M.Şamil CAN
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 105
V10k-SEA-xx yazıyor ayrıca cihazınız için yeni bir OS dürümü mevcut diyor sürüm adı olarak ta V20b-DEC-22-2014 (533,65 MB) yazıyor.
V20f-EUR-xx sürümü var sanırım, bende de ithal ürün var ve sürüm bu şekilde.20f tr için dağıtılan sürüm. Sizde vl10euro yazabilir yada global yazabilir. ayarlarlar cihaz hakkında yazilimsal bilgiler kismindan bakabilirsiniz. Guncelleme kontrol dediğiniz zaman android 5 guncellemesi varmı ? Belkide sizin aldığınız ülkeye daha gelmemiştir güncelleme.
Ama işte aramaya girmediğim halde açık görünüyor. Ve bu çok sık oluyor. Ayalara girip ekranın gelmeme sorunu da aynen böyle oluyor.![]()
Gayet güzel bir ekran koruyucu ama bana sorarsaniz fiyatı yuksek. Bilginiz varmı bilmiyorum ama Sizin yedeklerinizi alıp bilgisayardan lg pc suite ile temiz bir yazılım yuklemeniz gerekiyor.
Wi-fi bağlantınız hızlı ise hiç bir fark yok hocam.peki normal wifi ile yüklemem arasında ne fark olur ?
Görüntüyü herhangi bir upload sitesine yüklemeniz gerekiyor. Hızlıresim vb siteye yükleyin verilen direct link i kodları arasına yapıştırın.[/QUOTE]
Bilgi için teşekkürler :) Bu kez olmuştur umarım :)[IMG]http://i.hizliresim.com/6Q9BMP.png
Rica ederim ne demek sorunsuz bir şekilde iyi gunllerde kullanırsınız inşallah.
PC suriye mi?TR versiyonuna pc suriye'sen gelmiş diyorlar. Kontrol edebilirsiniz
![]()
belki arapça pc suite dir
burası pc türkiye
![]()
PC suriye mi?
yoksa PC Suite mi?![]()
Bazen bu şekilde saçma kelimeler yazmış oluyorum ama fark etmiyorum. Bu şekilde güme gidiyor cümleler.Klavye otomatik düzeltmeyi ondan dolayı kapatıyorum ben. Swiftkey varken diğer klavyeleri de pek kullanmam zaten.![]()
Klavye bile direk suriye ye endeks li arkadaş
İçimiz dışımız Suriyeli oldu. Akıllı telefonlar da nasibini almış.Klavye bile direk suriye ye endeks li arkadaş![]()
0312 294 94 94 nolu bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu nu arar sorunu iletirseniz size yardımcı olurlar.Arkadaşlar merhaba tam yerimi bilmiyorum ama konu LG G3 olduğundan burda sormak istedim. Kardeşim yurt dışında yaşamakta ve orada LG G3 kullanıyordu. Buraya tatile gelince Türkiye hattı ile telefonu 2 hafta kadar kullandı. Kendisine Şubat ayına kadar kayıt ettirmelisiniz diye mesaj geldi. Geri dönerken telefonu bana bıraktı ben 1 ay kadar kullandıktan sonra bir arkadaşın pasaportuna telefonu kayıt ettirdim. (16 Ocak'ta) e-devlet üzerinde sorgulattığımızda telefonun kayıtlı olduğu görünüyor. Fakat 2 gün önce Yasaltakip'ten 3 tane aynı mesaj geldi : Cihazınız kayıt dışıdır 60 gün içerisinde kapatılacaktır diye. Şimdi ne yapmam lazım nereya başvurmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Elinizde kayıt evrakları varken hiçbir sıkıntı olmaz. Kayıt evraklarını sakladığınızı umuyorum.Arkadaşlar merhaba tam yerimi bilmiyorum ama konu LG G3 olduğundan burda sormak istedim. Kardeşim yurt dışında yaşamakta ve orada LG G3 kullanıyordu. Buraya tatile gelince Türkiye hattı ile telefonu 2 hafta kadar kullandı. Kendisine Şubat ayına kadar kayıt ettirmelisiniz diye mesaj geldi. Geri dönerken telefonu bana bıraktı ben 1 ay kadar kullandıktan sonra bir arkadaşın pasaportuna telefonu kayıt ettirdim. (16 Ocak'ta) e-devlet üzerinde sorgulattığımızda telefonun kayıtlı olduğu görünüyor. Fakat 2 gün önce Yasaltakip'ten 3 tane aynı mesaj geldi : Cihazınız kayıt dışıdır 60 gün içerisinde kapatılacaktır diye. Şimdi ne yapmam lazım nereya başvurmam lazım yardımcı olabilir misiniz?