LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İnternettede bu çözümü buldum ama hem novayı hem de fazladan program kurma olayını sevmedim. :)

Şu 20h de bir bana gelmedi herhalde. :)

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Pc suite yazılım güncellemesi geldi. Sonra da android L güncellemesi. Telefon SEA'dır bilginize.

983fb797cf040c64e08815daeadf839c.jpg

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İşte bu da demek oluyor ki daha bu sürüm bize yeni gelmiş 😊

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
20c'yi indirirken iki rom indirdi kurdu açılırken açılış introsunda kaldı hard reset attım bir baktım kit-kat var telde ben de daha uğraşmadım allahtan istedim bir göz :) ne zaman ota'dan gelir o zaman yükleriz.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaslar daha once sordumda atada kaynadi son gelen 80mb guncelleme ile sarj sorunu duzeltilmismi ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
An itibariyle 32 GB TR cihazlarına 20h güncellemesi geldi arkadaşlar.
[MENTION=126564]mstfanar[/MENTION] bana geldi şimdi. :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Ben pc suiteden yükledim sanal tuş simgeleri değişmiş başka ne farklılık var bilmiyorum

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ben pc suiteden yükledim sanal tuş simgeleri değişmiş başka ne farklılık var bilmiyorum

Ben hep OTA'dan yapıyorum güncellemeleri.Ondan bekliyorum gelene kadar.

-Kimisi şarj daha iyi diyor kimisi kötü , kimisi aynı. :D Gözle görülür bir değişiklik sanal tuşardan başka uok galiba.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Sanal tuşlar artik uygulamalarda hep siyah kaliyor cidden berbat olmuş bu...

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
20c'yi indirirken iki rom indirdi kurdu açılırken açılış introsunda kaldı hard reset attım bir baktım kit-kat var telde ben de daha uğraşmadım allahtan istedim bir göz :) ne zaman ota'dan gelir o zaman yükleriz.
O iki aşama diyor ya işte ikinciyi yapmayacaksın eğer yaparsan kitkata dönüyor. Aslında yok ya yapın gitsin dönün kitkata rezil olmayın lolipopda düzelince topluca geçeriz. [emoji1] [emoji1]

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O iki aşama diyor ya işte ikinciyi yapmayacaksın eğer yaparsan kitkata dönüyor. Aslında yok ya yapın gitsin dönün kitkata rezil olmayın lolipopda düzelince topluca geçeriz. [emoji1] [emoji1]
İlk önce 20b indiriyor sonra 20c. ilkini kuruyor sonra ikinciyi kuruyor usb çıkartınca sıkıntı olmuyor mu ilkini kurarken? Mesela şimdi otada 20b görünüyor ama yapmayacağım güncelleme can sıkıcı olmaya başladı.. Ota son sürüm bekleyeceğim.. Kit-kat çok daha stabil, özlemişim [emoji4]

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İlk önce 20b indiriyor sonra 20c. ilkini kuruyor sonra ikinciyi kuruyor usb çıkartınca sıkıntı olmuyor mu ilkini kurarken? Mesela şimdi otada 20b görünüyor ama yapmayacağım güncelleme can sıkıcı olmaya başladı.. Ota son sürüm bekleyeceğim.. Kit-kat çok daha stabil, özlemişim [emoji4]
Yok ilkini yap telefon baştan başlıyor ya aslında o arada güncelleştirme olmuyor. Sen istersen ikinciyi başlatıyor soruyor ikinciyi yapayım diye yok de geç [emoji1] [emoji1] Ben burda kaç aydır kendimi yırtıyorum arkadaşlar kitkat daha hızlı, daha çok şarz gidiyo diyorum ama herkes lolipopa geçiyor büyüye kapılıyorlar. Gidip gelince aradaki dağlar kadar farkı görüyorsun değil mi? Lolipop en az 6 güncelleme alsa bunun seviyesine anca yanaşır.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yok ilkini yap telefon baştan başlıyor ya aslında o arada güncelleştirme olmuyor. Sen istersen ikinciyi başlatıyor soruyor ikinciyi yapayım diye yok de geç [emoji1] [emoji1] Ben burda kaç aydır kendimi yırtıyorum arkadaşlar kitkat daha hızlı, daha çok şarz gidiyo diyorum ama herkes lolipopa geçiyor büyüye kapılıyorlar. Gidip gelince aradaki dağlar kadar farkı görüyorsun değil mi? Lolipop en az 6 güncelleme alsa bunun seviyesine anca yanaşır.
Daha lollipop ile işim olmaz belki sene sonuna doğru ota'dan güncel bir sürüm denerim [emoji6]

aratsah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Sa burada yeniyim . Ben bi ay kadar önce lg g3 aldım bi kaç gün önce lg pc suiteden 5.0 lollipopu yükledim sıkıntı olmadı sonra yeni bi yazılım çıkarmışlar D85520H diye onu yüklerken hep yükseltmeler indiriliyor kısmında %10 civarında hata veriyo "yükseltmeye devam edilemiyor." diye sorun gidermede usbyi bataryayı çıkar tekrar tak sonra tekrar deneye basın diyo ama hep aynı şey oluyo nedenini bilen var mı

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Öncelikle Sa burada yeniyim . Ben bi ay kadar önce lg g3 aldım bi kaç gün önce lg pc suiteden 5.0 lollipopu yükledim sıkıntı olmadı sonra yeni bi yazılım çıkarmışlar D85520H diye onu yüklerken hep yükseltmeler indiriliyor kısmında %10 civarında hata veriyo "yükseltmeye devam edilemiyor." diye sorun gidermede usbyi bataryayı çıkar tekrar tak sonra tekrar deneye basın diyo ama hep aynı şey oluyo nedenini bilen var mı
Birkaç defa deneyin olmadı telefona gelecek olan güncellemeyi bekleyin.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
%100'den 99'a 25 dakikada filan düşüyordu. Yeni güncelleme ile biraz daha iyi oldu sanırım süre.37 dakikayı buldu bu sefer .

b51f9b430bfdb9bb9964f2238ed45688.jpg

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çok iyi bir süre bu... O 37dakika ne iş yapıldı merak ettim [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Çok iyi bir süre bu... O 37dakika ne iş yapıldı merak ettim @Meridian

Aslında çok çok iyi bir süre değil.Bence 50 dakikayı zorlamalı. Sonuçta ekran parlaklığı yüzde 0'da idi.

37 dakikada facebook , instagram ,tapatalk , internette gezinme filan yaptım.Fakat ekran parlaklığı %0'dı.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında çok çok iyi bir süre değil.Bence 1 saati bulmalı.

37 dakikada facebook , instagram ,tapatalk , internette gezinme filan yaptım.Fakat ekran parlaklığı %0'dı.
%100 den %99 a 1 saatte inerse telefon dünyasının en büyük sıkıntısı çözülmüş olur zaten :) uzun bir süre daha sanmıyorum böyle bir pil süresi görebileceğimizi :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
%100 den %99 a 1 saatte inerse telefon dünyasının en büyük sıkıntısı çözülmüş olur zaten :) uzun bir süre daha sanmıyorum böyle bir pil süresi görebileceğimizi :)
Ben de öyle düşünüyorum da en azından 50 dakikayı zorlamalı. :D
Valla hayal ettim de ne iyi olurdu 50 dakika filan .

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de öyle düşünüyorum da en azından 50 dakikayı zorlamalı. :D
Valla hayal ettim de ne iyi olurdu 50 dakika filan .
Ama bu ekran parlaklığı %0 da değil en azından %50 de olmalı değilmi :) hiç kimsenin ekran ışığını o kadar kısacağını sanmıyorum :)

hhakann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında çok çok iyi bir süre değil.Bence 50 dakikayı zorlamalı. Sonuçta ekran parlaklığı yüzde 0'da idi.

kardeşim ben yeni üyeyim.allah askına nasıl oldu bu şarj olayı ya.ben kafayı yicem.elime alıp biraz kurcalayınca şarj gözümün eninde eriyo çok çabuk.ekran parlaklığı arka plan uygulamaları hepsine dikkat ediyorum.napmam gerekiyo bu şarj olayı için

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
kardeşim ben yeni üyeyim.allah askına nasıl oldu bu şarj olayı ya.ben kafayı yicem.elime alıp biraz kurcalayınca şarj gözümün eninde eriyo çok çabuk.ekran parlaklığı arka plan uygulamaları hepsine dikkat ediyorum.napmam gerekiyo bu şarj olayı için
Normalde 25 dakida filan yüzde yüzden 99'a iniyordu. 20h guncellemesinden sonra bu şekilde oldu. Ama 99 olduktan sonra gerisi daha hızlı düşüyor. Şu an bu halde.
Yalnız 20f"den daha iyi gibi.

f5146ebbdadd1f7101892efd106d64cf.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar vatandan lg g3 32gb aldım 4gün önce telefonun kulaklık girişi bozuk ses cızırtılı geliyor
götürdüm değişim yapmıyolar neymiş servise gitmesi lazımmış sizce ne yapmam gerekiyor yeni telefonu servise
gönderip açtırmakta istemiyorum değişim için biraz daha uğraşcam ama değişmezlerse napıyım şikayet edebileğim yerler ve ne yapmam gerek sizce öneri sunarsanız çok sevinirim.