blue7
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Cihazım 32GB az önce LG Pc Suite üzerinden 20H sürümüne güncelledim32 GB cihazlara gelmedi güncelleme. Bakalım ne zaman gelir.

Cihazım 32GB az önce LG Pc Suite üzerinden 20H sürümüne güncelledim32 GB cihazlara gelmedi güncelleme. Bakalım ne zaman gelir.
OTA'dan bahsediyorum.Cihazım 32GB az önce LG Pc Suite üzerinden 20H sürümüne güncelledim![]()
Benim eur-xx daha pc suite üzerinden dahi gelmedi. Akşam denerim tekrar.
Ayrıca pil kullanımı sa kötü sayılmaz.![]()
![]()
Şu alttaki sanal tuşlar hala siyah zemin üzerinde mi arkadaş o hatayı bi duzeltmediler gitti beyaz olana kadar geçmeyeceğim lolipopaBenim de bu şekilde ;
![]()
![]()
O hata değil ki .Şu alttaki sanal tuşlar hala siyah zemin üzerinde mi arkadaş o hatayı bi duzeltmediler gitti beyaz olana kadar geçmeyeceğim lolipopa
Yo basbaya hata o. seçildiğini biliyorum siyah seçersen her yerinde siyah. Ama beyazı seçersen bazı yerlerinde beyaz oluyor bazı yerlerde siyah kitkat daki gibi hep beyaz kalmıyor yanılıyor muyum chrome twitter bunlara beyazı sec gir bak inadına siyah oluyor.O hata değil ki .Onu ayarlayabiliyorsun.
Aynen öyleymiş. Ben siyah kullandığım için farketmedim. Ben biraz araştırayım.Yo basbaya hata o. seçildiğini biliyorum siyah seçersen her yerinde siyah. Ama beyazı seçersen bazı yerlerinde beyaz oluyor bazı yerlerde siyah kitkat daki gibi hep beyaz kalmıyor yanılıyor muyum chrome twitter bunlara beyazı sec gir bak inadına siyah oluyor.
Evet dediğin gibi. Ben siyah sevdiğim için sorun yok benim için fakat beyaz kullananlara sorun tabiki. Belki 20h güncellemesi ile düzelmiştir, yükleyen arkadaşlara sormak lazım.Yo basbaya hata o. seçildiğini biliyorum siyah seçersen her yerinde siyah. Ama beyazı seçersen bazı yerlerinde beyaz oluyor bazı yerlerde siyah kitkat daki gibi hep beyaz kalmıyor yanılıyor muyum chrome twitter bunlara beyazı sec gir bak inadına siyah oluyor.
Bu uygulama yanıltıcı. Telefonu kapat 2 dakika buzdolabına koy , sonra aç testi yap . Sayı uçar.Listede galaxy s5 i göremeyenler aşağılara baksın
![]()
![]()
Iyi olur ama bir çözümü yok gibi LG ye kaldıkAynen öyleymiş. Ben siyah kullandığım için farketmedim. Ben biraz araştırayım.
Aynen guncellemeler geldikçe orası düzeliyor mu söylerseniz iyi olur. Ona göre geçicem tekrardan.Evet dediğin gibi. Ben siyah sevdiğim için sorun yok benim için fakat beyaz kullananlara sorun tabiki. Belki 20h güncellemesi ile düzelmiştir, yükleyen arkadaşlara sormak lazım.
Bir de belki bazı uygulamalar değiştirilmiyordur.
Ben yarım saate bir şey bulur sonra söylerim sana. Bakalım neyin nesiIyi olur ama bir çözümü yok gibi LG ye kaldık
Aynen guncellemeler geldikçe orası düzeliyor mu söylerseniz iyi olur. Ona göre geçicem tekrardan.
Oldu kardeş merakla bekliyorum.Ben yarım saate bir şey bulur sonra söylerim sana. Bakalım neyin nesi
Valla hiç buzdolabına koymak aklıma gelmedi ama denemek lazımBu uygulama yanıltıcı. Telefonu kapat 2 dakika buzdolabına koy , sonra aç testi yap . Sayı uçar.![]()
Onu söylemekteki maksadım telefon çok ısınınca daha az çıkar sayı. Ben denemedim ama dolaba koyup yapanlar var yani.Valla hiç buzdolabına koymak aklıma gelmedi ama denemek lazım![]()
Bu olayı baya ciddiye alanlar var galibaOnu söylemekteki maksadım telefon çok ısınınca daha az çıkar sayı. Ben denemedim ama dolaba koyup yapanlar var yani.![]()
Hem de nasıl.Bu olayı baya ciddiye alanlar var galiba![]()
Bende ki telefon sea olandan paralel ithalat aldım 32 GB modeli kullanıyorum bu 84 mb olan güncellemeyi ne zaman alırım acaba fikrin varmı?Hem de nasıl.
Ama bu uygulamaları kıyaslama olarak kullanmak için pek uygun bulmuyor çoğu insan.
1 hafta içinde TR alır diye düşünüyorum. SEA daha önce alır büyük ihtimalle TR'den. Galiba 16 GB SEA'lara gelmiş güncelleme.Bende ki telefon sea olandan paralel ithalat aldım 32 GB modeli kullanıyorum bu 84 mb olan güncellemeyi ne zaman alırım acaba fikrin varmı?
Bende öyle duydum 16 ların bizden önce alması beni şaşırttı.1 hafta içinde TR alır diye düşünüyorum. SEA daha önce alır büyük ihtimalle TR'den. Galiba 16 GB SEA'lara gelmiş güncelleme.
Elbet vardır bir bildikleri.Bende öyle duydum 16 ların bizden önce alması beni şaşırttı.
Bence kobay onlar kobayElbet vardır bir bildikleri.
Teşekkürler kardeş düzelince buraya yazarsın ben görürüm.20h ile de düzelmemiş.
![]()
![]()
20h ile de düzelmemiş.
![]()
![]()
Yok yok , bu ekran görüntüsü başkasına ait.Önceden Samsung mu kullanıyordun ?) Geri tuşunu sağa alanlar genelde Samsung alışkanlıklarını aşamayanlar benim gibi
)
Hayırlı olsun , gözün aydın.Arkadaslar az once bir guncelleme aldim kapasitif tuslarin sekli degisti guzel oldu![]()