LG G3 Kullanıcıları Kulübü

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar size 2 sorum olacak vodafone kampanyası ile almak istiyorum bu cihazı ama vodafone hangi serileri satıyor alan varsa aranızda bilgilendirebilir mi?Çatlak telefonda sıkıntı yaratıyor mu veya ne kadar daha büyüyor?
Bendeki catlak hani catlak gibi bile degil. Ince bi cizgi var kizilotesinin orda. Daha da uzayip ekrana kadar inmedigi surece sikinti yok zaten belli belirsiz.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Muazzam olmuş ya.
(Webtekno'dan bulabilirsiniz APK'yi)

b4005ddd263760af902bae110e0fc32a.jpg

e81a25cfe4217b422a3f3b63b423c746.jpg

stealth001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki vodafone kampanyası ile alan var mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkürler hocam çok sorun edilecek bir şey değil öyleyse :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aldim telefonu, artik ben de sizdenim gencler [emoji14]

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayir hayir alirim bi sıkıntı yokta kurabilirmiyiz bikac yerde okudum sorun olabilir yazıyodu

şimdi doğru anladıysam yenileyeyim,flashtool ile istediğin stock rom'a döndüğün zaman otadan gelen güncellemeleri alırmıyım demiştin ve evet alırsın sonuçta yüklediğin orjinal rom ve sorun çıkacagını sanmıyorum ha root atıp twrp ile custom rom yüklemişsen o ayrı,stock romda güncellemede sorun yaşayanlar genelde otadan değilde pc suit üzerinden yüklemeye çalışanlar

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
telefonu usb olarak nasıl gosterebılıyoruz? Resımlerım vıdeolarım sılındı cok program yöntem denedım işe yaramadı, tek çare telefonu usb olarak gösterebılmek.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şimdi doğru anladıysam yenileyeyim,flashtool ile istediğin stock rom'a döndüğün zaman otadan gelen güncellemeleri alırmıyım demiştin ve evet alırsın sonuçta yüklediğin orjinal rom ve sorun çıkacagını sanmıyorum ha root atıp twrp ile custom rom yüklemişsen o ayrı,stock romda güncellemede sorun yaşayanlar genelde otadan değilde pc suit üzerinden yüklemeye çalışanlar

Tmm anladım ben sadce root icin demistim rom falan yuklemedim sorun yok ozaman :) yalniz bi kac soru sorcamda size ozel mesaj atamiyorum nasil ulasabilirim

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katıldım. Takıldığım yer olursa sorarım :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Teşekkür ederim :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
WhatsApp 2.12.45 sürümüyle birlikte Google Drive ile yedek alma sistemi gelmiş. Kurulumda Google hesabınızı, yedekleme sıklığını(günlük,haftalık vs.), ve wifi ile mi yoksa wifi ve mobil ile mi yedeklenmesini istediğimizi seçebiliyoruz.
http://www.apkmirror.com/apk/whatsap...-apk-download/

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nacizane bi sorum olacak. 4.4.2 kullanıyorum ben cihazmda. Uygulama güncelleme kısmında Voice Mate'yi kurulmus halde görüyorum fakat cihazın içinde bi türlü bulamadım. Bu konu da bilgisi olan var mı acaba ?

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stock romda şarj ve stabilite sıkıntısı yaşadıgımdan clody 2.2 yüklemiştim ilk yüklememde d855 seçip gereksiz uygulamaların kutucuklarınıda işaretlediğimden telde hem ekran süresi azdı,hemde ısınma sorunu yaşamıştım ayrıcada ilk yüklememde görev yöneticisinide yüklediğim için son uygulama kısmını açtıgımda alttaki yazılar yarım görünüyordu sebebide görev yöneticisi oldugundandı,neyse twrpde wipe işlemleri yaparak cloudy 2.2 yeniden yükledim ama bu kez gereksiz uygulamaları işaretlemedim ve neredeyse 1 haftaya yakındır kullanıyorum, hem ekran sürem 5saat yada üzeri hemde ısınmadan eser kalmadı,umarımda yaşamam, ayrıcada şarj oldukça iyi gidiyor,yaptıgım işlemlerde kendi internet browserı dondurdum boat kurdum,ant hal service dondurdum,drm service dondurdum,easy home dondurdum,font server dondurdum,form menager dondurdum,lg backup dondurdum,lg gnss dondurdum,lg healt dondurdum,lg setup wizard dondurdum,lte configs dondurdum,smart tips dondurdum,smartshare push dondurdum,smartshare dlna dondurdum,smartshare media server dondurdum,smartshare provider dondurdum,kapaklı kılıf kullandıgımdan t action dondurdum,wap hizmeti dondurdum,bu yaptıklarım asla açılıs yada kapanışlarda herhangi bir hataya sebep olmuyor,titanium backup ile youtube sildim og youtube yükledim og youtube özelliğide istediğin formatta video download yapabiliyorsun,sd maid pro kurdum bunuda özellikle sildiğim uygulamaların artık bırakmaması adına özel arama yapabildiği için kullanıyorum ve daha bir çok artısıda vardır, benim için konum servisi önemli ki oda bu dondurdugum seçeneklerle sorun yaşamıyor, konumuda sıkça kullanırım,smart servisleri smart tvlere görüntü aktarma içindir isteyen onuda açabilir ama benim işime yaramıyor, ayrıcada 3g de wodafone kullanıyorum ama özellikle diyorumkı ağ modunu sadece WCDMA seçtiğimizde 3gde şarjda fazla tüketmiyor yani teli yormuyor,diğer seçenekleri seçtiğimde şarjdanda yiyor android is'te yükseliyor,ekranı dışarıda otomatik %100 evde wifiide %50 kullanıyorum oyun oynamasamda whatsapp,sms,uzun uzun telde konusmak, forum donanımda gezinmek,kamerada foto çekmek,vs her halükarda 1 yada 1.5 gün gidiyor,neyse demem o ki cloudy şuanki kullanımda gerçekten bir harika

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu sarj sıkıntısı kafamı bozmakta. arkadaş note 3 ün ekranı bile daha parlak daha canlı duruyor . bide bizimhisi Qhd yani hiçbir artısı yok bence sarjı emmekten başka.. Alacak arkadaşara z2 almaları konusunda ısrarcıyım artık . 4 saat ekran süresi alıyorum çöpten başka birşey değil telefondan tiksindim. BİR de kamerayı övüyolar hiç bir numarası yok . retricada resim çekerken bile kamera donuyor nasıl bişeydir bu ya anlayamıyorum o kadar parayı bir çöpe vermişim kendimden utanıyorum.... (android 4.4.2 ve 2 defa hard reset atttım)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

He birde telefonu kullanıyorum şarj %5 lere geliyor telefonu bırakıyorum yarım saat geçiyor telefonun durduk yere şarjı 10 lara 11 lere çıkıyor bu nasıl bir iş anlamadım ya!

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Senin telefonda sıkıntı var. Ben bu anlattıklarının hiçbirini yaşamadım.