LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim eur-xx daha pc suite üzerinden dahi gelmedi. Akşam denerim tekrar.
Ayrıca pil kullanımı sa kötü sayılmaz.
f20b96dd3fa7df1b6ce2bb787082be13.jpg
5bdc2de639cbdab1f43b37ffad359948.jpg

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
O hata değil ki . :D Onu ayarlayabiliyorsun.
Yo basbaya hata o. seçildiğini biliyorum siyah seçersen her yerinde siyah. Ama beyazı seçersen bazı yerlerinde beyaz oluyor bazı yerlerde siyah kitkat daki gibi hep beyaz kalmıyor yanılıyor muyum chrome twitter bunlara beyazı sec gir bak inadına siyah oluyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Yo basbaya hata o. seçildiğini biliyorum siyah seçersen her yerinde siyah. Ama beyazı seçersen bazı yerlerinde beyaz oluyor bazı yerlerde siyah kitkat daki gibi hep beyaz kalmıyor yanılıyor muyum chrome twitter bunlara beyazı sec gir bak inadına siyah oluyor.
Aynen öyleymiş. Ben siyah kullandığım için farketmedim. Ben biraz araştırayım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Evet dediğin gibi. Ben siyah sevdiğim için sorun yok benim için fakat beyaz kullananlara sorun tabiki. Belki 20h güncellemesi ile düzelmiştir, yükleyen arkadaşlara sormak lazım.

Bir de belki bazı uygulamalar değiştirilmiyordur.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aynen öyleymiş. Ben siyah kullandığım için farketmedim. Ben biraz araştırayım.
Iyi olur ama bir çözümü yok gibi LG ye kaldık
Evet dediğin gibi. Ben siyah sevdiğim için sorun yok benim için fakat beyaz kullananlara sorun tabiki. Belki 20h güncellemesi ile düzelmiştir, yükleyen arkadaşlara sormak lazım.

Bir de belki bazı uygulamalar değiştirilmiyordur.
Aynen guncellemeler geldikçe orası düzeliyor mu söylerseniz iyi olur. Ona göre geçicem tekrardan.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hem de nasıl. :D

Ama bu uygulamaları kıyaslama olarak kullanmak için pek uygun bulmuyor çoğu insan.
Bende ki telefon sea olandan paralel ithalat aldım 32 GB modeli kullanıyorum bu 84 mb olan güncellemeyi ne zaman alırım acaba fikrin varmı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Bende ki telefon sea olandan paralel ithalat aldım 32 GB modeli kullanıyorum bu 84 mb olan güncellemeyi ne zaman alırım acaba fikrin varmı?
1 hafta içinde TR alır diye düşünüyorum. SEA daha önce alır büyük ihtimalle TR'den. Galiba 16 GB SEA'lara gelmiş güncelleme.

audeyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon rootluydu telefondan ota güncellemesi yapmaya çalıştım rootlu olduğunu unutup hata verdi supersu dan rootu kaldırdım eğer kalkdıysa normalde hep stockrom atardım nexus 4 ve note 2 de. root kontrolü yapınca root yok diyor ama hala aynı hatayı alıyorum nasıl düzeltip güncelleme yapabilirim suanda root kalkmış durumda "super su ile eğer kalktıysa"

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar az once bir guncelleme aldim kapasitif tuslarin sekli degisti guzel oldu :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Önceden Samsung mu kullanıyordun ? :)) Geri tuşunu sağa alanlar genelde Samsung alışkanlıklarını aşamayanlar benim gibi :))
Yok yok , bu ekran görüntüsü başkasına ait. :) Bende geri tuşu solda. Önceden HTC Exploler kullandım. Galiba onda geri tuşu soldaydı. Oradan alışkanlık. :D