiç açılmıyor. Açıldığında ise LG logosu çıktıkdan 1-2 saniye sonra ekte bulunan görüntü çıkıyor. Sanki ekran kırıkmış gibi. Önceleri bataryadan sandım ama başka g3 bataryasıyla, şarj aletiyle denedim kar etmedi.Yine aynı.Şarjdayken bile aynısını yapıyor. Hard Format attım bi işe yaramadı . Donanımsal bir arıza gibi gözüküyor.
Telefoncuya götürdüm. Durumu anlattım. Durduk yere herhangi bir zamanda takılma yapıyor ve reset atıyor kafasına göre. Reset atmasına rağmen telefon açılmıyor, LG logosunda takılı kalıyor. Ve bazen de aşağıdaki görüntü gibi görüntüler oluşuyor, dedim. Bana telefonuma root gerektiğini söyledi. Yani yazılımsal dedi. Emin misin abi dedim. Daha önce buna benzer bişeyle karşılaşmıştım dese de bana sorunu tam anlamadı gibi geldi.
Daha önce karşılaşan var mı bu sorunla arkadaşlar rica ediyorum yardım edin.
Kaç gündür araştırmaktan helak oldum. Telefon tamirinden anlayanlar rica ediyorum yardım ediniz.
![]()