LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
usta %60lara fırladı ekran gücü dahada beter oldu bu sefer napmak lazım buna

Telefonu ne kadar çok kullanırsan o kadar artar ekran harcaması. Hard reset falan uğraşma. Benim de aynı kullanıma göre %30 da oluyor. %60 ta.

Baris1616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ne kadar çok kullanırsan o kadar artar ekran harcaması. Hard reset falan uğraşma. Benim de aynı kullanıma göre %30 da oluyor. %60 ta.

anladım peki teşekkürler yeni güncelleme gelince düzelme olur mu şarj tüketimi konusunda ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şu işlemi gerçekleştiren oldu mu acaba hiç? Kameraya ek özellikler ekleniyormuş.
[video=youtube;zxVVm4jjyWM]https://www.youtube.com/watch?v=zxVVm4jjyWM[/video]

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aranıza hoşgeldim bence :D Evkurdan hayatımın kazığını yiye yiye, bile bile gittim 32 gb Titanyum G3 aldım gençler. İnşallah beni çıldırtmaz telefon :)

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben okan isimli arkadasa maalesef ki hak veriyorum. Telefonu 2hafta boyunca bekledim ve buludugum sehirdeki bayilere geldigi gun haberini alip satin aldim telefonu. Ama kimse kusura bakmasin ben 1000tl ve altindaki telefonlarda dahi gormedigim sorunlari bu telefonda gordum. Ben bu telefonda bu kadar sorun yasamasam girip de g3 kullanicilari forumlarini yakip etmezdim. Fakat ne yazikki ilk aldigim zamanlarda kapanma sorunundan tutun bugune kadar sayamayacagim bir cok sorun icin "guncelleme ile duzelir" ya da "hard reset at" gibi sozler artik klasiklesti benim icin. Aldim alali 6-7 kere hard reset attim bu nedir arkadas. Klavyede kasar mi bi telefon. Bunu da yasadik. Yanimda s4 m8 z1 z2 s3 vs vs kullanan insanlar goruyorum. Hakkaten imrenerek bakiyorum telefonlarin akiciligina. 2200 liralik telefonun kusura bakmayinda 2500k ekrani olsun 99999watt hoparloru olsun; menude kasamaz. Sahin parasi vermisim menude kasiyor telefon. Birakin abi. Gina geldi satsan satamazsin patladi elimizde. Kitkatta iyiydi akiciysi canavar gibiydi eyvallah. Ama suan ne yazikki 500 lira deseler almam. Androidmis widgeti varmis. Yahu var olmasina var da widgeti kullanamiyorsunki. Koyarsan LAG giriyor. 3310 gibi yapacaksin tek ekran olacak saga sola kaydirmicaksin widget olmayacak hah iste o zaman kasmaz. Kardesim iphone 6 aldi kandirabilirsem onu alicam bunu ona kakalicam bakalim. Yeni alanlara tek tavsiyem ya geri verin ya da lolipop yuklemeyin. Miladi dolana kadar kitkatla kullanin vallahi hicbisey kaybetmez cok sey kazanmis olursunuz.

şuan 2-3 hafta falan geçmış olması lazım 1 kere bıle sorun yasamadım hıc bı turlu, tek yasadıgım sorun 1-2 defa oldu sarkılarda ılerıye atıyorum dakıkayı aynı dakıkada kalıyo baskada bıseyım yok cok sukur olmasında zaten memnunum ben, her zaman ıyının ıyısı vardır sen X telefonun 3 ünü alırsın diğeri 4 ünü alır sana "senın kı telefon mu ya?" der bu teknolojı ıslerı boyle aldıgın seyden memnun olmak ıcın diğerlerıne çok takılmamak gerek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg g3 Telefondan yanlışlıkla Camera dosyasında kı (DCIM) resımlerı sılmısım, vıdeolarda orda oldugu ıcın hepsı gıtmıs onları gerı getırmek ıstıyorum, tenorshare androıd data recov. programını ındırdım hata kurtarma falan hepsını ayarladım ama son seçenekte "reinsert the device " (cihazı tekrar takın) hatası veriyo bi türlü ayarlayamadım, bi bilgisi olan, başka önerisi olan falan varsa bi yardımcı olabılır mı?

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 4 gün önce aldım 32 gb white modelini 502K seriydi . 4 kullanmama rağmen ne kapanma ne de başka bi soru yaşamadım . kısası mutluyum g3 ile ya . Ama hergün çatlama olacak mı, kapanacak mı diyede tırsmıyorum değil ama Wp 8.1 inde gözünü seveyim şimdi anlıyorum kıymetini işte, ama mağaza sıfırdı ya

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bende 4 gün önce aldım 32 gb white modelini 502K seriydi . 4 kullanmama rağmen ne kapanma ne de başka bi soru yaşamadım . kısası mutluyum g3 ile ya . Ama hergün çatlama olacak mı, kapanacak mı diyede tırsmıyorum değil ama Wp 8.1 inde gözünü seveyim şimdi anlıyorum kıymetini işte, ama mağaza sıfırdı ya
Kapanma konusunda korkma. Biteli aylar oluyor. Ama çatlama konusunda korkmakta haklısın. Yazılım ve donanım olarak hiç sıkıntısı yok cihazımın. Beni şu çatlama olayı yıldırdı sadece.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapanma konusunda korkma. Biteli aylar oluyor. Ama çatlama konusunda korkmakta haklısın. Yazılım ve donanım olarak hiç sıkıntısı yok cihazımın. Beni şu çatlama olayı yıldırdı sadece.

Hocam senin cihaz kaç seri . ayrıca 502k seri kullanan arkadaşlar varmı bu sorunları tattılar mı bu seriyle . Ayrıca akıllılık ettim sizlerin sayesinde 5.0 a güncellemedim 4.4.2 ile devam ediyorum. He bir de G3 e lumia 520 den geçdim :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hocam senin cihaz kaç seri . ayrıca 502k seri kullanan arkadaşlar varmı bu sorunları tattılar mı bu seriyle . Ayrıca akıllılık ettim sizlerin sayesinde 5.0 a güncellemedim 4.4.2 ile devam ediyorum. He bir de G3 e lumia 520 den geçdim :)
Benim 407 serisi vardı çatlaktan dolayı değişim oldu. Şimdi ise 411k var. O da çayladı.
Daha 501-502 serilerinden çatlak olduğunu duymadım.
En son duyduğum 412 de çatlamış.

Bak mesela ben 5.0'dan gayet memnunum. Ama ne olur ne olmaz önermiyorum kimseye. 5.1'i filan beklemek daha mantıklı. :)

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim 407 serisi vardı çatlaktan dolayı değişim oldu. Şimdi ise 411k var. O da çayladı.

Bak mesela ben 5.0'dan gayet memnunum. Ama ne olur ne olmaz önermiyorum kimseye. 5.1'i filan beklemek daha mantıklı. :)
Ya bu catlak dedigin benim telefonun dort kosesinde gri serit uzerinde yer alan cizgi mi ? Eger oyleyse benim de 4 kosede catlak var demektir

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ya bu catlak dedigin benim telefonun dort kosesinde gri serit uzerinde yer alan cizgi mi ? Eger oyleyse benim de 4 kosede catlak var demektir
Yok yok . Onlar çerçevenin birleşim yeri. O herkeste var. :)

Çatlak altta ve üstte oluyor. Mikrofon ve kızılötesi çevresinde.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok yok . Onlar çerçevenin birleşim yeri. O herkeste var. :)

Çatlak altta ve üstte oluyor. Mikrofon ve kızılötesi çevresinde.
Aaaa simdi farkettim benim kizilotesinin de ustu ve alti cizik seklinde birlesmis [emoji33] Hay şom agzimi ya...

Hatta gri seriti de aşmiş durumda

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte böyle oluyor.Geçmiş olsun.
Telefona zarar vermiyor çatlak ama insanı ayar ediyor.
Bana degisim de yapmazki bunlar simdi... Temmuzda aldim ve bir iki kere dusurmuslugum var alt tarafta hafif surtme izleri var. O izleri gorup kullanici hatasi diyecekler buyuk ihtimalle. Ama yukardaki cizik dusmeyle olacak biseye benzemiyor yani direk dumduz ince bi cizgi halinde. Eger dusmeden kaynakli olsaydi etrafinda izler olurdu bence

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bana degisim de yapmazki bunlar simdi... Temmuzda aldim ve bir iki kere dusurmuslugum var alt tarafta hafif surtme izleri var. O izleri gorup kullanici hatasi diyecekler buyuk ihtimalle. Ama yukardaki cizik dusmeyle olacak biseye benzemiyor yani direk dumduz ince bi cizgi halinde. Eger dusmeden kaynakli olsaydi etrafinda izler olurdu bence
Yok düşmeyle alakası yok. Kronik sorun. Fabrika hatası. 6 ayı geçmemiş cihazlarda değişim yapıyorlar.6 ayı geçtiyse kasasını değiştiriyorlar. Sen yollarsan kasa değişimi olur.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok düşmeyle alakası yok. Kronik sorun. Fabrika hatası. 6 ayı geçmemiş cihazlarda değişim yapıyorlar.6 ayı geçtiyse kasasını değiştiriyorlar. Sen yollarsan kasa değişimi olur.
Kasa degisimi yapmalari bile benim icin mukemmel olur cunku telefonu kilifsiz kullandim ve olusan surtunmeler cizikler kotu goruntu olusturuyor. Telefonu degistirmeseler de olur kasa degissin oper basima koyarim. 15inde izmire donuyorum 2 hafta kalicam orada servise vereyim diyorum 2 hafta icinde elime alabilirmiyim telefonu acaba
Kasa degisimi garanti mi diyorsun kalkip da su sey kadar catlak icin degisim mi yapilir deyip postalamasinlar beni [emoji1]

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

İnşAllah hiç bir zaman duymazsınız hocam. Peki aldıktan ne kadar zaman sonra çatlakları farkettiniz, çatlaklar ne zaman oluştu?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
var ben

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lollipop kitkata göre daha hızlı ama daha fazla pili tüketiyor olsada normal şartlarda 1 gunu rahat çıkarıyor,güncellemeden sonra hard reset attınızmı

Hocam bizim guncelleme işi nasil olacak OTAdan guncelleme gelirse rahatca kurabilirmiyiz yoksa..?

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lg g3 Telefondan yanlışlıkla Camera dosyasında kı (DCIM) resımlerı sılmısım, vıdeolarda orda oldugu ıcın hepsı gıtmıs onları gerı getırmek ıstıyorum, tenorshare androıd data recov. programını ındırdım hata kurtarma falan hepsını ayarladım ama son seçenekte "reinsert the device " (cihazı tekrar takın) hatası veriyo bi türlü ayarlayamadım, bi bilgisi olan, başka önerisi olan falan varsa bi yardımcı olabılır mı?

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22

Benim cihaz 3 veya 4 aylikti kizilotesinden catladi kasayi degistiler 1 ayda geldi servisten

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=426850]unpreventable[/MENTION] Değişim talep etseydiniz kabul edilirdi.Benim cihazı değişim yaptılar.

Arkadaşlar G3'ün kendi yürüyüş uygulamasını hücresel veri ile kullanan oldu mu hiç?

stealth001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar size 2 sorum olacak vodafone kampanyası ile almak istiyorum bu cihazı ama vodafone hangi serileri satıyor alan varsa aranızda bilgilendirebilir mi?Çatlak telefonda sıkıntı yaratıyor mu veya ne kadar daha büyüyor?