LG G3 Kullanıcıları Kulübü

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an kapanma sorunu bitti diyosun sanırım ..sadece şarj sıkıntımısı war acaba..1 günü çıkıyormu şarj...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
şu an kapanma sorunu bitti diyosun sanırım ..sadece şarj sıkıntımısı war acaba..1 günü çıkıyormu şarj...
Kapanma bitti.
Kullanımdan kullanıma değişir şarj.
Gün boyuca internet açık kalacak diyorsan biraz zor dayanır. Yok arada bakarım diyorsan 1 gün dayanıyor.

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki herhangibir başka problemi warmı sizce...alıp pişman olmak istemiyorum..bu sayrayı baştan aşşaığı okudum çok şaşırdım bukadar porblem yaşayanlar görünce

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
peki herhangibir başka problemi warmı sizce...alıp pişman olmak istemiyorum..bu sayrayı baştan aşşaığı okudum çok şaşırdım bukadar porblem yaşayanlar görünce
Teknoloji şanş işi. Kutudan ne çıkacak bilemiyoruz.
Ben çatlak dışında başka bir sıkıntı yaşamadım. Ama yaşayanlar var. Karar sana kalmız. Unutma sorunsuz telefon yok.

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bişey daha sorucam çok alakasız ama :D asus zenfone 2 ne zaman türkiyeye satışı olucak bir bilgin warmı..asıl o telefon çokmış olsa onu alırdım şu an..yada gelcek hafta cuma günü G3 32 GB siparişini vereceğim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
peki bişey daha sorucam çok alakasız ama :D asus zenfone 2 ne zaman türkiyeye satışı olucak bir bilgin warmı..asıl o telefon çokmış olsa onu alırdım şu an..yada gelcek hafta cuma günü G3 32 GB siparişini vereceğim
Yazın çıkacakmış sanırım. 2015'nin üçüncü çeyreği yazıyordular bir konuda.

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben g3 almaktan vazgeçeceğim gibi.bakıyorumda çokfazla skıntı war şarj konusunda güncelleme yapnca çıkan problemler yawaşlama..bana g3 32gb perfonmasında başka bi telefon önderirmisiniz gelecek hafta telefon alacağım kesin.fiyat 1,350 tl ye kadar çıkabilirm....deneyim ve gözlemlerinize güveniyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadawlar 2 sim kartli bir telefonuun şarji cabukmu gidiyo,yoksa ayni mi, ben lg g3 32gb dual versiyonun almak istiyorum onun şarjina bi etkisi olurmu 2 sim kartli olmasi? tewekkurler

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben g3 almaktan vazgeçeceğim gibi.bakıyorumda çokfazla skıntı war şarj konusunda güncelleme yapnca çıkan problemler yawaşlama..bana g3 32gb perfonmasında başka bi telefon önderirmisiniz gelecek hafta telefon alacağım kesin.fiyat 1,350 tl ye kadar çıkabilirm....deneyim ve gözlemlerinize güveniyorum...CWP YAZACAK YARDIMCI OLACAK YOKMU

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar g3 ün kapanma sorunu çözüldümü..gelcek hafta alacağım bu telefonu yoksa vazmı geçmelim.fiyat perfonmas olarak şu an gördüğüm en ii bu..yardımcı olurmusunuz..g3 ün kronik skıntıları warmı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ozzynight kardeşim peki bu telefon güvenle alınırmı tavsiye edermisiniz? yoksa başka telefonamı baksam

Qhd olduğu için ekran süresi çok uzun olmuyor ben G2 kullanıcısıyım G3 geçmedim geçmemde neden diyceksin kardeşim artısı lazer oto fokus kamera G3 bana göre eksiği 5.5 inc Qhd koymak gerçekten saçma neden diyeceksin Aşırı keskin parlaklık bir kere göze zarar vermez ama yorar ve sen o ekranı %100 olarak zaten kullanamazsın ben bile %45 kullanıyorum Şarj konusuna değinirsem ben G3 kullandım G2 göre şarjı biraz daha kısa gidiyor açıklıyım wifi facebook whatshapp oyun oynama işin içine girerse hiç bir telefonun şarjı çok uzun gitmesini beklemeyin telefon bu abicim laptop değilki şarjı 3 saat götürsün seni G3 1 günlük kullanımı çok rahat çıkartır ben 1.5 gün şarja takmadan kullandım alet çok güzel benim sadece yakındığım O telefona Hd ekran koyup QHD koymasaydı o şarj süresi en az 2 gün olurdu G4 bu hatayı umarım yapmaz bekleyip görücem G4 şarjıda yüksek olmalıydı G2 3000Mah G3 3000Mah G4 3000Mah olması bana göre şaşırtıcı oldu beklemiyordum biraz daha bekle kardeşim hemen şimdi alma G3 fiyatı düşer G4 çıksın G3 o zaman alırsın

Kardeşim Sony Z3 Compact çok gözde telefon onu kullandım pişman kalmazsın 1.500 civarı fiyatı var
Asus Zenfone 2 F/P ürünüdür ülkemize haziranda giriş yapıcak 1.200 telefon
Lg G2 önerebilirim kullandığım telefon gayet işini görür ama kamera konusunda lensi çokda iyi değil söyliyim kaliteli bir ürün alıcaksan Asus Zenfone 2 bekle incele ürünü öyle al sonuçta sen kullanıcaksın başkası değil

memoli077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sony z2 nasıl peki sence z3 compact ram 2 olması lazım sanırım bide bu sony lere hafıza yükseltici kart takabiliyormuyuz..zenfon f/p ürüne nerdeken ne demek

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Daha %9 sarjim vardi ve guc tasarruf modundaydi(%15den so ra).

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben g3 almaktan vazgeçeceğim gibi.bakıyorumda çokfazla skıntı war şarj konusunda güncelleme yapnca çıkan problemler yawaşlama..bana g3 32gb perfonmasında başka bi telefon önderirmisiniz gelecek hafta telefon alacağım kesin.fiyat 1,350 tl ye kadar çıkabilirm....deneyim ve gözlemlerinize güveniyorum...
Arkadasim z3lere felan girme bosuna sen z2 al isine bak . qhd ye aldanma simdilik gereksiz sarj yiyor yani. Z2 demem de fiyat olarak daha uygun z3lede aralarinda daglar kadar fark yok ama fiyat farkı var yani

GothicWitch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 ün mağaza fiyatı 1600-1700 olması gerek sanırım benim bütçem de o kadar zaten. Sizce bu telefon gelecek kışın sonlarına doğru ne kadar iner fiyatı g4 çıkacak malum?

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan alınabilcek en iyi telefon nexus 6. ama henüz türkiyede yok sanırım. ben hiçbiyerde görmedim. internette var ama. fiyatı da yüksek onu da belirteyim. google kendi üretiyo zaten. bu sene motorola ile anlaşmışlar. çok iyi özellikleri. 15 dk lık şarj ile 6 saat kullanım vaad ediyo. android sürümleri nexus serisi baz alınarak geliştiriliyor. en güncel android herzaman nexus serisi kullanıyor. muhtemelen 5.1 i çoktan almıştır bile. hiç bi sıkıntı sorun yaşamadan da çatır çatır kullanırsın. ben alıcaktım ekim kasım gibi çıkacağını duymuştum. baktım tr ye geleceği yok kasım da 32 gb titan g3 aldım. ama nexus 6 hala aklımdadır yani

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Pek bilgim yok bu konularda.
Kişiselleştirme yapmak istiyorum navigasyon barda filan. Ama sanırım Xposed gerekiyormuş. Oda 5.0 sürümde çalışmıyormuş.

Alternatif bir program vs. var mı kişiselleştirme için?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Stabilite ile alakası yol root atmamın. Birçok kişiselleştirme var. Yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum ve arayüzünün bazı kısımlarından sıkıldım. :D
Hah bak ona saygı duyarım çünkü 1 sene beklicem ben de root atmak için :D Yoksa telefonun inciğini cinciğini karıştırırım :D Yüklemediğim mod, rom kalmaz :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Hah bak ona saygı duyarım çünkü 1 sene beklicem ben de root atmak için :D Yoksa telefonun inciğini cinciğini karıştırırım :D Yüklemediğim mod, rom kalmaz :D

Cidden ROOT atmaya korkuyordum. Videosunu izledim . Meğer çok fazla sıkıntı yapacak adım yok . Gözümü kararttım ve ROOT attım.
ROM da yüklemek istiyorum. Ama hangisi stabil pek bilgim yok. Ayrıca nasıl yükleni onu da biimiyorum. :D

Birazdan xposed alpha kurmaya çalışacağım.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Cidden ROOT atmaya korkuyordum. Videosunu izledim . Meğer çok fazla sıkıntı yapacak adım yok . Gözümü kararttım ve ROOT attım.
ROM da yüklemek istiyorum. Ama hangisi stabil pek bilgim yok. Ayrıca nasıl yükleni onu da biimiyorum. :D

Birazdan xposed alpha kurmaya çalışacağım.
Ben telefonu almadan önce biraz araştırma yapmıştım xda developers'da. Beğendiğim romlar var, bulabilirsem tavsiye edeyim sana

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ben telefonu almadan önce biraz araştırma yapmıştım xda developers'da. Beğendiğim romlar var, bulabilirsem tavsiye edeyim sana

Xda'ya baktım . ROM'ları gördüm ama bilgim olmadığı için yapamadım bir şey.
Çok iyi olur önerirsen.

Bu arada xposed bayaa karışıkmış yapmak. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu işlere çok heves etmeyin gençler root tamam da roma gerek yok telefon stabilse. Rom atayım derken evdeki bulgurdan olursunuz sonra :mrgreen:
Şaka bi yana g3 kullanıyorsunuz stock rom stabildir maceraya gerek yok root yeterlidir rom atayım derken hard brick edebilirsiniz cihazı lgde daha basit hard brick etmesi. Telefonun zamanı dolunca başlarsınız rom atmaya :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Bu işlere çok heves etmeyin gençler root tamam da roma gerek yok telefon stabilse. Rom atayım derken evdeki bulgurdan olursunuz sonra :mrgreen:
Şaka bi yana g3 kullanıyorsunuz stock rom stabildir maceraya gerek yok root yeterlidir rom atayım derken hard brick edebilirsiniz cihazı lgde daha basit hard brick etmesi. Telefonun zamanı dolunca başlarsınız rom atmaya :D

ROM en son ihtimal de şu Xposed'i bir kurabilsem. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kafam basmadı Xposed'e. :(