LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Şu sarj sıkıntısı kafamı bozmakta. arkadaş note 3 ün ekranı bile daha parlak daha canlı duruyor . bide bizimhisi Qhd yani hiçbir artısı yok bence sarjı emmekten başka.. Alacak arkadaşara z2 almaları konusunda ısrarcıyım artık . 4 saat ekran süresi alıyorum çöpten başka birşey değil telefondan tiksindim. BİR de kamerayı övüyolar hiç bir numarası yok . retricada resim çekerken bile kamera donuyor nasıl bişeydir bu ya anlayamıyorum o kadar parayı bir çöpe vermişim kendimden utanıyorum.... (android 4.4.2 ve 2 defa hard reset atttım)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

He birde telefonu kullanıyorum şarj %5 lere geliyor telefonu bırakıyorum yarım saat geçiyor telefonun durduk yere şarjı 10 lara 11 lere çıkıyor bu nasıl bir iş anlamadım ya!

QHD ile AMOLED arasındaki farkı bilseydin bundan yakınmazdın dostum.
AMOLED ekranlardaki hiçbir renk gerçek değil. Hepsinin kontrast ayarları tavan.
Bir fotoğraf çek ve kontrastı arttır bak ne olacak.
QHD ise tamamen doğal ve gerçek renkleri kullanır.
Eğer sen telefonu alırken bu detayı kaçırmasaydın bundan yakınmıyor olurdun.
Ayrıca G3'ün sloganının "Akıllı sadelik" olduğunu unutma.

Kamerası kötü demişssin buyur buraya bak o zaman :) ;

http://forum.shiftdelete.net/lg/385212-lg-g3-ile-cekilmis-fotograflar.html

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
QHD ile AMOLED arasındaki farkı bilseydin bundan yakınmazdın dostum.
AMOLED ekranlardaki hiçbir renk gerçek değil. Hepsinin kontrast ayarları tavan.
Bir fotoğraf çek ve kontrastı arttır bak ne olacak.
QHD ise tamamen doğal ve gerçek renkleri kullanır.
Eğer sen telefonu alırken bu detayı kaçırmasaydın bundan yakınmıyor olurdun.
Ayrıca G3'ün sloganının "Akıllı sadelik" olduğunu unutma.

Kamerası kötü demişssin buyur buraya bak o zaman :) ;

http://forum.shiftdelete.net/lg/385212-lg-g3-ile-cekilmis-fotograflar.html
Haklsn kardesim ama 1 hatan var amoled ekran renkleriyle ilgili quad hd cozunurluk parlaklkla filan alakası yok ama yinede haklsn 😄

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Pardon yanılmış olabilirim ama demek istediğim G3'te ekran.
Evet senin demek istedigini anladm ben ips panel gercek renkleri verir ve beyazı iyi verir super amoled renkleri cok doygun fazla verir ama gercekci deildir. Yani ips yerine quad hd yazdn 😄

enaglees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar bende bugün itibariyle lg g3 aldım :D ufak sorum olacaktı kutunun üzerinde S/N 504K ile başlayan numaralar var yani bu 2015 yılının 4. ayında üretildiği anlamına geliyor?

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Şu sarj sıkıntısı kafamı bozmakta. arkadaş note 3 ün ekranı bile daha parlak daha canlı duruyor . bide bizimhisi Qhd yani hiçbir artısı yok bence sarjı emmekten başka.. Alacak arkadaşara z2 almaları konusunda ısrarcıyım artık . 4 saat ekran süresi alıyorum çöpten başka birşey değil telefondan tiksindim. BİR de kamerayı övüyolar hiç bir numarası yok . retricada resim çekerken bile kamera donuyor nasıl bişeydir bu ya anlayamıyorum o kadar parayı bir çöpe vermişim kendimden utanıyorum.... (android 4.4.2 ve 2 defa hard reset atttım)

He birde telefonu kullanıyorum şarj %5 lere geliyor telefonu bırakıyorum yarım saat geçiyor telefonun durduk yere şarjı 10 lara 11 lere çıkıyor bu nasıl bir iş anlamadım ya!
Benim Note 4 cihazımda vardı o sorun.Servise götürdüm, kamera akım çekiyor dediler kamerasını değiştirdiler.Servise götürmeni tavsiye ederim.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bundan mı bahsediyorsun?Yoksa chromede sayfa (sekme) kapatma mı?
d2c06c800b45354c196f234e13501122.jpg

Hocam bu değil 7 tane uygulama açtın orta tuşa bastın geçiş yapıcaksın o kutucuklar hepsi neden tek tek kapanıyor android 5.0 eziyet gibi geldi bana romda da öyle normal htc desire 816 stock romda öyle lg g2 lolipop kurdum şarjı emiyor ve cihazın şarjını içiyor boşaltıyor 5.0 hatalı zaten 5.1.1 lg ne zaman verir g2 versin bişey istemem :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Hocam bu değil 7 tane uygulama açtın orta tuşa bastın geçiş yapıcaksın o kutucuklar hepsi neden tek tek kapanıyor android 5.0 eziyet gibi geldi bana romda da öyle normal htc desire 816 stock romda öyle lg g2 lolipop kurdum şarjı emiyor ve cihazın şarjını içiyor boşaltıyor 5.0 hatalı zaten 5.1.1 lg ne zaman verir g2 versin bişey istemem :)
Sakın bunu görmedim deme ; :D

Bir de bu kareye basıp açıyoruz ya. Sonra oradan uygulamaları kapatıyoruz sanıyoruz. İşte oradan uygulamarı kapatmış olmuyoruz. Çalışan uygulamalar kısmına bakarsan hala o uygulamalar açım olduğunu görürsün.

0aa1659c75776e9ea6476ff73d97a4d6.jpg

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 saat ayrintisini kacirmasaydim emin ol almazdim. Birde camera icin cektinden sonra bekliyosun bi note e gibi pat diye cekmiyor. Birde 2 dir yasadigim 3 g sikintisi var . cihazda yalnizca 2g kullan isaretli ve mobil veri kapali. 3G ye gecmek isin ayarlari degistiriyorum mobil veriyi aciyorum ölme esegim olme bekleki 3g acilsin internet gelsinde ohooo... Ayrica kontrast icin tamam da bu parlakliga ne diyeceksin bariz note 3 yani. Ya bu pil nedir hem ya bu s6 da felan bu ekran kullaniliyor acaba onlardada mi bu batarya süresi ayni. Bu sarj sikintisi cok can sıkıcı hem ya . kafam acayip takildi ne yapacagimi bilmiyorum..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
4 saat ayrintisini kacirmasaydim emin ol almazdim. Birde camera icin cektinden sonra bekliyosun bi note e gibi pat diye cekmiyor. Birde 2 dir yasadigim 3 g sikintisi var . cihazda yalnizca 2g kullan isaretli ve mobil veri kapali. 3G ye gecmek isin ayarlari degistiriyorum mobil veriyi aciyorum ölme esegim olme bekleki 3g acilsin internet gelsinde ohooo... Ayrica kontrast icin tamam da bu parlakliga ne diyeceksin bariz note 3 yani. Ya bu pil nedir hem ya bu s6 da felan bu ekran kullaniliyor acaba onlardada mi bu batarya süresi ayni. Bu sarj sikintisi cok can sıkıcı hem ya . kafam acayip takildi ne yapacagimi bilmiyorum..
Servise yollayın. Değişim talep edin.
Sonra tekrar memnun kalmadız mı? İşte o zaman ne yapılır bilmiyorum.
Sizin cihazınızda cidden sorun olabilir. Kamera hiç bekleme yaptırmıyor.
Yazılımsal veya donanımsal sorun olabilir.

Pil hayal kırıklığı buna laf yok. Tek sebebi se 2K ekranı.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servise yollayın. Değişim talep edin.
Sonra tekrar memnun kalmadız mı? İşte o zaman ne yapılır bilmiyorum.
Sizin cihazınızda cidden sorun olabilir. Kamera hiç bekleme yaptırmıyor.
Yazılımsal veya donanımsal sorun olabilir.

Pil hayal kırıklığı buna laf yok. Tek sebebi se 2K ekranı.
Camera sorununa baktimta cihaz odakladiktan sonra bastigin vakit pat diye cekiyor. Ama onun harici bi anda resim cekmek istediginde biraz bekletiyor. Sizde de oluyor mu acaba ?

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gündüz deneyip size durumu burdan yazarım. :)
Tmm tesekkurler ama bi su saatlerde de deneyin biBu mobil veri icin yapilacak bi sey yok mu saydim da 30 saniye sonra baglaniyor saka gibi. Bi siz de denermisiniz yalnizca 2 gy kullani isaretleyip daha sonra isareti kaldirin ve ardindan mobil veriyi acin. Bi bakin kac saniye sonra baglaniyor ve gsm wcdma lte diye otomatik secime gelmis mi ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Tmm tesekkurler ama bi su saatlerde de deneyin biBu mobil veri icin yapilacak bi sey yok mu saydim da 30 saniye sonra baglaniyor saka gibi. Bi siz de denermisiniz yalnizca 2 gy kullani isaretleyip daha sonra isareti kaldirin ve ardindan mobil veriyi acin. Bi bakin kac saniye sonra baglaniyor ve gsm wcdma lte diye otomatik secime gelmis mi ?
En geç 5 saniye içinde bağlanıyor 2g'ye.
Diğerleri için de geçerli aynı şey.

Peki gittiğiniz her yerde mi aynı? Bulunduğunuz ortamdan olabilir.
Ayrıca hattınızla da ilgili sıkıntı olabilir. Başka bir oparatöre ait sim kart takıp deneyin.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kirmiziyi kullaniyorum. Ev merkezde sayilir ya. malatya da.suan evde de dikkat ettim ayni merkezdede denedim ayni . ama sabit bi agda kaldigim zaman mobili acip kapatmam da en gec 2 sn de baglaniyo yani. Ben mi bi gariplik hissediyorum yoksa cihazda mi problem var acaba. Biraz da eyyamliyim hem :)

En geç 5 saniye içinde bağlanıyor 2g'ye.
Diğerleri için de geçerli aynı şey.

Peki gittiğiniz her yerde mi aynı? Bulunduğunuz ortamdan olabilir.
Ayrıca hattınızla da ilgili sıkıntı olabilir. Başka bir oparatöre ait sim kart takıp deneyin.
Ayrica 5.0 a yukseltsem bu tur sorunlari cozermi yada bi farki varmi sizce artisi eksigi.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Arkadaşlar Sony'de Galerideyken bir fotoğrafa basılı tutunca seçme işlemine geçiyor diğer fotoları da işaretleyip çoklu silme işlemi yapabiliyordum. G3'te bunu çoklu fotoğraf seçme işini nasıl yapıyoruz?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar Sony'de Galerideyken bir fotoğrafa basılı tutunca seçme işlemine geçiyor diğer fotoları da işaretleyip çoklu silme işlemi yapabiliyordum. G3'te bunu çoklu fotoğraf seçme işini nasıl yapıyoruz?
Hiçbir foto seçmeden üstteki çöp kovasına tıklayın, seçtiriyor o hocam.

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar gelcek hafta LG G3 32 GB almayı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz? telefonun eksiler warmı warsa nelerdir..ithalatçı firma dan lacağım net üzerinden..bir ay önce G2 almayı düşünüyodum fakat G3 ün fiyatı düşünce G3 almayı karar werdim..çok araştırdım en mantıklı telefon G3 geldi..fiyat-perfonmas olarak çok ii olduğu düşünüyorum fakat eksileri warmı telefonunn bilmiyorum...

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar gelcek hafta LG G3 32 GB almayı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz? telefonun eksiler warmı warsa nelerdir..ithalatçı firma dan lacağım net üzerinden..bir ay önce G2 almayı düşünüyodum fakat G3 ün fiyatı düşünce G3 almayı karar werdim..çok araştırdım en mantıklı telefon G3 geldi..fiyat-perfonmas olarak çok ii olduğu düşünüyorum fakat eksileri warmı telefonunn bilmiyorum...
Z2 almani tavsiye ediyorum g3 e bulasma bence. Tum ozellikler tavan olsun ama batarya olmayinca olmuyor işte..

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Sakın bunu görmedim deme ; :D

Bir de bu kareye basıp açıyoruz ya. Sonra oradan uygulamaları kapatıyoruz sanıyoruz. İşte oradan uygulamarı kapatmış olmuyoruz. Çalışan uygulamalar kısmına bakarsan hala o uygulamalar açım olduğunu görürsün.

0aa1659c75776e9ea6476ff73d97a4d6.jpg

Bu kutular kapanmıyor kapatsan bile arka planda çalışmış olarak gözüküyor ?E o zaman bu lolipop rami yoruyor üstelik herhangi bir artı performansını görmedim ?
5.1.1 salsalar artık bize ne zaman gelir kim bilir peh :)

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g3 ün kapanma sorunu çözüldümü..gelcek hafta alacağım bu telefonu yoksa vazmı geçmelim.fiyat perfonmas olaka şu an gördüğüm en ii bu..yardımcı olurmusunuz..g3 ün kronik skıntıları warmı

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Bu kutular kapanmıyor kapatsan bile arka planda çalışmış olarak gözüküyor ?E o zaman bu lolipop rami yoruyor üstelik herhangi bir artı performansını görmedim ?
5.1.1 salsalar artık bize ne zaman gelir kim bilir peh :)
4.4.2'de de aynıydı.
Oradakileri kapatınca program çalışmaya devam ediyordu.

Bir yerde "programları kapatmanın en kolay yolu geri tuşuyla çıkmak." yazıyordu.

[MENTION=451825]memoli077[/MENTION] Kapanma sorunu kalmadı.
Bir tek kronim sorunu var . Kasa çatlağı.
O da yüzde 99 beyazlarda oluyor.

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g3 ün kapanma sorunu çözüldümü..gelcek hafta alacağım bu telefonu yoksa vazmı geçmelim.fiyat perfonmas olarak şu an gördüğüm en ii bu..yardımcı olurmusunuz..g3 ün kronik skıntıları warmı

Ozzynight kardeşim peki bu telefon güvenle alınırmı tavsiye edermisiniz? yoksa başka telefonamı baksam

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
arkadaşlar g3 ün kapanma sorunu çözüldümü..gelcek hafta alacağım bu telefonu yoksa vazmı geçmelim.fiyat perfonmas olarak şu an gördüğüm en ii bu..yardımcı olurmusunuz..g3 ün kronik skıntıları warmı

Ozzynight kardeşim peki bu telefon güvenle alınırmı tavsiye edermisiniz? yoksa başka telefonamı baksam
Her şey dört dörtlük olsun , en ufak sorunda pişman olurum diyorsan başka telefona bak derim.