S
SDN Okuru
SDN Okuru
arkadaşlar gg dan g3 aldım ama telefonu şarj dönüştürücü ile gönderiyorlarmış bu sorun olur mu yoksa iade mi edeyim daha elime geçmedi.
30 gün içinde değişim yapma hakkı yok mu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum?merhaba arkadaşlar vatandan lg g3 32gb aldım 4gün önce telefonun kulaklık girişi bozuk ses cızırtılı geliyor
götürdüm değişim yapmıyolar neymiş servise gitmesi lazımmış sizce ne yapmam gerekiyor yeni telefonu servise
gönderip açtırmakta istemiyorum değişim için biraz daha uğraşcam ama değişmezlerse napıyım şikayet edebileğim yerler ve ne yapmam gerek sizce öneri sunarsanız çok sevinirim.
Benimde g2 var 100 den aşagiya baya zor iniyor yarım saatte yani lg nin yeni telefonlarnda böyle birşey var sanırım ama elektrik isareti gidene kadar takılı olcak.%100'den 99'a 25 dakikada filan düşüyordu. Yeni güncelleme ile biraz daha iyi oldu sanırım süre.37 dakikayı buldu bu sefer .
![]()
Ben de oyle kullanıyorum sıkıntı yok ama bazen tam tutmuyor sarj aletini tekrar takmak gerekiyorarkadaşlar gg dan g3 aldım ama telefonu şarj dönüştürücü ile gönderiyorlarmış bu sorun olur mu yoksa iade mi edeyim daha elime geçmedi.
Yasalara göre alınan ürün hiç bir gerekçe gösterilmeksizin 14 gün içerisinde iade edilebilir. Kurum ürünü almak zorundadır yanınızda fatura ürünün kutusu tam bir şekilde götürülünce almak zorundalar.30 gün içinde değişim yapma hakkı yok mu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bence siz önce Vatan'a biraz baskı yapın olmadı servise yollayın . Değişim isteyin. Ya da tüketici haklarına başvurun
G3'te işaret gitmiyor yalnız.Benimde g2 var 100 den aşagiya baya zor iniyor yarım saatte yani lg nin yeni telefonlarnda böyle birşey var sanırım ama elektrik isareti gidene kadar takılı olcak.
O zaman arkadaş zorlasın Vatan Bilgisayar'ı. Belki değişim yaparlarYasalara göre alınan ürün hiç bir gerekçe gösterilmeksizin 14 gün içerisinde iade edilebilir. Kurum ürünü almak zorundadır yanınızda fatura ürünün kutusu tam bir şekilde götürülünce almak zorundalar.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Kulaklık takıp çıkmayı dene bir de olmazsa telefon yazılımı sıfırla. İnşallah yazılım ile ilgili bir sorundur da çözülür. Yoksa servise vermen lazım.arkadaşlar bir sorum olacak 2 gün önce v20c güncellemesi geldi. bununla bir alakası varmı bilmiyorum ama bugün bildirim panelinde kulaklık simgesi sürekli duruyor telefon dışarıya ses vermiyor kapatıp açtım ama sorun düzelmedi
Kulaklık takıp çıkmayı dene bir de olmazsa telefon yazılımı sıfırla. İnşallah yazılım ile ilgili bir sorundur da çözülür. Yoksa servise vermen lazım.
Galeride çöp kutusunun soluna basarsan çoklu seçmeye geçer.Şu stock galeri uygulamasında birden fazla seçme yok mu?
Ayarlar- yedekle.com ve sıfırla- fabrika ayarlarına sıfırla.onuda denedim olmadı. ama sonradan tekrar kapatıp açtım sorun çözüldü. yazılım sıfırlama nasıl yapılıyor?
Yuksek grafikte oynama mediumda oyna. Gerci kitkat yuksek grafikte bile kasmiyordu:/Dead Trigger 2 indirdim ama oyun ciddi derecede kasıyor oynayan veya deneyen varsa aynı sorunu yaşayan varmı ?
Dead Trigger 2 indirdim ama oyun ciddi derecede kasıyor oynayan veya deneyen varsa aynı sorunu yaşayan varmı ?
Yama geldi düzeldi. g3 var ben oynuyorum sorunsuz, lvl 50'deyim.O oyunda bir sorun vardı bir zamanlar ben telefonun dil ayarını ingilizce yapınca oyun kasmıyordu türkçe yapınca kasıyordu
Yama geldi düzeldi. g3 var ben oynuyorum sorunsuz, lvl 50'deyim.
O sorun gecti ama yuksek grafiklerde oynarken donma var dili ingilizce yapsan da bu boyleO oyunda bir sorun vardı bir zamanlar ben telefonun dil ayarını ingilizce yapınca oyun kasmıyordu türkçe yapınca kasıyordu
Yuksek grafiklerde mi oynuyorsun? fps kaybi yasamadan ? Ufak kasilmalar da mi olmuyorYama geldi düzeldi. g3 var ben oynuyorum sorunsuz, lvl 50'deyim.
En yüksek grafikte oynuyorum ve hiç kasma yok.Dead Trigger 2 indirdim ama oyun ciddi derecede kasıyor oynayan veya deneyen varsa aynı sorunu yaşayan varmı ?
Aynen öyle
Diğerleri anca kağıt üzerinde çalışıyorlar.
Valla bende anlamadım tekrar deniyeceğim reboot atıp.En yüksek grafikte oynuyorum ve hiç kasma yok.
[MENTION=411561]c_nergy[/MENTION] Bende de hiç kasma yok.
Cok merak ettim simdi. Yani sen simdi medium ya da low grafikteki akiciligi highta da aliyorsun oyle mi? Benim demek istedigim kasma olayi o bi ara bi hata vardi turkce diliyle alakali, o sekilde bi kasma degil. Dunya haritasina gecerken falan arada anlik donma yapiyor her zaman degil. Ya da oyundayken tepede gunesi karsima aldigimda yine anlik frame atlamalari oluyor.En yüksek grafikte oynuyorum ve hiç kasma yok.
[MENTION=411561]c_nergy[/MENTION] Bende de hiç kasma yok.
Dead Trigger 2'de hiç kasma olmuyor. Sadece ısınıyor.Cok merak ettim simdi. Yani sen simdi medium ya da low grafikteki akiciligi highta da aliyorsun oyle mi? Benim demek istedigim kasma olayi o bi ara bi hata vardi turkce diliyle alakali, o sekilde bi kasma degil. Dunya haritasina gecerken falan arada anlik donma yapiyor her zaman degil. Ya da oyundayken tepede gunesi karsima aldigimda yine anlik frame atlamalari oluyor.
Aranizda gt racing 2 oynayan var mi peki ? Yagmurlu havada yarisabiliyormusunuz mesela o oyunda? Ben cok zorlaniyorum araci kontrol ederken bildigin kasiyor goruntu slide show a donuyor resmen hava yagmurlu iken