LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence alttaki tuslar kaba gorunuyor nedeni ise buyuk olmasi onlar kucuk olunca cok cool gozukuo android 5 kullanms biri olarak kucuklerini daha guzel buluyorum neyse biz yapcaz artk.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence alttaki tuslar kaba gorunuyor nedeni ise buyuk olmasi onlar kucuk olunca cok cool gozukuo android 5 kullanms biri olarak kucuklerini daha guzel buluyorum neyse biz yapcaz artk.
Aynen benimde hoşuma gitmedi onlar küçük olmalıydı biraz kötü duruyor eski daha güzel ona göre. Ama küçük olsa varya of of

Ozzy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gulcegimi sanmadm ama guldum cok sacma ama tesadufte olamaz 6 kisi kafam karisti ama hard reset cektinizmi guncellemwden sonra mutlaka hard reset lazm

Daha önce de bunu önermişlerdi hard reset attım.Aynı sorunu yeniden yaşıyorum. :D En son kamera uygulamasının ön belleğini ve verilerini sil yaptım uygulama ayarlarından. Düzeldi mi bilmiyorum ama en kısa zamanda arkadaşlarımla tekrar deneme yapıcam. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Daha önce de bunu önermişlerdi hard reset attım.Aynı sorunu yeniden yaşıyorum. :D En son kamera uygulamasının ön belleğini ve verilerini sil yaptım uygulama ayarlarından. Düzeldi mi bilmiyorum ama en kısa zamanda arkadaşlarımla tekrar deneme yapıcam. :)
Zaten hard reset atınca herşey 0 lanıyor :D

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Batarya ile ilgili sıkıntım çok sizlerde de öyle midir acaba

whatsapp yada messenger(FB) 5 dk kullanıma %1 şarj gidiyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Merhaba arkadaşlar. Telefonlarınızda hangi jelatin+kılıfı kullanıyorsunuz merak ettim.
İnternette şöyle bir ürün buldum ve cam temperli kırılmaz film yazıyor. Bu ara bir çok yerde gördüm bu cam temperli filmleri. Alırsam ne kadar faydalı olur, kullanıcı yorumları olursa daha iyi karar verebilirim.
Kullananlardan yorum bekliyorum. :)
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...koruyucu-cam-temperli-kirilmaz-film-144140815

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim sonradan fark ettiğim bir sorunum var g3 32 gb modeli kullanıyorum 408k serisi telefonun ttitreşimi bozulmuş galiba bazen düşük ayarı seçmiş gibi titriyor bazen hiç titremiyor aklıma gelen herşeyi denedim garantiye göndermeyi düşünüyorum araştırdım başına benim gibi titreşim sorunu geleni görmedim defalarca titreşim gücüyle uğraştım maximuma falan getirdim normalde klavyede yazı yazarken titremesi gerek ama bazen titriyor oda telefonu sallıyorum biraz hırpalıyorum bazen ohh düzeldi diyorum 2 dk sonra yine aynı durum telefonun arkasını açıp kurcalayan birisi de deilim anca hatları değiştiririm arada sırada aklıma titreşim motorunun bozulmuş olabileceği geliyor garantiye girermi girmezmi yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben de öyle yapayım o zaman, ama yine de bir jelatin takarım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu arada Android 5 yükledim, hard reset de atmadım ve sıfır kasma telefonda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kolay gelsın arkadaslar bır konuda bılgınıze ıhtıyacım var.
bu kore versiyonu ıle avrupa versıyonu arasında ne fark vardır.
kore versıyorunu türkiyede kullanamazmıyım acaba
3g sınde ve ya baska bır sıkıntı cıkarmı

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kolay gelsın arkadaslar bır konuda bılgınıze ıhtıyacım var.
bu kore versiyonu ıle avrupa versıyonu arasında ne fark vardır.
kore versıyorunu türkiyede kullanamazmıyım acaba
3g sınde ve ya baska bır sıkıntı cıkarmı
Hiçbir fark yok herşeyi aynen kullanırsın biri kore dağıtımı biri avrupa bi fark yok. Şebekelerle de alakası yok telefonun imei Türkiye kayıtlıysa yani doğal olarak telefon Türkçe oluyor hangi ülkede olursan ol gene Türkçe olur sen değiştirmedikçe.
Arkadaşlar benim sonradan fark ettiğim bir sorunum var g3 32 gb modeli kullanıyorum 408k serisi telefonun ttitreşimi bozulmuş galiba bazen düşük ayarı seçmiş gibi titriyor bazen hiç titremiyor aklıma gelen herşeyi denedim garantiye göndermeyi düşünüyorum araştırdım başına benim gibi titreşim sorunu geleni görmedim defalarca titreşim gücüyle uğraştım maximuma falan getirdim normalde klavyede yazı yazarken titremesi gerek ama bazen titriyor oda telefonu sallıyorum biraz hırpalıyorum bazen ohh düzeldi diyorum 2 dk sonra yine aynı durum telefonun arkasını açıp kurcalayan birisi de deilim anca hatları değiştiririm arada sırada aklıma titreşim motorunun bozulmuş olabileceği geliyor garantiye girermi girmezmi yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler
Bende aynı seriyim öyle bir sorun ile karşılaşmadım ilginç bir sorun. Bence bir hard reset atta fabrika ayarlarına dönsün. Baktın gene olmuyor zaten herşeyi denemişsin garantiye ver sorun sende değil telefonu eğer sert bir biçimde düşürmediysen tabi. Kasayı açıp titreşimle oynayacak halin yok doğal olarak onların sorunu kabul ederler. Eğer etmezlerse kasayı ben açmadığıma göre nasıl bozabilirim de üste çık. Ama bunlara gerek kalmaz onların sorunu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oncelikle selam arkadaslar bi kac sorum olacak.
Su ara g3 aalcagim ama taksitli olraak almam gerekiyor. Aveayi vb taksitli telefonsatan yerleri arastirdim. Galiba yaklasik olarak 2000 civari bi paraya geliyor tam hatorlamiyoum. Boyle paraya gelecrgine evkurdan taksitli olarak almayi dusundum. evkurdan da en fazla 1800 1900 gibi bi civara geliyor telefon. hem biraz karim
oluyor hemde taksitli olarak oduyorum. sizce ne yapmaliyim onerileriniz neler? Tesekkurler.

-mobil kusurabakmayin-

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkdaşlar. Öncelikle bu forma ilk kez mesaj atışım nede ise buranın mod ile lg ceosunun tel tanıtırken ceonun dediği bir giubumuz var ve formunuzu okuyor ve değerlendiriyoruzdu. Lg görevlileri toplamda 5 yıllık lg akıllı tel kullanıcısıyım ve 32gb versıyonu aldım. Benım sorunlarım şunlar:
1)tuş kilidini açtığımda ikonların accuaweather veya müzik widgetinin yanı ekranın üst kısmında kalan ikonların flash yapıp gelmesi. Bu benı sinir eden bişey ve bunu herkese soruyorum kimi kimselerde var kimlerinde yok nedeni nedir?
2)5.0 geldikten sonra takılmalar mevcut görev cubugunu indiren sanal tus takılıyor çalişmıyor indirdikten sonra kaldırma pozisyonuna geçmiyor.
3)arada sırada ana ekran durduruldu hatası veriyor. ve geçen gun duvar fotosunun yarısının gelip alt tarafının simsiyah kalması basıma geldi.
4)44.2 de çatır çatır çalışan uygulamaların 5.0 da hatalı ve kasarak çalışmları var bu belki telden değil programın 5.0 uyumundanda kaynaklı olabilir.
5) kamera arayuzu çok basıt örnek veriyorum retrica gibi basit bi uygulama tarzı bişeyın kameranın kendi içinde bi uygulaması olmallı fotograflarımızla oynayabilmeliyiz.
6) tel de 3 gb olarak lanse edilen ramı 2.8 gb dır ve 2.4 gb sını sürekli kullanıyor telefon. Bu ramın kullanımının azaltılması şarjımıza otomatikman etki etmez mi?

toparlarsak 5.0 dan sonra telefon dağıldı gönderilen 20h ile toplarlar umarım

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
merhaba arkdaşlar. Öncelikle bu forma ilk kez mesaj atışım nede ise buranın mod ile lg ceosunun tel tanıtırken ceonun dediği bir giubumuz var ve formunuzu okuyor ve değerlendiriyoruzdu. Lg görevlileri toplamda 5 yıllık lg akıllı tel kullanıcısıyım ve 32gb versıyonu aldım. Benım sorunlarım şunlar:
1)tuş kilidini açtığımda ikonların accuaweather veya müzik widgetinin yanı ekranın üst kısmında kalan ikonların flash yapıp gelmesi. Bu benı sinir eden bişey ve bunu herkese soruyorum kimi kimselerde var kimlerinde yok nedeni nedir?
2)5.0 geldikten sonra takılmalar mevcut görev cubugunu indiren sanal tus takılıyor çalişmıyor indirdikten sonra kaldırma pozisyonuna geçmiyor.
3)arada sırada ana ekran durduruldu hatası veriyor. ve geçen gun duvar fotosunun yarısının gelip alt tarafının simsiyah kalması basıma geldi.
4)44.2 de çatır çatır çalışan uygulamaların 5.0 da hatalı ve kasarak çalışmları var bu belki telden değil programın 5.0 uyumundanda kaynaklı olabilir.
5) kamera arayuzu çok basıt örnek veriyorum retrica gibi basit bi uygulama tarzı bişeyın kameranın kendi içinde bi uygulaması olmallı fotograflarımızla oynayabilmeliyiz.
6) tel de 3 gb olarak lanse edilen ramı 2.8 gb dır ve 2.4 gb sını sürekli kullanıyor telefon. Bu ramın kullanımının azaltılması şarjımıza otomatikman etki etmez mi?

toparlarsak 5.0 dan sonra telefon dağıldı gönderilen 20h ile toplarlar umarım
Cihazınıza güncelleme yaptıktan sonra hard reset attınız mı? Takılma olayları bende de vardı reset atınca sıkıntı kalmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncellemeden sonra hard reset atmadım ancak ilk maddede yazdığım sorundan kaynaklı 4.4.2 deyken fabrika ayarlarına geri çevirdim sanırıım aynı şey ancak soruna çözüm olmadı widgetler yine flash yapmaya devam etti.

birde formda okuduğum şekilde tel kapalı iken power ve kısma tuslarına basarak açtığımda hard reset değil güvenli kipde açıyor teli. Acaba nerde yanlış yapıyorum?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şu 5 den sonra kasma olayını alamadım ben. Bir bende mi olmadı.
Ben de hard reset atacaktım fakat sorun olmayınca vazgeçtim. :)

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G3 imei AtmA sonucu sebeke sorunu yaşanmaktadır. Sebeke sorununu ücret karşılığı duzeltebilirim.

zeynepp_tugcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, şuan 5.0 v20f-tur-xx sürümündeyim. Bu güncelleme olayından pek analmıyorum son sürüm nedir pek bilgim yok :) Her neyse, bazen son uygulamaları açtığımda açık olmayan uygulamalar açık görünüyor. Denemek amaçlı tüm uygulamaları kapatıyorum tekrar bakıyorum arama menüsü vs açık görünüyor ama açık değil. Bu sadece bende mi oluyor yoksa genel olarak bir hata mı söz konusu? Ve mesela ayarlara giriyorum ekran beyaz bir şekilde birkaç saniye bekliyor sonra geliyor ayarlar menüsü, ya da facebook uygulamasına vs birçok uygulamaya girdiğimde geç yükleniyor.

Bir de ekran koruyucu ve kılıf hakkında bilgi almak istiyorum. Şuan kapaklı kılıflardan kullanıyorum, orjinal değil ve görüntü hoşuma gitmiyor. Sadece arka kapak için kılıf kullanmak istiyorum. Bunun için sağlam bir ekran koruyu almak istedim, sizce bu linkteki nasıldır kullanan varsa yardımcı olabilir mi? http://www.bufflabsturk...kran-koruyucu-film.html Bir yere sordugumda özellikle kadın kullanıcılar için telefonla konuşurken yüze teması sırasında fondötenden dolayı sararma yaptığını söyledi, başka bir marka önerdi şuan adını hatırlamıyorum. Ve kılıf için önerebileceğiniz siteler var mıdır?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar herkese merhabalar. Çok geçte olsa aranıza bende katıldım sonunda. Gittigidiyor'da ki bu satıcı dan 1389 tl ye LG G3 Beyaz 32 gb - 412k serisini aldım. İthalatçı firma delta servis ve ayrıca satıcı her soruma cevap verdi sağolsun ilgilendi bayağı. Telefonu zaten ilk çıktığı günden beri takip eden biri olduğum için içim rahat bir şekilde aldım. Yorumlara baktım 5.0'a güncellemedim cihazı. Şimdilik sıkıntı yok cihaz tam takırında çalışıyor. Herkese iyi forumlar.

Edit : Ekstra olarak eklemek istediğim telefona şeffaf kılıf aldım arka kapak için 10 liraya ekranada 25 liralık kalın darbeyi emen jelatin yaptırdım şimdilik. Jelatin ekranla birebir uyumlu aynı jelatini bir arkadaşım note4 e diğeri iphone6 ya yaptırdı küçük geldi ama g3 için milimetrik yapmışlar çok hoş duruyor. Para bulunca şu kırılmayı engelleyici buff tı sanırım ondan almayı düşünüyorum.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su an son surum sizde yüklü olandır zeynep hanım. Siz açık uygulamaları kaPatsaniz dahi 1defa bile aramaya girip çıkarsanız o arka planda açık şekilde kalır. O yuzuden size öyle geliyor dur normal bir durum. Face book ve ayarlar sorununu bir kaç kişiden daha duydum bunun için sanırım ya format atmak lazım yada yeni bir guncellemeye kadar beklemek lazım. Ekran koruyucu 0.2mm cam kirilmaz ve kenarlari oval kesim traşlı olanları kullanmanızı tavsiye ederim. Kılıf çeşitleri çok fazla kapaksiz slikon ve on tarafı hafif çıkıntılı olanlar var yani yere düşse bile mesela ekran yere temas etmiyecek şekilde onlar daha sağlam. Buff bildiğim kadarı ile sağlam güzel bir marka dir.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şamil bey guncellemede bir sıkıntı yok sizinki avrupa mali zaten. Tr olanlarda galiba ufak tefek sorunlar var. Android 5e geçebilirsiniz bence. 412k serisi iyi bir tercih olmuş iyi günlerde kulllanin.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Şamil bey guncellemede bir sıkıntı yok sizinki avrupa mali zaten. Tr olanlarda galiba ufak tefek sorunlar var. Android 5e geçebilirsiniz bence. 412k serisi iyi bir tercih olmuş iyi günlerde kulllanin.

Hmm buraya hiç dikkat etmemiştim. Şu 20f falan muhabbeti dönüyor onlar ne acaba bilginiz var mı ?

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20f tr için dağıtılan sürüm. Sizde vl10euro yazabilir yada global yazabilir. ayarlarlar cihaz hakkında yazilimsal bilgiler kismindan bakabilirsiniz. Guncelleme kontrol dediğiniz zaman android 5 guncellemesi varmı ? Belkide sizin aldığınız ülkeye daha gelmemiştir güncelleme.

zeynepp_tugcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama işte aramaya girmediğim halde açık görünüyor. Ve bu çok sık oluyor. Ayalara girip ekranın gelmeme sorunu da aynen böyle oluyor.
Screenshot_2015-02-03-22-10-35.png